Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Lecisz nad miastem. Jesteś tak zafascynowany widokiem miasta, że nie zauważyłeś lecącego na przeciwko pegaza. Zderzyliście się, lecz nie mocno. Miałeś trochę obolałe skrzydło, więc musiałeś lądować. Na ziemi stała już prawdo podobnie pegaz, a raczej pegazica z którą się zderzyłeś. - Jak latasz?! Ej ja ciebie znam. Jesteś tym kuzynem Applejack. Ja jestem Rainbow Dash. - Przedstawiła się pegazica z tęczową grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Miło mi Rainbow Dash, jestem Lightapple, ale znajomi mówią na mnie LA. Wybacz że tak na ciebię wpadłem, ale byłem zafascynowany panoramom Ponyville, o wiele lepsze od Apoleoosy - powiedziałem, rozmowa rozmową ale jak coś obiecam to musze dotrzymac, troche porozmawiam, a jak będzie czas to pędem do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - To w Appleosie są pegazy? - Zapytała lekko zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Tylko ja i mój ojciec, dbaliśmy tam o pogode czyli tylko deszcz. Raz mnie tata wziął na derby wonderbolts, bylem w siódmym niebie, od tamtej pory maże by spotkać jednego z nich, bo na dołączenie mam raczej mizerne szanse- powiedziałem ze smutną minką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Rozumiem. A właściwie gdzie się tak śpieszyłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Do biblioteki, mam tam wpaść po Twilight bo zaprosiła mnie na spacer. I chyba zaraz się spóźnię, skoro jesteś przyjaciółką AJ to się jeszcze nie raz spotkamy.To ja lecę, bo się jeszcze spóźnie, narka - powiedziałem po czym przyszykowałem się do lotu w kierunku biblioteki. ~ Poprawiam błędy Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - No to cześć. - krzyknęła Rainbow odlatując w przeciwną stronę. *** Stanąłeś przed drzwiami biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Pukam do drzwi - Twilight to ja LA - powiedziałem po czym powolnym ruchem otwieram drzwi biblioteki, mam nadzieje że unikne spotkania ze smokiem, wystarczająco że jeden smok obiecał mi że jak skończę 17 lat to mnie znajdzie i rozszarpie na strzępy. ~ Poprawiam błędy Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 W środku była także Applejack. Chichotała trochę na twój widok, po czym mrugnęła w stronę Twilight i wyszła z biblioteki. - To jak idziemy? - Zapytała uśmiechnięta klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - No pewnie, mógłbym spacerować przez całą noc - powiedziałem po czym dałem znak żeby wyszła jako pierwsza - Panie przodem - dodałem z lekkim uśmieszkiem. ~ Poprawiam błędy Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Twilight zachichotała patrząc na ciebie zauroczonymi oczami i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wyszłem zaraz za Twilight, po czym się spytałem - To w którą stronę idziemy? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Może nad wodę? Po środku farmy jest piękne jezioro (lub staw). Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Chętnie się tam wybiore - powiedziałem po czym przybrałem kierunek na staw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Spacerujecie przez miasto i raz po raz zwracacie uwagę przechodniów. *** Dotarliście na staw. Wybraliście dłuższą drogę i zajęło wam to około godziny, lecz jesteście. Usiedliście i Twilight przytuliła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Dźiwnie się poczułem. Ona NAPEWNO pomyślała że zgodziłem się na randkę, nawet jest miło i uroczo. Odwzajemniam uścisk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Twilight popatrzyła prosto w twoje oczy. Na jej twarzy budował się mały uśmiech. Po chwili zebrała się na odwagę i polizała cię w policzek. Było widać rumieńce na jej twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Wiesz, nie sądziłem że kiedyś będę w takiej sytuacji. Te co mnie zawsze interesowały zazwyczaj robiły ze mnie kurę, i to dosłownie, ale widzę że nie wszystkie NAJPIĘKNIEJSZE klacze są takie wredne - Powiedziałem, mam nadzieje że znajdzie ukrytą wiadomość która mówi "Jesteś najpiękniejsza", a jeśli nie to to co wywnioskowałem m z listów AJ to czeka mnie nie lada "bolesny" występ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Jednorożec od razu zrozumiał o co chodzi i tylko wzmocnił uścisk. Po chwili oddaliła się i pocałowała cię prosto w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Było miło, nawet nawet ja zacząłem coś czuć. Już przestałem się bać powrotu Shoba, który poprzysiągł że mnie rozszarpie, i to ma się rzekomo stać za pięć dni, teraz to widzę że całe życie bałem się smoków na daremno, przecież to nie możliwe żeby mnie znalazł tutaj, a nawet jeśli to przyjaciele mi pomogą. Kiedy tylko mnie puści, odwzajemnię jej tym samym, czyli pocałunkiem prosto w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Twilight cały czas trzymała cię w uścisku. Nie puszczała i pewnie chciała aby ta chwila trwała wiecznie. Nagle na drzewie ujrzałeś znajomy ci kapelusz oraz pomarańczowego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 A to cwaniara mała, chciała mnie ustawić z Twilight. Jestem wdzięczny i zły jednocześnie. Wolnym kopytem pomachałem jej, a gdybym miał wolne usta powiedział bym "Dzięki AJ", teraz to nie istotne, też nie chciałem by to szybko nie minęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Applejack zarumieniła się lekko widząc, iż ją zauważyłeś. Twilight w końcu przerwała pocałunek. Była cała zarumieniona. - Emm. Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale Kocham cię. - Powiedziała całując cię po raz kolejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Ja ciebie też - powiedziałem całując ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Twilight czuła się jak w niebie. Chciała aby to trwało wiecznie, lecz wiedziała, że ma obowiązki, które musi wypełniać. Przerwała twój pocałunek i bez słowa się przytuliła. - Niedługo będę musiała iść. Mam swoje obowiązki. Mam nadzieję, że kiedyś to powtórzymy. - wyszeptała ci do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts