PlagueOverlord Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Ucieszyłbym się. Co byś zrobiła, gdyby nawiedziła Cię Śmierć, Wojna i Głód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Przywitałabym się z moimi starymi przyjaciółmi! Co byś zrobił/a gdybym Przyszła do ciebie z kosą i w stroju śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 -O,jak uroczo *hug* dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) "Prawie jak Oz jako B-Rabbit..." Dalej Co byś zrobiła gdybym złożyła Ci niezapowiedzianą wizytę i dała Ci związanego Oza? Ucieszyłabym się Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Dałabym CI go xd Co byś zrobiła gdybym stała się neko-dziewczynką i musiałabyś się mną opiekować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Dałabym cię Gilbertowi... na pewno się ucieszy xd Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 No chodź kotku,dam Ci cukierka dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Nekro-dziewczynka? O nie... Dostalbym biegunki na wiesc ze mam sie opiekowac nekromantka i nie wychodzilbym z klozetu (przeznaczenia xD) przez caly dzien. Jako ze na moje pytanie nie pojawila sie odpowiedz to ponawiam pytanie poprzednie. (dla niekumatych/zapominalskich: "Co bys zrobil/-a gdyby w Gothicu zamiast Sniacego bylaby Kotolke?" jednak prosilbym, ze jak ktos ma odpowiedziec "Nie wiem" to albo sprobowal improwizacji albo w najgorszym wypadku nie pisal posta) Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zagrał kobietą ( wiem wiem) urodził Koletkemu dziecko zabił go i patrzył jak mały Sniacki rośnie. Co byś zrobił gdyby wszystko co narysujesz w swoim 20 kartkowym zeszycie mogło stać się prawdziwe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Neko oznacza kot xD Nie nekro, neko xD Zapytałabym Beziego co to znaczy Co byś zrobił gdybym ja przyprowadziłabym Fluttershy do twojego domu z prośbą. - Posłuchaj mam w domu Edwarda Erlica ( NIE WAMPIRA >.<), Leviego, Roya, Naruto, Hidana, Deidare, Kida, Lizz i Pat, Black Stara, Soula pod opieką i nie mam już siły się nią zaopiekować, pomożesz? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Mogę ją trochę przetrzymać ale...*pokazuje na swój pokój gdzie są dziwne odgłosy* też nie mam miejsca... dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Flippyn: Skończyło by się to katastrofą na całe Niemcy (bo tam mieszkam) - narysowanie brył złota, broni, Lenina i miliona innych niebezpiecznych rzeczy musi się skończyć źle. emili: Dla Fluttershy wszystko. tylko żebym nie musiał robić tego sam... (a jak by akurat nie patrzyła wprowadziłbym nowy, mój (!) porządek, żeby nie denerwowali ani mnie, ani Flutterki.) Co byś zrobił gdyby zamknięto forum? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Złożył wniosek o przywrócenie. Co byś zrobił gdyby wujaszek lenin pojawił się w warszawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) nic grałabym w Lola i oglądała jakieś anime... Mieszkam za daleko Co byś zrobiła gdybyś mógł zrobić co zechcesz ze swoim domem. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Przerobiłbym go na fort z prywatną zbrojownią . Co byś zrobił gdyby w Polsce były dozwolone organizacje typu Blackwater Worldwide? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Pojechałbym i zobaczył czy coś z tego będzie. jak tak to ku chwale PRLu! jak nie, to bym robił anonimowo propagandę w netcie (trochę jak dotychczas). edit: Nic. 1. mam mieszkanie i nie moje - wynajmowane. 2. nie jestem tu sam. edit 2: Nic. walczyliby gdzieś w Afganistanie czy coś... kasy nie mam by ich kupić Co byś zrobił gdyby 4 sezon MLP był od 18 lat, bo by tam były... sceny clopopodobne? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zamach. EDIT1... Jak to co, ogladamy. A Flutterka bym sie zaopiekowal. Co bys zrobil/-a gdyby ogladanie MLP przez tych do ktorych serial nie byl adresowany byloby zbrodnia przeciwko ludzkosci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zaczą cofać się w rozwoju, a nie już to robię Co byś zrobił gdyby na twój dom spadł Ił 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Pal licho dom! Mam własnego Ił2 do remontu, tyle wygrać Co byś zrobił gdyby 4 sezon mlp został anulowany? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 sami go zrobimy, nie? umiem nawet obsługiwać Paint! podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 "Ja wam k***a dam 4 sezon MLP zostal anulowany, dawac mi k***a 4 sezon mlp bo inaczej przyjade do was moim czarnym Leman Russem a chyba byscie tego nie chcieli". Co bys zrobil/-a jakbym zrobil zamachy na tych dowodcow POZ, ktorzy chca negocjowac z FOL warunki rozejmu a potem powiedzial: "Ja wam k***a dam negocjacje z ludzkimi potworami, walczymy dopoki ludzkosc nie zostanie zniszczona albo oni nas nie zniszcza". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Co byś zrobił(a) gdyby wchodząc do windy zauważyłbyś(aś) w środku uzbrojone emerytki, w czarnych ubraniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 *wychodzi* Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Wyjmuje Uriziela i krzycze "Zaj***ie was berety! Za Equestrie!" Co bys zrobil/-a jakbym byl znany jako "Rzeznik z Iwonicza"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Hm... tak na wszelki wypadek wezwałbym policję. Z taką ksywą... Co byś zrobił, jakby do twych drzwi zapukał Józef Piłsudski i spytał, czy chcesz mu pomóc w zamachu majowym? (Coraz głupsze te pytania...) Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się