Sliver Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Czy, razem z Celestią bawicie się czasami ze swoimi strażnikami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Masz jakieś plany na dzisiejszy wieczór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Huh, przyłączam się do pytania Martiego xD I dodatkowo: Masz jakieś plany na ten tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 jak ukarałabyś człowieka za : -Obrażanie cię -okazanie braku szacunku (brak ukłonu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Jako specjalistka w tych sprawach z "drugiej strony", odpowiedz mi, jak zaciągnąć dziewczynę do łóżka? Lina, łańcuch i takie tam nie wchodzą w grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Hm.. masz kiedy wolne dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Luna w I sezonie miałaś normalne włosy, a tera masz takie "Celestialne". Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Jestes czasami trollowana przez Celestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Witaj księżniczko Luno. Czy nadal zdarza cie się używać ''królewskiego głosu'' wobec innych, czy przekonałaś się do swojego normalnego głosu ( który wg mnie jest cute i osom ). Myślałaś może o karierze muzycznej ? I czy istniała by możliwość dołączenia do twojej osobistej straży przybocznej ? Byłbym zaszczycony mogąc służyć tak dobrej Ksieżniczce. Jakby co to mam odpowiednie kwalifikacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Porównują Cię niektórzy czasami do Celestii? Jeśli tak to nie wkurza Cię to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 1. Jakie to uczucie podejść do np. Twilight na odległość 30cm i krzyknąć jej w twarz Traditional Canterlot Voice'em? 2. Czy ciemność może być uosobieniem zła? 3. Czy kucyki w Equestrii mają dostęp do narkotyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 O najjaśniejsza Pani co każdą noc rządzisz Nami Twój uniżony sługa pytań parę ma i nadzieję że odpowiedź na nie otrzyma 1. Czy w Equestrii występuje Zaćmienie Księżyca, a jeśli tak to czy to zjawisko ma na ciebie jakiś wpływ ? 2. Gdybyś mogła wybrać się na wakacje to gdzie byś się udała ? 3. Co sądzisz o ziemskich świętach, mitach, tradycjach związanych z księżycem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ile potrzeba siły do podniesienia księżyca? (wynik podaj w niutonach xD) Dlaczego tylko ty masz czarne ubarwienie. Ile masz lat? Bo wiadomo że masz tysiąc lat :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Jaka jest Twoja ulubiona gra na PC wydana przed 2000 rokiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Spotkałaś kosmitów na księżycu? I czy cieszysz się, że mam już 100 postów? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Księżniczko Luno. Mogłabyś sprowadzić dla Lukiego egzemplarz Diablo 3? Bo już dawno temu miał grać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Zadałem to pytanie Celestii, i chciałem też poznać twoje zdanie. Kim chciała byś być gdybyś była zwykłym ziemnym kucykiem, jednorożcem, albo pegazem ? Czym byś się zajmowała, gdybyś miała okazję żyć normalnym kucykowym życiem ? I czy masz jakiś pomysł na rewanż za żart Celestii ? Może przywiążesz jej ogon go uszu jak będzie spała ? hehehehe.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Walczysz czasem ze swoją siostrą Luna? :heart: Ot tak dla poprawienia umiejętności? Na miecze, na magię, jak wolicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki20128 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witaj ,księżniczko Luno jesteś moją ulubioną księżniczką,więc mam do ciebie kilka pytań 1.Czy ty razem z Celestią spotykałyście się z Candance? 2. Czy masz jakiegoś zwierzaka,a jak tak to jakiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Zawsze nurtuje mnie jedno pytanie: jak, przy takiej ilości czasu poświęcanego na gry, jesteś w stanie zachować taką świetną figurę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Księżniczko Luno, nurtuje mnie pewna rzecz, mianowicie...ci twoi strażnicy...to jakaś specjalna rasa kucyka? Bo nie wyglądają jak zwykłe kucyki z tymi oczami i skrzydłami, no i z kąd je bierzesz? I jeszcze jedno pytanie jeśli można... czy miałaś okazję poznac Starswrila Brodatego? Dobra teraz ostanie pytanie,księżniczko, czy lubisz słuchac muzyki wykonywanej na średniowiecznych instrumentach? (np.lutnia,harfa itp.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Mam kilka pytań 1.Czy lubi jakiś kucyk noc bo osobiście wole noc bo mnie wk***** słonce świecąc mi wy oczy?! 2.wolisz miecz czy pike? 2.ostatnie pytanie czy popijasz w barze mlecznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Jako wierny poddany chciałbym zadać kilka pytań: 1:Czy kiedy byłaś uwięziona, czułas cokolwiek i/lub wiedziałaś co się dzieje na ziemi? 2:Czemu jak zostałaś zaklęta w księżyc pojawiły się na nim kratery ułożone w kształt twojej głowy? 3:Czy masz swój własny zamek, czy może masz komnate w Canterlot? Z góry dziękóje za odpowiedzi Eriks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 kilka pytan od cmc Księżniczko Luno..... mamy kilka pytan. Czy na ksiezycu jast cos ciekawego? I czy bylas gdziesz dalej w kosmosie? Bo my chcemy zostac zdobywczyniami kosmosu i za bardzo nie wiemy czego sie spodziewac. Nasi fani mówili ze masz spora wiedze na ten temat Dziekujemy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Czy uważasz ,że Mosquito to dobry myśliwiec nocny, czy raczej powinien latać w dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts