fryta855 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Opis:Celestia powierza przyjaciółkom zadanie, które polega na odnowieniu Discorda i przeciągnięcia go na dobrą stronę. Piątce bohaterek nie podoba się ten pomysł. Jedynie Fluttershy zgadza się z Księżniczką. Odcinek (bez napisów): http://youtu.be/6mPs85Qy9Tw Odcinek (z napisami): http://youtu.be/GkxuiDjIbFY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wstrzymać konie! Dopiero 19 stycznia będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wstrzymać konie! Dopiero 19 stycznia będzie Nie chciało mi się czekać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nice :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Myślę że od tego jest temat o spoilerach (a już myślałem, że odcinek wyciekł ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 A już sie bałem, że fabuła odcinka mnie rozczaruję.... a tu niespodzianka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 O to może być ciekawie, w sumie jeszcze za wcześnie o tym gadać. Bym się śmiał, jakby znowu odcinek wyszedł wcześnie xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Fluttershy właśnie dlatego powinna być tą, która chce go nawrócić, bo to element życzliwości. Mimo tego że zawsze jej życze dobrze, i nie lubie gdy jest smutna, to mam nadzieje że sie jej nie uda. Najlepszy villain w tej serii, świetna postać, która tworzy chaos, miała by stać sie dobra? Nie, to mi bardzo nie pasuje, zmarnują postać w ten sposób, która żyje z tego kim jest, to tak jakby pozbawić jej osobowości. Co się nie stanie, na pewno odcinek bedzie świetny, ale mam nadzieje że stanie sie tak, jak napisałem wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Jeżeli popsują Discorda to, to będzie koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Jeżeli popsują Discorda to, to będzie koniec Racja,koniec jego prób przejęcia władzy nad światem. A sam odcinek zapowiada się naprawdę ciekawie.Nie wiem,może postawią na komedię a może na fabułę,tak czy siak to zapowiada się bardzo ciekawie. Choć nadal nie mogę zrozumieć dlaczego Celestia nie pomyślała o tym wcześniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 a właściwie... czemu aż trzy tygodnie trzeba czekać na tego odca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 @UP Są trzy opcje : A - Twórcy potrzebują czasu na udoskonalenie odcinka, albo na jego zrobienie. B - Twórcy stoją w "martwym punkcie". C - Hub ma za dużo na głowie, więc premiera musiała zostać przesunięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 A kto powiedział, że odcinki mają być regularnie co tydzień? Gdy miałem gdzie oglądać Family Guy'a szybko przekonałem się że na niektóre odcinki trzeba czekać dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Sezon 3 został skonczony juz kilka miesięcy temu, więc powód tego dlaczego odcinek jest przesunięty nie ma nic wspólnego z robieniem odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ehh, jak ja to lubię. Przed sezonem cały czas słyszałem, że fani chcą powrotu Discorda. Teraz, kiedy jest to praktycznie potwierdzone, czytam (również na zagranicznych stronach), że postać zapewne zostanie zepsuta i w ogóle to słaby pomysł Moim zdaniem będzie ciekawie - bo właściwie jak miałby wyglądać kolejny odcinek, w którym Discord będzie ewidentnym czarnym charakterem? Sianie chaosu już widzieliśmy, powielenie tego schematu byłoby nudne. Poza tym, nie mówione, że Fluttershy zdoła zresocjalizować ducha dysharmonii. Ja widzę to tak - Discord owszem, przestanie dążyć do zawładnięcia Equestrią, zamieszka w Ponyville albo Canterlot, ale nie straci swojego charakteru. Nadal będzie mącił i trollował, tyle że na nieco mniejszą skalę. Takie rozwiązanie umożliwi nawet umieszczenie go w kolejnych odcinkach (o ile powstanie następny sezon). Jest to jakiś kompromis, moim zdaniem. Aha, w poprzednim sezonie też bywały czasem dłuższe przerwy. Nie ma chyba żadnego konkretnego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Czy ktoś ma link do tego odcinka? Jakoś nie widzę niczego takiego, czy to tutaj, czy też w Spoilerach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HappyHatter Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d69yCQvukMY Mam! Nie wiem czy pierwszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6mPs85Qy9Tw Nie dziękujcie, ale jak pomogłem to wiecie, co robić ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Właśnie oglądłam odcinek, i muszę przyznać - na końcu się wzruszyłam. Discord mówiący "Friendship is Magic"... Pozytywnie mnie zaskoczył, warto było czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wg mnie troche dziwnie zobaczyc discorda bez chaosu panującego obok xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Fakt, dziwnie. Jednak troszkę poprawił swój wizerunek na przyjęciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 5/10 [bo nawrócony Discord to herezja] + Not the dress, NOT THE DRESS! + Sosjerka + Nawiązanie do "Piękna i Bestia" [chodząca zastawa] + Powrót Discorda + Bobry + The Stare +/- Celestia [nie jestem jej fanem, ale jakoś pusto bez niej było [LOL NOPE GITARRZE, NIE NAWRÓCĘ SIĘ I TUTAJ] - NAWRÓCONY DISCORD ;_; - Rarity coś mało robiła ;_; - Brak Krysi - Zakończenie - Kaj piosenka je? - Jedno zło = zło wszędzie, s3 może się skończyć nieciekawie ;_; Nie mam siły na podsumowanie, smutam z powodu nawróconego Discorda ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Moim zdaniem przejście Discorda na dobrą stronę ma swoje plusy - możliwym jest, by w 4 sezonie było go więcej. Sam odcinek świetny, jeden z najlepszych z 3 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 klimuk dobry tok rozumowania, ale chyba skoro poznał magię przyjaźni, to nie bedzie musiał zostać pokonany przez Elementy. A jeśli jednak juz przejdzie na "złą stronę", to bedzie mógł zostać przez nie pokonany. Tylko zastanawiam się, gdzie on teraz będzie mieszkał.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Epicki odcinek. Ale jedno się zmieniło. Celestia ma inną twarz? A poza tym Discord ma podkładany głos przez aktora który grał w Star Treku "Q". I zachowuję się jak "Q" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się