Yuna Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Uzupełniam by nie było zastoju: Co byś zrobił, gdybyś przeniósł się do Ponyville na jeden dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Narobiłbym takiego rabanu, że postawiliby mi pomnik jako zły przykład. Co byś zrobił, gdyby rzeczywiście wieczna noc ogarnęła Ziemię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Byłbym uberszczęśliwy. Co byś zrobił/-a, gdyby wieśniacy by wyszli na ulice i domagali się samosądu na Fluttershy za to co zrobiła w Silent Ponyville 2. Oczywiście Ty możesz to powstrzymać, jednakże tylko przez wyprowadzenie wojska i czołgów na ulice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Oczywiście stanąłbym po stronie wieśniaków. To da się wykorzystać do moich celów. Co byś zrobił, gdyby samosąd przerodził się w rewoltę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Haha ukryłbym Fluttershy a potem wydałbym rozkaz Gwardii Imperialnej: "Żadnych negocjacji z wieśniakami. Stłumić, bez względu na ilość zabitych wieśniaków." Co byś zrobił/-a gdyby Neo wbił ci na chatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Missster Anderssson... Co byś zrobił, gdyby wszędzie wisiały plakaty z Celestią, nakłaniające do posłuszeństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Ja i tak jestem zwolennikiem Celestii, więc nic. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że żyjemy w Matrixie a prawdziwą rzeczywistość kontrolują maszyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Nic co byś zrobił gdyby wszyscy mieli mambę z wyjątkiem ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Powiedziałbym, na co mi mamba. Mam Mane6 i Derpy Co byś zrobił/-a gdyby FOL reaktywował obozy koncentracyjne a więźniami obozów byliby kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 No, to już jest przesada. Uwolniłbym niewinnych i zreformował organizację. Co byś zrobił, gdyby w Polsce kodeks karny przewidywał łagier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Czy to gorsze od więzienia .. przynajmniej coś do roboty, chociaż warunki, i tak nie planuje trafić więc mi to obojętne. Co byś zrobił jakby dział "Obszary Discorda" został zamknięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Nic. Co byś zrobił/-a gdyby nie było FOLu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Stworzyłbym go. Co byś zrobił gdyby nie było POZu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Miałbym nadzieję, że nigdy nie powstanie. Co być zrobił, gdyby nie było OPC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Nie rozumiem. A co do wyżej, to bym stworzył POZ i do nich dołączył i poprosił czy mogę golnąć sobie ten eliksir. Co byś zrobił/-a gdyby w Biedronce sprzedawali eliksir ponyfikacyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 "operacja biedronka" - każdy sklep musi zostać dokładnie przeszukany. jak jest eliksir - zdemolować. co byś zrobił gdyby w polsce wybuchła wojna domowa fol vs poz w stylu stalingradzko kurskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Dołączyłbym do POZ, nie pozwolę FOLowcom na krzywdzenie Derpy. Co byś zrobił/-a gdybym jako odpowiedź na osadzanie kuców w Auschwitz, jeńców FOLu przerabiał na tęczę w Rainbow Factory, zsyłał do Silent Ponyville, lub dawał pod "opiekę" Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Gdybyś oddawał ich pod opiekę Pinkie Pie to czułbym się zazdrosny. Sam z miłą chęcią oddałbym się pod jej opiekę xD Co byś zrobił gdyby bóg wszechmogący okazał się być jednym z Bronies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Nic. Nie samym masłem orzechowym się żyje. Co byś zrobił/-a gdybym dla jeńców FOLu założył obóz pracy, w którym by owi jeńcy wydobywali dla Rarity kryształy, których potrzebuje do swoich nowych sukni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Słyszałeś na pewno o działaniach odwetowych i odbijaniu jeńców, prawda? Co byś zrobił, gdyby w ramach działań odwetowych Pozowcy wisieliby jak bombki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Taa ale POZ by dopilnowało aby FOLowcy nie próbowali zmuszać Rarity do brudzenia kopytek i żeby nie próbowali ucieczek i żeby nie zostali odbici. W zemście wlałbym do wszystkich niemieckich, ukraińskich, rosyjskich, chińskich, północnokoreańskich, kubańskich, wietnamskich i izraelskich wodociągów eliksir ponyfikacyjny. Co byś zrobił/-a gdybym znalazł zastosowanie militarne dla kryształów, które Rarity używa do projektów swoich sukni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Kradłbym, jak Ruscy wódkę. Co byś zrobił, gdyby odkryto sposób na zniwelowanie działania eliksiru ponyfikacyjnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Kradłbym, jak Ruscy wódkę. Nie od dziś mi wiadomo, że komuniści sami technologii nie umieją stworzyć więc kradną A zakazałbym środka niwelującego działanie eliksiru Co byś zrobił/-a gdyby współpraca z FOL była karana śmiercią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Żyłbym na krawędzi. Nie można karać śmiercią za sprawiedliwą walkę o dobro ludzkości. Byłbym jak męczennik, jeśli zostałbym stracony. Co byś zrobił, gdyby moja śmierć stała się symbolem walki za Ziemię? I sama myśl o niej zwiększałaby morale ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Ja z kolei narysowałbym rysunek w którym byłaby hybryda Prezydenta USA i Mrocznej Bestii z Silent Ponyville 2... Ups sory... Ja nie umiem rysować i mam do tego odrazę, zleciłbym to mojemu grafikowi a potem rozkleiłbym na całą Ziemię, a Ciebie... No zleciłbym również narysowanie plakatu propagandowego z Tobą trzymającego głowę kucyka i podpis "Wspierając FOL, przyzwalacie na takie bestialstwo w imię "wspaniałej ludzkości" która jest równie okrutna jak ten wasz bohater". Co byś zrobił/-a gdyby w Rainbow Factory zamiast pegazów, które oblały "maturę z latania" () byliby pojmani FOLowcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się