Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Udaliście się do szkoły. Musieliście przejść połowę miasta co zajęło wam 10 minut, ale dotarliście do celu. Stanęliście przed drzwiami do sali, w której znajduje się nauczycielka. Applejack puka i wchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Wchodzę za AJ -Witam jestem LightApple i przyjechałem tutaj na praktyki - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 - O witaj. Applejack zdążyła już co nie co opowiedzieć o tobie. Dobrze wiedzieć, że będzie nowy nauczyciel. Jestem jedyną nauczycielką w tym mieście, ale dzięki tobie będzie kolejny. - Powiedziała uradowana nauczycielka. - Ahh gdzie moje maniery jestem Cheerilee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Miło mi panią poznać, mam nadzieje że nasza współpraca obejdzie siębez kłopotów - powiedziałem uśmiechając sięjednocześnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Też mam taką nadzieję. Nie wydajesz się zły ani rozwydrzony. Nasza współpraca na pewno przyniesie oczekiwany efekt i źrebaki dużo się nauczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - To kiedy zaczynam? Bo mi mówiono że w poniedziałek - spytałem się z ciekawością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Moment sprawdzę. - Nauczycielka podeszła do biurka i zaczęła przeglądać listy. - Tak mam tu list, który mówi, że do Ponyville przyjedzie nowy nauczyciel Historii. Naukę zaczyna razem z początkiem drugiego tygodnia i będziesz uczyć razem ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Dziękuje, zapewniam że będzie pani zadowolona z moich starań. Obiecuje że będę wyciskać siódme poty by tylko klasę nauczyć historii - powiedziałem przekonanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Jeśli chcesz mogę ci pokazać szkołę, klasy, plac zabaw dla źrebaków i wyjaśnię co nie co. - Powiedziała nauczycielka z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Byłbym zaszczycony - powiedziałem z szacunkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - No to ja was zostawię - Powiedziała Applejack wychodząc z pokoju. Tylko wróć kuzynku. - Zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Oj wrócę, możesz być tego pewna - powiedziałem z lekkim uśmieszkiem - Dobra, od czego zaczynamy pani Cheerilee? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Pani brzmi tak staro. Mów mi po prostu Cheerilee. - Powiedziała uśmiechając się. Applejack przewróciła oczami. - No to trzymajcie się gołąbki. - Rzuciła tobie chytry uśmiech i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Dobrze Cheerilee, to co najpierw mi pani pokaże? - spytałem się z ciekawością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Nie musisz mówić mi pani. Jesteś w moim wieku więc to trochę nie zręczne. - Powiedziała lekko zmieszana. - A wracając do wycieczki. Najpierw idziemy zobaczyć sale lekcyjną. - Powiedziała po czym ruszyła wolnym krokiem do wcześniej wspomnianego pomieszczenia odwracając się raz po raz w twoją stronę z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Przepraszam. Sądziłem że będę tutaj najmłodszy, ale to że jesteś w moim wieku to mnie lekko zaszokowało - powiedziałem by poprawić moje marne pierwsze wrażenie - Wracając do wycieczki, mam standardowe osiem godzin lekcyjnych czy sześć, bo jedynie te dwie znam - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Uczysz razem ze mną. Wszystko ci opowiem ale pod koniec zwiedzania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Dobrze zatem - powiedziałem, a następnie uważnie słucham by nie przeszkadzać w zwiedzaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Wchodzicie do jednej z sal. - Tutaj będziemy uczyć. Jeśli uczysz razem ze mną to uczymy klasy młodsze. W tym Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Appleblom? Moją kuzynkę, ciekawe ciekawe. Z klasami młodzieżowymi to ja mam doświadczenie bo kiedy sam chodziłem do szkoły to nauczyciel mi mówił że "Mam posłuch wśród swoich" do tej pory nie wiem czy to obelga czy komplement. Poza tym nauczyciel mówił mi często "Skoroś taki mądry to może ty pouczysz Historii, a nie ja" Jak widać poszedłem za jego radą - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - To miło, że twój nauczyciel wpłynął na twój zawód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Nigdy go nie lubiłem, zawsze dawał nam zadania domowe z tych tematów których jeszcze nie mieliśmy, lub jak klasa była cicho to nagle dostawaliśmy uwagę za gadanie na lekcji. Z nim się nie dało wytrzymać, zwolnili go po pięciu latach nauki za "incydent" z dyrektorką - powiedziałem z obrzydzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 - Ja też nie lubiłam moich nauczycieli, lecz z czasem to się zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 - Heh, był wyjątkowo wredny ale nauczycielka od przyrody była bardzo miła, pomagała nam we wszystkim i wytłumaczyła to czego nie rozumieliśmy. Tęsknie za panią Heringhoof - powiedziałem wspominając dawne czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 < ta rozmowa jest coraz bardziej dziwniejsza > Cheerilee tylko uśmiechnęła się. - Cóż jesteśmy tu po to aby zwiedzać, a nie wspominać. Na wspomnienia możemy się kiedyś umówić. - zachichotała i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts