izy97 Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 O KURNA, OBAMA! RATATATA. no z głowy. tylko teraz jestem wrogiem nr 1 połowy świata :-( to ja też podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Zrobiłbym obamiarzowi "falę" Co byś zrobił/-a gdyby Aku przejął władzę w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Siedziałbym i oglądał 'Trudne sprawy Aku' Co byś zrobił gdyby Muchy z kosmosu zaatakowały Ziemie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Wysyłam Komary-mutanty z Norweskich fiordów,niech się zacznie epicka walka! Co byś zrobił gdybyś miał szansę się spotkać ze swoją ulubioną postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Poszedłbym pogadać a wróciłbym pijany po trzech dniach. Czekaj, chodzi o kucyka? Co byś zrobił, gdybyś był naukowcem i skontaktowaliby się z tobą terroryści oferujący korzyści majątkowe w zamian za broń biologiczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Odmówiłbym, nie mogłbym poświęcić tylu żyć w zamian za pieniądze. Co zrobiłbyś gdybyś musiał/a walczyć w z góry przegranej wojnie w obronie swojego domu/ojczyzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Robiłabym co bym mogła, dezercja nie wchodzi w grę. Co byś zrobił, gdyby każdy brony musiał przymusowo wytatuować sobie cutie mark na ramieniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) A niby jaki? Zresztą, to jest jak gwiazda Dawida w gettcie. Ucieczka i aktywna walka przeciw zarządzeniu. Co byś zrobił, gdybyś żył w uniwersum TCB w gettcie założonym przez kucyki, w którym ludzie czekają na ponyfikację? Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Próbowałabym uciec. Nie chciałabym być kucykiem. A gdyby ucieczka nie poskutkowała, to... Są inne, mniej konwencjonalne sposoby na uniknięcie ponyfikacji. Co byś zrobił gdyby ktoś kazałby zastrzelić kogoś pod groźbą zabicia Twojej rodziny i nie miałbyś możliwości zabić tego kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Strzelałbym bez wahania. Są rzeczy, które nie podlegają dyskusji. Bo co? W łeb sobie nie strzelę, bo nie wiadomo co zrobi ten maniak od zlecenia. Co byś zrobił, gdybyś został aresztowany i poddany procesowi przez niewiadomą organizację, niemal mistyczną siłę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Sponyfikowałbym wszystkich. Co byś zrobił/-a gdyby Mane6 miały ukryty arsenał przygotowany do wojny z Rosją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 jaki arsenał? zbroje i oszczepy gwardzistów? elemety harmonii? czy może jabłka? hehe. dobra. mam nadzieję że wiesz że rosyjski komandos pokona batalion amerykańskich czołgów granatem, po czym ostrożnie go odstawia na półkę na następną okazję. co byś zrobił gdyby wydarzyło się to co w uniwersum TCB tylko bez bariery wokół equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Na pewno bym się nie sponifikował. Może bym przeszedł do Equestrii wziąć parę bitsów, kto by nie chciał czystego złota sprzedać? FOL wbije do domu żeby mnie zwerbować - "Panowie, a może wyskoczymy na browca i zapomnimy o tej głupocie?" Mane6 przyjdzie mnie sponifikować - "Nie teraz Twilight, gram w CS'a!" *podaje pytanie dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) (taa jasne... ciekawe w której rosyjskiej bajce tak powiedziano... już na widok amerykańskiego żołnierza z M16 kapitulują... a co dopiero przy Equestria Wonderweapons ) Kotołke vel Karolina Dereg by sprawiła, że tylko ci którzy są dobrzy by mnie zapomnieli po chwilę, więc poszedłbym z chłopakami z Grove Street do Iwonicza i zrobilibyśmy jej Cupcakes... Albo nie, na dzielnice Ballasów ją wywieziemy, oni wiedzą co z takimi robić xD Co byś zrobił/-a jakbyś się zakochał ze wzajemnością w kimś, ale ze względu na jej/jego wiek miałbyś/miałabyś 6 gwiazdek i oprócz policji ścigałoby cię FBI a nawet wojsko? Edytowano Sierpień 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wybacz ale jest to w moim wypadku absolutnie nierealne. Trudno zakochiwać się i wypleniać z siebie wszelkie uczucia jednocześnie. Podaję zatem dalej, może ktoś będzie miał lepszą odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 poczekał aż minie a potem uchlał się tak bardzo że bym nie wiedział kto to. to też daję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wpisałbym cheatcode AEZAKMI. Co mnie psy będą ścigać xd Co byś zrobił gdybyś stał się tak randomowy jak Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Uważałbym, żeby nie zrobili ze mnie Pinkaminę Co byś zrobił/-a gdyby Ballasi zgwałcili Fluttershy? (ja bym im zrobił za to masakrę połą mechaniczną) Edytowano Sierpień 29, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Do sądu, a potem do więzienia, a potem do samosądu. Co byś zrobił, jakby wybuchła epidemia wirusa Solanum? Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Nic. Nie wiem co to jest ale napewno dziadostwo zrobione przez dziada Bejbera, j*b do bunkru. Co byś zrobił gdybyś miał w prawdziwym świecie czapke z efektem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Przydałaby się z następującym efektem: "Osoba, na którą się spojrzysz, zapomina o wszystkich przykrościach, jakie jej wyrządziłeś". Jakbym miał taką czapkę, pojechałbym do Ciechanowa i spojrzałbym w oczy przyjaciółce, której powiedziałem coś głupiego. Co byś zrobił/-a gdybym w trosce o dobro kucyków i wszelkich innych istot razem z Mane6 i Derpy podpisał tajny protokół, mówiący że ludność całkowita Ziemi ma nie przekraczać 100 milionów i wprowadziłbym w życie postanowienia tego protokołu? Edytowano Sierpień 29, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Yyyy... wybić żułtasów Ponawiam moje ostatnie pytanie. Czodzi o takie efekty lub takie które sam wymyslisz: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Unusual/pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Uwielbiam TF2 ale tego nie ogarniam ;_; Co byś zrobił, gdybyś dostał pod choinkę grę na Xbox'a, ale ty masz PS3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nie, bo ja mam Xbox'a . Co byś zrobił gdyby dżem się skończył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Nic. Nie lubię dżemu. Co byś zrobił, gdybyś miał 6 gwiadzdek, a kod AEZAKMI nie działa, a psy nie dały by ci wejść do domu i zapisać gry, a akurat skończyłes w jeden dzień całą grę?? Moda na GTA SA ⊙ω⊙ Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się