Trum Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Tag, zdecydowanie Arjen bo księżyc 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 (edytowany) Arjen - jest avatarem Luny,chociaż on by był bardziej nauczycielem... Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Tamara Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazd Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Arjen ,bo kosmos Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Jak wyżej Arjen. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight_Sparkle Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Arjen to avatar Luny, więc jak najbardziej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Nie ma najmniejszych wątpliwości kto zasługuje na tytuł najlepszego ucznia z dziedziny astronomii. To Arjen. Po prostu. Avatar Luny jest jednocześnie najlepszym uczniem z astronomii. Poszukiwania najlepszych uczniów trwają nadal, a kolejną dziedziną jest Architektura. Kto Waszym zdaniem najlepiej sprawdziłby się w tej dziedzinie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Cygnus~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Swego czasu widywałem Cygnusowe rękodzieła i mój głos zdecydowanie leci właśnie na tego usera... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) No i mamy naszego asa z architektury, a jest nim Cygnus. <wprowadza zmiany na liście najlepszych uczniów> Tak, gotowe. Gratulujemy ponadprzeciętnych zdolności przesądzających o tytule najlepszego ucznia z Architektury. Popatrzmy… mieliśmy już historię, filozofię, informatykę, fizykę, mechatronikę, polonistykę, rysycystykę, botanikę, chemię, matematykę, łacinę, geografię, malarstwo, wiedzę o społeczeństwie, muzykę, astronomię… włącznie z architekturą to będzie już siedemnaście przedmiotów. Co by tu wybrać? Może… Biologia? Niegłupi pomysł. Czekamy na propozycję, kto Waszym zdaniem byłby najlepszy w tej dziedzinie? Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Hoffman Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Też bym dał Evera Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Biologia? Coś dla mnie... Jednak głosuję na EverTree. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Gdzie jest Keola kiedy jest potrzebny? No gdzie? Tu się robi za dużo mnie, zaczynam wyglądać jak chodząca encyklopedia, a tak przecież nie jest :< Dla przywrócenia równowagi w naturze proponowałbym honorowe przyznanie tej dziedziny Keoli... Kub jeśli tak nie można, to Applejuice - meandry mojego mózgu twierdzą, że kojarzy się z kimś kto ma do czynienia z biologią, nie pytajcie mnie nawet dlaczego... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Dżeffko, znane jako EverTree. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Głosuje na EverTree. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Niech będzie drzewko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Biologia, mój ulubiony przedmiot. Niech będzie Tree. :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Zatem EverTree zostaje ekspertem także w dziedzinie biologii! Spoglądając na listę widzę, że to już trzeci przedmiot na jego koncie. Chodząca encyklopedia? Cóż, chyba jednak coś jest na rzeczy. To dobrze, znakomicie wręcz, gdyż wykształcenie to ważna sprawa. Teraz czas znaleźć najlepszego ucznia, eksperta, omnibusa, niepotrzebne skreślić, w… Mechanice klasycznej! Jak sądzicie, kto najlepiej sprawdzi się na tym polu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 WilkU Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Yyy... Ja tam nie wiem, ale obstawiam siebie (o ile można). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Sajback Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 WilkU. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Yarvin, kretyński sześcian. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Yup, on byłby dobry. I tak ciężko go zrozumieć. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 OK, zatem Yarvin zostaje specem od Mechaniki Klasycznej. Teraz już wiemy, że to on najlepiej opisze ruch ciał, ich wzajemne oddziaływania, a także rozwiąże masę abstrakcyjnych zadań i rozpracuje niejeden układ ciał. Wszystkie punkty materialne nalezą do niego! Żaden układ współrzędnych nie ma przed nim tajemnic! Żaden wredny wektor nie ucieknie mu z pola widzenia... Dobra, czas znaleźć kolejnego eksperta, tym razem w dziedzinie Termodynamiki. Jak sądzicie, kto ma wszystkie jej zasady w małym palcu? Komu niestraszne bilanse cieplne, obiegi energii, wzory, definicje i w ogóle, wszystko, co wiąże się z ciepłem? Czkamy na Wasze sugestie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Decaded :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts