Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 ENG http-~~-//www.youtube.com/watch?v=q6sUJR1GiGI PL napisy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dmIql43x2_Q&list=PLCAA2218404ABBD3F&index=1 PL dubbing http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nIcleCbXMHc http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Y9XNHJ4r7Y4 Komentarze odnośnie odcinka można zostawiać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Poznanie Pinkie Pie - epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowGirl Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Dokładnie Pierwszy odcinek zawsze najlepszy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 15, 2011 Share Napisano Październik 15, 2011 wersja pl dubbing dodana (part 1) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Październik 15, 2011 Share Napisano Październik 15, 2011 wersja pl dubbing usunięta (złowieszczy śmiech) ktoś wie dlaczego renderuje mi tylko 61% w camtasii? EDIT: dobra kij, podzieliłem na party http://www.youtube.com/watch?v=nIcleCbXMHc http://www.youtube.com/watch?v=Y9XNHJ4r7Y4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Odcinek od którego wszystko się zaczęło. Głowa NMM widziana przez klepsydrę to zaprawdę zacny smaczek. Pierwsze spotkanie z Pinkie Pie zbija człowieka z tropu xD Wylicznie członków rodziny Applejack miażdżące xD. Hehe. Kiedy AJ powiedziała coś w stylu "Oni prawie należą do rodziny" to lekko mi mafią zawiało xD Kto wie, może kiedyś zrobię jakąś parodię filmową. "The Godpony" czy coś w ten deseń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 hmmm co o tym odcinku powiem? Nie był jakiś wybitny za pierwszym razem jak go oglądałem odczuwałem pewnego rodzaju nudę, monotonię... owszem były ciekawe sceny ale ogólnie zrobiony w/g schematu poznaj kucyka, on wyświadczy ci przysługę... bardziej interesującym by było gdyby Twilight poznała losowe kucyki a nie odpowiedzialne za coś osoby... Ogólne wrażenie dobre, lepsze niż po Mare do well... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Szczerze pierwszy odcinek mnie bardzo nie zachęcił. Później zrobiła to 2ga część. Przedstawianie postaci i wpadnięcie na rainbow dash to chyba najlepsze części odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Zapomniałeś o pierwszym spotkaniu z Pinkie Pie . To było rozwalające... Pierwszy odcinek ma jakiś taki przyjemny, wprowadzający klimat. Mnie osobiście się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Tia spotkanie z Pinkie było... jakby to ująć.... EPICKIE !!!! Ale odnośnie odcinka oglądałem do jakieś 30 razy i już mam dość ..... ale to właśnie z tym odcinkiem rozpocząłem swoja przygodę z MLP (jak wielu chyba...) i odczuwam do niego spory sentyment... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czepiuch Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Odcinek nie był jakiś specjalnie wybitny, ale to od niego wszystko się zaczęło i mam do niego spory sentyment. Motyw z poznawaniem kucyków został fajnie zrobiony i ogólnie przyjemnie się go oglądało. Można ten odcinek uznać za bardzo udane preludium do dalszych odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 W porównaniu do pozostałych odcinków serialu ten akurat wypada słabo. Jednakże gdy obejrzałam go po raz pierwszy (jako pierwszy oczywiście) to uważałam, że on jest amaizing. To poznanie Pinkie Pie było epickie (jak już wiele osób przede mną to zauważyło), poznanie pozostałych kucyków również było cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Moim ulubionym momentem jest zapoznanie się Twilight z Fluttershy, gdy tak cichutko mowi i ogolnie to fajny odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 ta fajne jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Mnie osobiście pierwszy odcinek zdecydowanie się nie podobał. Strasznie płytki i naiwny, choć scena w Canterlocie epicka. Poza tym przez ten odcinek do Pinkie i Rarity zraziłem się już na samym początku (nie martwcie się, już mi przeszło). 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Nie wiem czy ktoś kiedyś to zauważył ( pewnie tak). Ale oglądając (znowu) pierwszy odc pierwszego sezonu zobaczyłem ciekawą rzecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Łoo ale zarąbisty efekt, extra to wyczaiłeś ... zwykła gra autorów, czy po prostu szkło z którego zrobiona jest klepsydra jest magiczne...? Niemniej niezła zajawka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja to też widziałem właśnie, ale myślałem że ktoś wcześniej to wrzucił, ale widać nie.. Kurczę szkoda A odcinek naprawdę mi się podobał, choć w ciągu sezonu było wiele jeszcze fajniejszych odcinków. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Pierwszy odcinek jak ja go dawno niewidziałem i jak zwykle mi sie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eptic Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Bardzo fajny odcinek,dzięki temu odcinkowi zainteresowałem się na dobre MLP:FiM. Moment kiedy Twilight zapoznaje się z Fluttershy jest uroczy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Epicki Cóż tu dużo pisać. Dużo humoru i wprowadzenie w serial : ) Osobiście uważam, że jest to bardzo dobry i zabawny odcinek. Spike 2x upadający na początku, oraz pierwsze spotkanie z PP i RD było zabawne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saalar Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja uważam podobnie jak Dammoni. Poza tym zawszę będę czuł do niego sentyment, w końcu od niego wszystko się zaczeło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 To przez ten odcinek... tak to przez niego! Wciągnął mnie do obejrzenia drugie, trzeciego... dwudziestego... to wszystko przez te oczy! OCZY! One aż błagały żebym wsiąknął w stado! I weź tu się oprzyj.... achhhhh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Według naszych kolegów bronies z zagranicy polska Nightmare Moon ma lepszy głos niż oryginał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ah ten I odcinek... Gdy oglądałem pierwszy raz ten odcinek pomyślałem sobie,że to i tak wygląda jak to co było kiedyś-serial dla dziewczyn,ale nie miałem zamiaru oceniać go po I odcinku bo to było by bezsensowne,dlatego obejarzałem kilka następnych po czym polubiłem ten serial. Oglądając drugi raz ten odcinek moja mina wyglądała tylko tak-Not Bad! Patrząc na niego po raz trzeci spodobał mi się ten odcinek-zobaczyłem w nim coś czego wcześnie nie dojrzałem i to jest ciekawe,nie spostrzegałem go tak jak za pierwszym razem,lecz jako fan.Przecież dzięki temu odcinkowi zaczęła się przygoda z MLP. Co do zdjęcia verarda-jak widząc takie miny,można nie oglądać tego serialu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się