Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 *.* Cóż... Miło. Z jednej strony mordobicie i krew, a z drugiej strony... Dejw i Chris, yay! dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 moja pepesza by już nie przestała terkotać. najważniejsze by Fluttershy przeżyła! dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Poszedłbym z nią (idolką) szukać tych sexi pielęgniareczek . Co byś zrobił gdyby wizja świata przedstawiona w Falloucie okazała się prawdą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Jeśli nie w moim świecie to nic. Co byś zrobił gdyś nagle znalazł się gdześ na bezludnej wyspie z najważniejszą osobą w Twoim życiu? Chciałbyś wrócić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Cieszyłabym się że jestem tu akurat z nią, ale wrócić i tak trzeba Co byś zrobił, gdybyś odkrył że twój najlepszy przyjaciel jest wilkołakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Nie mam najlepszego przyjaciela ani przyjaciółki ;-; Co byś zrobił gdyby twój Oc ożył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Byłbym wielce zdziwiony tym, że w ogóle pojawił się w miejscu, gdzie jest aż tyle innych osób. A ponadto pewnie bym się z nim pokłócił. Co byś zrobił, gdyby w warszawskim metrze ktoś rozpylił sarin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Jestem z Poznania więc mi to wisi i powiewa . Co byś zrobił gdyby w Polsce zapanowała monarchia a ja bym zasiadł na tronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Jeżeli byłbyś lepszym władcą od naszego obecnego "cesarza", to nie miałbym nic przeciwko Prawdopodobnie prowadziłbym spokojny żywot, jeśli byłbyś władcą sprawiedliwym, prawdopodobnie bym się wyniósł z kraju, gdyby władza była nadużywana . (ale i tak Korwin krul! ) Co byś zrobił, gdyby religią dominującą w Polsce stałby się islam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 hodował bym kozy co byś zrobił gdyby wracając do domu widział spadający, w twoim kierunku samolot ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Gdyby to był jakiś zwykły pasażerski to uruchomiłbym kamerę ( gdy uderzy w ziemie to i tak nie będzie co zbierać, a tak to przynajmniej materiał na youtube będzie... ), gdyby była to jedna z moich ulubionych maszyn - popłakałbym się jak dziecko . Co byś zrobił gdybyś został wrogiem publicznym nr1? Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) UP@ Szkoda samolotu _______________________________________________________ Moja odpowiedz : Co byś zrobił gdybyś obudził się z cementowymi butami na dnie jeziora ? Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Upadłbym na ziemię, zacząłbym się śmiać i powiedziałbym "Serio?" Co byś zrobił gdyby ktoś dolał ci do zupy mleka 2%? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Zjadłbym ze smakiem. I tak w zupie często jest śmietana lub mleko. Przynajmniej w mojej. Co byś zrobił, gdyby uwięziono cię (jako samą myślącą duszę) w czyjejś gałce ocznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Zależy w czyjej.... Nieważne. Co byś zrobił gdyby okazało się że twój pies to tak naprawde Argentyjski Wielbłądowaty ( Jakiś rodzaj lamy ) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Wtedy wiele nurtujących pytań typu "czemu zajmuje całą kanapę" albo "znowu nie zjadł tego psiego żarcia" zostałoby rozwiązanych Co byś zrobił, gdybyś odkrył przejście do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) dalej... Znalazła bym Starswira Brodatego i zmusiłabym go by zmienił mnie w kucyka. Co by było gdybyś zmienił się w Discorda? Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Chaos. Co byś zrobił gdyby GTA 5 V nie wyszło na PC ? Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Padłabym ze śmiechu Co byś zrobił gdybym związała Ciebie łańcuchami i żądałabym pieniędzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Powiedziałabym,że nie noszę przy sobie pieniędzy Co byś zrobił/a,gdybyś stał/a się demonem? Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Zaczęłabym bawić się swoimi nowymi mocami Co byś zrobił, gdyby ktoś znajomy uprzejmie oświadczył, że chciałby uderzyć cię cegłówką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Grzecznie bym mu zarąbała kopa w brzuch, jak raz zrobiłam to pewnemu hardcorowi, a potem uprzejmie rozbiła cegłówkę na jego głowie (a może głowa rozbiłaby się na cegłówce?) Hmm, co byś zrobił, gdybyś stał się CJem i goniło Cię FBI i wojsko? tsaa, oryginalne ._. Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) (Brak pytania, więc odpowiadam na pytanie Yuny) Przywaliłabym mu tą cegłówką. Dalej Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Odpowiadam na pytanie Hidoi. Wpisuję kod AEZAKMI bo jestem walonym cziterem. Co byś zrobił gdyby przeniosło Ciebie (oraz połowę twojej szkoły) do Equestrii i zamieniło w kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Zrozumiałabym, co czuje Lyra, a co do szkoły, to niech widzą, co tracą. Co byś zrobił, gdyby AEZAKMI ani żaden kod nie działał i gra się nie chce wyłączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się