Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Sama ma ochotę na ciasto. Choć ja głosuje na Kreeole. Raczej regentka Applejack przytyje a ja zachowam swoją świetną figurę. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Kreeole >3< Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Turoń, by miała słodko w życiu. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Turoń, by miała słodko w życiu. Ale to jest on .-. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Te ciasto wygląda bardzo smakowicie, szkoda że nie można na siebie głosować ;_; Niech będzie Turoń. Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ale to jest on .-. Turoń to nasza szanowna koleżanka ksiądz. Link do komentarza
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 stawiam na Kreeole . chociaż mam na to ciacho chrapkę a i tak nikt mnie nie wybierze ale cóż Kreeole albo ja Link do komentarza
Sosna Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 ja tam obstawiam KreeoLe tak jakoś, żeby coś słodkiego było dla regenta Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Całkiem sporo głosów na Turoń, jednak zwycięzcą zostaje regentka AJ - KreeoLe!! I tym samym też otrzymuje te śliczne, karmelowe ciasteczka! ^^ Tak, w rzeczy samej, a teraz... ostatnio miałem się za nie zabrać... Och, malinowe babeczki? Mmm!! I to jeszcze z kremem malinowym! Tak, kto otrzyma tę słodkość, hm? ^^ Ciekawe ile nam jeszcze tego zostało .__. Link do komentarza
GallifreyBrony Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 mmmmmmm... wyglada przegenialnie xD ale skoro sa rozowe to moze... dla Avatara Pinkie czyli naszego DiscorsBassa? Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Malinusia! Niech ona je dostanie! Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Ale różowe ! MALINOWE babeczki, niech będzie Malinusia :> Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Przedmówcy mają racje. Malinowe babeczki TYLKO dla Malinusi. ^^ Link do komentarza
GallifreyBrony Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 w sumie moze i macie racje =3 no ale o jakies ciastko dla Pinkie tez trzebabedzie sie postarac xD tylko moze potem Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Dobrze Cię rozumiem, też bym sobie jedno zjadł... Hej, zostaw je! One są dla Malinusi! >,< Pinkie, sama zjadłaś już chyba ze dwie... Ale to było co innego! Trzeba było sprawdzić, czy nie zatrute... Aha... wiesz co? Następnym razem ja sprawdzam Oki doki loki! ^^ A co teraz mamy? ^^ Jabłecznik od AJ, hmm... jabłkowy! A dostanie go... no właśnie, kto? ^^ Link do komentarza
Sosna Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 MasterBezi na osłodę życia Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 *q* Chętnie bym...ech...dajmy je Lisicy ^^ ALE MASZ SIĘ PODZIELIĆ!!!1 Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Znów nie możecie się zdecydować? Och Wy, a obiecałam tym razem oddać AJ te jabłka... Pinkie... i tak byś ich nie oddała xD Ćśśś!!! >,< Link do komentarza
Bafflord Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Czyli jabłecznik trafia ostatecznie do MasterBezi'ego (wybacz, jeśli źle odmieniłem)! Yupie! Teraz możemy podarować komuś kolejny wypiek! No właśnie, co jest następne na liście? Takie oto ciasto Skąd ty je wzięłaś? Na pudełku jest napisane: "Aperture Cafe". To było do przewidzenia... ważne jest jednak to, że mamy czym poskromić apetyt kolejnego użytkownika. Tak więc, czekamy na wasze sugestie! Hej, tutaj pisze, że w koszt produktu wchodzi także darmowa "Kostka Towarzysząca", cokolwiek by to nie było. To będzie zapewne tylko dodatkową zachętą. PS: W pierwszym poście pojawiła się lista dotychczasowo rozdanych wypieków, wraz z użytkownikami, którzy je spałaszowali. Link do komentarza
Recommended Posts