Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Hmmmm... Nie mam myszy... Ale mam strzelbę Co byś zrobił/ła gdyby nastąpił nagły atak ślimaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Użyłabym soli Co byś zrobił, gdybyś poprzez wypicie tajemniczej substancji zamienił się w gadającego żółwa? Edytowano Listopad 19, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Trzymał się z daleka od chińsko-japońskich restauracji Co byś zrobił gdyby RD wpadła ci przez okno i utknęła w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Byłbym w szoku po czym pomógł bym się jej wydostać Co byś zrobił gdyby zaczął padać czekoladowy deszcz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 To co Pinkie. Co byś zrobił gdyby mane 6 weszłoby ci do pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 "Poczekajcie, zaparzę jakąś herbatę i pójdę do sklepu po owoce" - chowam mięso. Dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 "Jak wy tu dotarliście? mogę jakoś pomóc? " po czym spróbowałbym rozpocząć rozmowę o Equestrii, o nich i kupie innych rzeczy, a jak by weszli rodzice potraktował bym ich dość... agresywnie, żeby zostawili mnie i mane6 w spokoju. dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Przed Fluttershy schowałbym mieso, to jest pewne. Twilight pokazałbym swoją skromną kolekcję książek. Pinkie pokazałbym jak grać na komputerze. Z Rainbow Dash spróbowałbym ścignąć się na rowerze, AJ dałbym jabłuszko, a Rarity pożyczył koledze Co byś zrobił/a, gdybyś został/a wybrany/a do turnieju Mortal Kombat. Odejście z turnieju oznacza śmierć przez implozję. Jakiego stylu walki byś użył/a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Cóż spróbowałbym zawiązać sojusz z jakimś silnym wojownikiem np Scorpionem gdyby się udało to przy okazji poprosiłbym go żeby ze mną potrenował przed turniejem więc wzorował bym się na jego stylu walki Co byś zrobił gdyby Sombra wylądował w naszym świecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Sun Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Oblałam by go gorącą kawą. Co byś zrobił jakby skończył się serial "My Little Pony" bez zakończenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Powiedziałabym wszystkim że jestem pegasis. Co byś zrobił gdybyś stał się podmieńcem w tym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Zmieniałbym się, wow. Co byś zroibł, gdyby samolot prezydencki wleciałby w twój dom, a Ty wraz z rodziną zostałbyś oskarżony o budowę domu na lotnisku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Zrzuciłabym winę na pilota, że ten pijany był i myśleł, że u mnie lotnisko Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Ja blok, to nie moja wina, prze pana Co być zrobił, gdybyś obudził się na Ukrainie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Zasneła bym. Co byś zrobił gdybyś miał umrzeć, ale najpierw mógbyś wypowiedzieć jedno życzenie które by się spełniło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Skoro mam umrzeć, to nie ma sensu tego wypowiadać, gdyż jest związane z moimi sprawami. Co byś zrobił, gdybyś się obudził na Antarktydzie? trolololol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Prosiłabym o wydłużenie żywota, CZY TO TAKIE TRUDNE? Dalej... Edytowano Listopad 21, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Niech sprawiedliwości stanie się zadość, niech umrą wszyscy! Co byś zrobił gdyby w miejscu twojego zamieszkania pojawiła się gęsta mgła która nigdy by nie miała zniknąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Robiłbym jej zdjęcia Co byś zrobił gdybyś był jedynym bronies na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Przekonała bym do bronizmu (hi hi) cały świat. Ci byś zrobił gdybyś był ostatnim człowiekiem na ziemi?(inni by umarli) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Odetchnąłbym pełną piersią, ale zaraz po tym spędziłbym długie dni, a może i miesiące na opłakiwaniu jedynych ważnych dla mnie ludzi - mojej rodziny. Bo nie zostałoby mi na tym świecie już nic cennego. Błąkałbym się po opuszczonych miastach, z jednej strony radując się spokojem, a z drugiej roniąc łzy nad bliskimi. I tak przez lata. Albo umarłbym ze starości, albo popełniłbym samobójstwo. Co byś zrobił, gdybyś żył w kraju Trzeciego Świata gdzieś w Afryce i miał szansę się wyrwać, wiedząc, że twoja rodzina będzie ukarana za twoją ucieczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schweppes Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Bym nie wyjeżdżał ;( Co byś zrobił gdybyś nie mógł nic robić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Bym się pobawiła w Pinkie i bym coś zrobiła. Co byś zrobił gdyby to forum nie istniało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Nie wiem co bym zrobiła, ale na pewno coś bym zrobiła Dalej Edytowano Listopad 21, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Siedziała na DA ._. Co byś zrobił gdybyś miał swoich "uczniów"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się