Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Znalazłabym inne Co byś zrobił gdyby zwierzęta zaczęły do ciebie mówić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 koniec z colą co byś zrobił gdyby u ciebie w piwnicy siedziała pinkamena z cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Zabiłbym ją u Malanowskiego Co byś zrobił/-a gdyby Zawada i jego team byliby w FOLu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kto to zawada? Co byś zrobił jakbyś był śmiertelnie chory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 idę do szafy i rycze aż do kolacji,idę jeść,wracam i dalej rycze co byś zrobił gdyby gościu z mojego avataru chciał cie zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 walka do końca. z użyciem broni co byś zrobił gdyby cały świat wypowiedział wojnę equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kto to zawada? Widzę że nie oglądałeś Kryminalnych do pytania Stanąłbym po stronie Equestrii... Wgrałbym Skyneta, który by zniszczył całą Ziemię... Co byś zrobił/-a gdybyś musiał/-a wybrać między Matrixem a Equestrią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Żyję w Matrixie, więc z przyjemnością zwiedziłbym Equestrię. Co byś zrobił/a gdyby ktoś do Ciebie zadzwonił i powiedział, że wygrałeś/aś wycieczkę dookoła świata, po czym okazałoby się, że to jest niestety pomyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 "głupie żarty" od razu bym nie wierzył co byś zrobił gdyby w equestrii wybuchła rewolucja socjalistyczna z rodziną apple na czele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Applejack bym wyciągnął i z resztą Mane6 i Derpy przeciwdziałamy rewolucji zanim ściągnie Tomka Co byś zrobił/-a gdyby miałbyś/miałabyś wybór między przymusową ponyfikacją przez POZ albo zniewoleniem przez maszyny tak jak to było pokazane w Animatrixie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Jak już mówiłem wole zniewolenie ( nie chce byc zamieniony w zwierze, wole zginąć z honorem) Co byś zrobił gdybyś spotkał Morfeusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Taa... Tylko, że nie zginiesz i zostaniesz zniewolony przez maszyny i wtedy wykorzystają ciebie jako "źródło zasilania" a Ty niczego nieświadomy będziesz żył w wizji ziemi z 1999 roku Jakby zaoferował mi 3 pigułki... Jedna oferująca dotychczasowe życie w matrixie, druga życie w rzeczywistości, trzecia ponyfikację i przeniesienie do Ponyville to wybrałbym tą trzecią... Co byś zrobił/-a gdyby Malanowski przyszedł do Ponyville po duszę Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Podejrzewał bym że Derpy zgubiła gdzieś dusze do oddania.. Co byś zrobił jakbyś w swoim domu zobaczył Derpy pieczącą Muffinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Oddawaj mufinki. *zjada wszystkie* Co byś zrobił gdybyś trzymał na rękach umierającą Fluttershy edit nie morzesz jej ożywić, zmartwych wstać, uleczyś, zanieść do medyka itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 zapłakałbym i urządził pogrzeb godny królewskiej rodziny co byś zrobił gdyby się okazało, że całe dotychczasowe twoje życie to wymysł świra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Poprosiłabym by wymyślił coś lepszego Co byś zrobił gdyby wyrosły ci skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 pewnie bym nimi wszystko strącała... Co byś zrobił gdyby do twojego domu przyszedł Pudzian? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 eee, wezwę policję co byś zrobił gdyby u ciebie w pokoju siedział Creeper? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Szybko i skutecznie Spier***** Co byś zrobił gdybyś obudził się pod pałacem Kultury i Nauki w Warszawie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 stwierdziłbym, że była niezła impreza i szukał drogi powrotnej do domu co byś zrobił, gdybyś obudził się jako kiełbasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 popełniłbym samobójstwo w mikrofalówce co byś zrobił gdybyś się obudził otoczony butelkami czegoś mocniejszego w łóżku ze swoim kolegą (jako dziewczyna koleżanką)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie wiem za bardzo, a to dlatego że przecież nie mam kolegów, nikt mnie nie kocha :( Co byś zróbił/a gdyby Leopold przyszedł do Ciebie pograć? (oczywiście wiadomo o którego Leopolda mi chodzi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie wiem kto to, ale czemu nie? Co byś zrobił, gdybyś zobaczył na niebie kucykowy balon ( ten z openingu )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Strąciłabym wiatrówką, Mane 6 musi być moje ! xD Co byś zrobił, gdybyś wygrał w totka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Kupiłabym sobie o wiele większy dom i zaadoptowałabym całe schronisko psów i kotów Co byś zrobił gdyby ktoś na ulicy Cię zaczepił i powiedział ,,bądź dobry, daj na wódę!" Przydarzyło mi się to xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się