Lucy Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pewnie dalej bym oglądała serial, ale to by było głupie jak dla mnie. Co byś zrobił gdyby twoje zwierzę przemówiło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Też nie mam Ale gdybym miał... ciekaw jestem co by powiedziała taka kobra królewska... Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 W sensie pająki spod łóżka...? Chyba nie chcę wiedzieć >> Co byś zrobił, gdybyś dostał pod choinkę figurkę ulubionego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dostałbym ją CO byś zrobił/a gdyby grubi mikołaje napadli ziemie z łopatami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Pobawiłabym się w Matrix'a !!!!!!!!!!!!! Cobyś zrobił gdyby okazało się że mlp to tak naprawdę szyfr porozumiewawczy między kosmitami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Nie mam pojęcia, ale jeżeli porozumiewają się oni przez ten serial to bym na pewno ich polubił ,może kosmici to też Bronies . Co byś zrobił gdybyś nagle zmienił się w kucyka a , rząd chciałby cię złapać dla eksperymentów ? Edytowano Grudzień 20, 2013 przez JokerMLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nie wiem, morze to terz bronies? Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Jedna z tych sytuacji: 1. "Uhmm... Chyba jestem w lipnym fanfiku..." 2. "WARA ODE MNIE WY WUJE WUJOWE WY OWCE TERRORYSTKI WY PALACZE NAŁOGOWCY WY RUSKIE OFICERY!" 3. Robię kamikadze zabijając przy okazji rządowców. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Chcecie mnie złapać? Powodzenia... Co byś zrobił gdyby, pająki przędły watę cukrową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 .Hodowlę . Co byś zrobił gdybyś mógł zrobić książkę z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Zbierałabym się, zbierała, aż w końcu niczego bym nie zrobiła. Lenistwo rulezzz Co byś zrobił/a gdyby okazało się, że autoboty biwakują w pobliżu Twojego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 hmmm... A tak naprawdę przyniósł bym kiełbaski. Co byś zrobił gdyby w tym roku nie było świąt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Co byś zrobił/ła gdyby kury znosiły jajka wypełnione płynną czekoladą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Zatęsknił bym za zwykłymi jajkami Co byś zrobił/-a gdyby Fluffle znokałtowała Cię poduszką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Znokałtowałabym ją siekierą... Co byś zrobił, gdyby Mane-iac chciała Cię zniszczyć wielką suszarą? lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Broniłbym (czy tylko ja widzę to słowo inaczej ) się wielką lokówką. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Sorry, nie wiem kto to ale jeżeli ma czuczarkę...chyba pompa wodna wystarczy o3o Co byś zrobił, gdybyś stał się chodzącym siusiakiem? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Zaprzyjaźniłabym sie z chodzącą cipką Co byś zrobił, gdyby lodówka z pizzą zniknęłaby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Jestem studentem... nie wierzę w bajki Co byś zrobił/ła gdyby korzenie wszystkich roślin były zrobione z mięciutkich wafelków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Opłakiwałabym biedne roślinki, które już nigdy nie wzrosną... Co byś zrobił gdybyś obudził się pewnego dnia z ogonem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Zaczęłabym stopniowo odkrywać jego właściwości i zastosowania. A nuż okazałoby się, że jest na tyle długi, żeby robić sobie kawałek wolnego miejsca w tramwaju? Może dałoby się nim nosić teczkę, albo wkurzać przypadkowych ludzi? Taki ogon zdecydowanie byłby czymś, co by mnie usatysfakcjonowało. Tylko że musiałby być stosunkowo długi. Co byś zrobił, gdybyś obudził się umiejąc grać na instrumencie, którego nigdy nawet nie dotykałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Koncert Co byś zrobił gdybyś dowiedział się, że Twój dom otoczyły podmieńce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Przywaliła bym ci myśląc, że jesteś jednym z nich Co byś zrobił gdybyśmy żyli w dawnych latach bez prądu i komputera, i internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ja tak żyję w domu na co dzień, więc pewnie nic specjalnego bym z tym nie zrobił. Co byś... albo nie, dalej. Leniwy jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Popełniła bym samobójstwo. Kazałabym komuś zabić mnie, bo sama tego nie zrobie...~ Co byś zrobił, gdybym trafiła do więzienia? Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się