MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) (co... bronilbys kotolke i zaszczul mnie gestapo? a poza tym taka ksywe bym mial po zmasakrowaniu Kotolke i wybiciu calej wsi) "Dobra, a kogo mam zmasakrowac". Co bys zrobil/-a gdyby okazalo sie ze Kotolke byla moja dziewczyna (co mogloby sie wydarzyc w alternatywnej rzeczywistosci lub alternatywnej linii czasowej bo tu nie ma szans xD), ona mnie kochala ale ja ja nie i zdradzilbym ja z Derpy i Fluttershy? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) WTF? eee Panie Piłsudski, ja lewakiem jestem... pan też kiedyś był! Ale pomóc mogę... edit: kto to jest Kotolke? dobra. powiedziałbym Fluttershy że ją zdradzasz z Derpy i na odwrót. co byś zrobił gdybyś obudził się w niemieckim okręcie podwodnym w 1943 na środku Atlantyku? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Fuck.. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Wysadzilbym ku chwale Equestrii. Ponawiam pytanie z postu nr 3357 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 1) Sprawdzić, w jakim jestem mundurze. a)zwykłego marynarza - iść spać i obudzić się u siebie. b)oficera - patrz punkt 2) 2) Jako wzorowy oficer Kriegsmarine wyciągam mapę, sprawdzam region następnego patrolu i płynę zapolować na jakiś konwój. Nie mam pomysłu. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) To samo co odpowiedziałem na ten post w poście 3358, masterbezi. Co byś zrobił gdyby gdzieś z nieba jakiś głos krzykną "Tactical nuke incoming! It's over!" Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Jak w Humanlandzie: zaraz bede w Equestrii. Jak w Equestrii: Ze co? Ja wam dam tacticala na Equestrie i niszcze ja magia (gdyz jestem moim oc Alicornem muahahahahahaha) Co bys zrobil/-a jakby kazda chwila nieuwagi mojej mamy konczylaby sie wyzwoleniem jakiegos miasta na swiecie spod wladzy FOL i nawrocenie lokalnej ludnosci na kucykizm? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 jak kucykizm to przynależność do fandomu to ci nawet pomogę, ale jak to znaczy przejęcie przez POZ to jak zawsze - rebelia. podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 A nie, bo każdą twoją chwilę nieuwagi wykorzystam ja i towarzysz Izy, by pomóc lokalnej populacji uwolnić się od wyzysku i brutalności kapitalistów. Tak po drodze wyżynając współpracowników POZ i zbyt ekstremalnych z FOL. Co byś zrobił, gdyby cały adenozynotrójfosforan świata bezpowrotnie zniknął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Z tego co wyczytałem bylibyśmy wszyscy martwi. Co byś zrobił gdyby wprowadzono absolutną anarchię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Gdzieś na nonsensopedii był artykuł, w którym udowodniono, że anarchia prędzej czy później przerodzi się w jakiś inny system (udowodnili na przykładzie... meneli i rolników), więc wystarczy, że poczekam chwilę i w odpowiednim momencie sięgnę po władzę. Dalej. Co byś zrobił, gdybyś wyszedł z więzienia? Przypominam, że zabawa polega na tym, aby odpowiedzieć poprzedniemu użytkownikowi, co by zrobiło się w danej sytuacji i napisaniu własnej propozycji. Zapomniałeś zadać pytania. Uzupełnij i pilnuj się następnym razem ~Decaded Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) (widać inkwizycja drugiej generacji nie wie że "Dalej" to znaczy kontynuowanie poprzedniego pytania) Wolność i róbta co chceta. (jako że odpowiedź pasuje też na pytanie Gandzi, które zostało zadane pod presją hiszpańskiej (i antyequestriańskiej) inkwizycji to nie wymyślam nowej odpowiedzi). Co byś zrobił/-a jakbym zniszczył nazizm i komunizm cofając się do czasów przed II wojną światową i dzięki temu nie mógłby powstać FOL a Polska by się rozciągała od granicy dzielącej NRD i RFN aż po góry Ural? Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Umarłbym szczęśliwy w kraju mlekiem, miodem, szklanymi domami i nacjonalistycznie nastawionymi mniejszościami narodowymi płynącym. Tak BTW - co ma ucho do wiatraka, znaczy nazizm i komunizm do FOL? Co byś zrobił, jakbyś opracował lekarstwo na raka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 I tak by nikt nie uwierzył albo ktoś inny przypiszę sobie tą zasługę ale raczej ogłosiłabym Co byś zrobił gdyby wyrosły Ci uszy i ogon kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Uwierzyłbym że alkohol "własnej" roboty może zaszkodzić... Co byś zrobił gdybyś dostał za darmo bilet na koncert twojego ulubionego zespołu ALE ten miałby się odbyć ponad 10k kilometrów od miejsca twojego zamieszkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 tylko 10k km? Jadę xD Co byś zrobił gdybyś dostał jedynego oswojonego nietoperza na ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Prawdopodobnie radowałbym się z nowego zwierzątka. Ale że mam uczulenie na futro oddałbym go komuś innemu po pierwszej reakcji alergicznej. Co byś zrobił, gdybyś obudził się za 100 lat, z innym ciałem, lecz tym samym umysłem i doświadczeniami, a potem dowiedział się, że "przeszły ty" przeszedł do historii jako czarny charakter, np. gwałciciel i morderca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Trochę trudno jest mi wyobrazić siebie jako gwałcicielkę... Z pewnością starałabym się ukrywać przed światem. Co byś zrobił, gdybyś obudził się w więzieniu, oskarżony o coś czego nie zrobiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Zażądałabym dowodów i starała się z moim adwokatem to obalić Co byś zrobił gdybyś znalazł młodego smoka który cię lubi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Odesłałbym gada tam, gdzie jego miejsce. Co byś zrobił/-a gdyby ponownie wprowadzono mundurki w szkołach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 U nas są częściowe. Co byś zrobił gdyby z nieba zaczęły spadać Tamarsony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Skombinowałbym jakiś baardzo ostry palik i biegał po ulicach. Co byś zrobił, gdyby cała woda świata nagle zyskała przynajmniej 20% alkoholu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Może zacząłbym obserwować ryby. Co byś zrobił gdyby cała elektronika na świecie przestała działać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Schowałabym się w koncie i zaczęła płakać. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Nie przeraziłbym się tym zbytnio. I tak nie mam dostępu do komputera w domu. Co byś zrobił, gdyby przekazywanie pytań było karane śmiercią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się