Airlick Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Mozliwe, ale nie az tak oczywiste jak Q-Discord, Star Ponies, King Kong, itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Pozwolę sobie wstawić PL by PhosiQ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=b1VgkUhete4&feature=g-upl&context=G2846529AUAAAAAAAAAA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Btw. wpadłem na rozwiązanie problemu niesamowitych możliwości u tak młodych źrebiąt (magia, latanie). Może to zjawisko podobne do odruchów, z którymi przychodzi się na świat, a które potem zanikają. Przecież do były baaaaaardzo młode kucyki. Tak młodego widzieliśmy tylko w odcinku z mare-do-well. Wiem, że to naciągane, ale pomyślcie: nowonarodzone dzieci, przez pierwszy miesiąc po urodzeniu potrafią pływać, tak samo obecny jest bardzo mocny odruch chwytania itd. Jednak wszystkie te odruchy szybko zanikają. Może z kucykami jest podobnie - z tym, że u nich dochodzi jeszcze sprawa magii, jako że żyją w magicznym świecie. Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Twighlight w ich wieku radziła sobie podobnie... Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Zwracam honor, jeśli chodzi o magię: Ale co z lataniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Stosunek powierzchni skrzydeł do ciężaru ciała? Zasada trzmiela (tzn. naukowcy obliczyli, że trzmiele nie mają prawa latać, ale one widocznie o tym nie wiedzą, bo niby skąd miałyby usłyszeć i dalej nieświadome latają ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 O w mordę.. wiedziałem, że fandom jest szybki, ale żeby do tego stopnia? Ten filmik został udostępniony na YT.. w zaledwie 2 minuty po odcinku :o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coosh Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 A mi ten odcinek się za bardzo nie podobał. Owszem, miał dużo genialnych momentów (odmowa Rarity ), ale jako całość... :/ Może po prostu nie lubię dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 O w mordę.. wiedziałem, że fandom jest szybki, ale żeby do tego stopnia? Ten filmik został udostępniony na YT.. w zaledwie 2 minuty po odcinku :o. -ciach- Epic Pie Time - Zap Apples (odcinek 12) Epic Cupcake Time - Rainbow Dash w okularach przeciwsłonecznych (odcinek 3) Oba wyszły przed w/w odcinkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Co było dobre... No i ten psychodeliczny fragment... Szykują się fanfiki z Pinkie i dziećmi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 MrPoniator po raz kolejny wrzuca swoją przeróbkę z odcinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Styczeń 17, 2012 Share Napisano Styczeń 17, 2012 Skille tych bajtli nieco przesadzone. Wiele fajnych momentów, odcinek ogólnie bardzo dobry wg. mnie, miło się oglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek14 Napisano Styczeń 18, 2012 Share Napisano Styczeń 18, 2012 bardzo fajny odcinek. Ale przeraziłem się gdy był motyw z egzorcysty... ;d dzieciak łaził po suficie a ja what the fuuck ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Styczeń 19, 2012 Share Napisano Styczeń 19, 2012 Pinki na samym początku odcinka fajnie zaczęła śpiewać, szkoda że jej ta pielęgniarka przeszkodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 20, 2012 Share Napisano Styczeń 20, 2012 aj też się zdziwiłem gdy zobaczyłem tego dzieciaka na suficie muzę jednak Natanek miał racje żeby tego nie oglądać.............................................................................................e tam nie.P.S tak biorę coś prost od pinkie pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 20, 2012 Share Napisano Styczeń 20, 2012 przykro mi szczygielku dostajesz lewy towar:p prawdziwy jest moj odcinek ciekawy, wspominalem wczesniej, a wet mane pinkie? coraz bardziej wyprzedza rainbow i lune w moim top 3... juz niedlugo bedzie dublowac lune:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 21, 2012 Share Napisano Styczeń 21, 2012 kuoth wiedziałem ze coś jest nie tak ale dobra idę krechę wciągnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Mam tapetę z tego odcinka na pulpicie. Jak dzieciaki Cake obsypały się mąką. Leczy mi serce. No, srsly. Sam odcinek jest jednym z moich ulubionych + muza z Psychozy:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Odcinek fajny, momentami trochę nudnawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Opieka nad dziećmi, to jest prawdziwy horror. Plusy: -Pinkie Pie. Oczywiście jej randomowość byłą na dość wysokim poziomie w tym odcinku. -Te bachory zachowywały się tak, jak w prawdziwym życiu. Ciągle płaczą, biorą wszystko co im w łapy wpadnie i chcą to zjeść, ciągle płaczą, biegają wszędzie jak głupie, ciągle płaczą, mają bezsensowne zabawy jak np: ciągłe uderzanie klockiem o inny klocek (było to nawet w odcinku) i ciągle płaczą. Mówiąc ściśle, są jak prawdziwe dzieci. Dlatego nienawidzę dzieci. -Trzykrotne "Da-dum-tsss" HAHAAHHAHHAHA kocham ten dźwięk. -Ta cała scena, jak w jakimś horrorze. Ja pier(...)ole! Tak się z tego śmiałem, że musiałem filmik zatrzymać. ~Wytłumaczenie, dlaczego jedne to pegaz, a drugi to jednorożec. ~Jeden moment położył mnie na kolana. Pinkie widzi, że bobasy gdzieś znikły. Słyszy jakiś w szafie, otwiera a tam jeden z bachorów. Przez sekundę patrzy się na nią z wystraszoną twarzą, a potem mówi: "WOW!" HAHAHAHA Minusy: -Ta dzieciarnia miała za duży odlot pod koniec odcinka. Niby jednorożce jak są małe mają tam jakieś skoki magi, ale bez przesady. A co dopiero ten pegaz. Ocena:7/10 Odcinek dobry. Bachory były realistyczne, randomowość Pinkie przyzwoita, horrorowy moment powalający a "Da-dum-tsss" rozśmieszające. A co do tego, dlaczego jeden to pegaz, a drugi to jednorożec, bo niektórzy chyba mają z tym jakiś problem, to nic nie ustalimy póki nie wiemy, który allel jest dominujący, a który recesywny, jakie chromosomy mieli pan i pani Cake i ich krewni, oraz czy użyto linii czystych czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 początek odcinka nie jest zbyt ciekawy, ale w sumie pegaz i jednorożec w wieku kilku miesięcy czy tam roku, wypełniają już swoje właściwości plemienne.. 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się