Airlick Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 W ostatniej grze machnąłem pentę Jinx. Oj, długo się naczekałem na pentę na rankedach... Ostatnią miałem w S2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Combo Blitz + Alistar = Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Blitz + Ali? A co oni takiego razem wyczyniają niby, bo jutro Blitz w rotacji i był wypróbował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Blitz + Ali? A co oni takiego razem wyczyniają niby, bo jutro Blitz w rotacji i był wypróbował? Idziesz tym na bota pod AP i na 2 lvl'u po grabie przeciwnik nie żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 jak to co? 2 podbicia, 2 przemieszczenia(pull i push) więc wyobraź sobie że jesteś na środku lini i nagle lądujesz pod turetem. Ali cię podbija, wybija w zasięg blizza, ten cię łapie, wciąga pod turret i wycisza a sekundę potem podbija. - efektem czego stoisz sobie w blasku turrecika przez 3-4 sekundy, oklepywany dość niemiłosiernie. A nie daj bozia jak Bliz i Ali full AP... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 fajne do zabawy, ale to tylko brzmi tak ładnie. Normalny adc (normalnie grany) na linii ich zj**ie na miękko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Jeśli są Full AP to ADC nie zdąży nawet krzyknąć "f*ck!", zanim zginie. Wiem, bo grałem ADC przeciwko nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Słowo klucz w poście Avana - normalny, normalnie grany. W niskich ligach grę ADC można sobie darować, bo albo ludzie nie umieją grać ADC, albo nie umieją ich bronić. I tam Ali/Blitz faktycznie może mieć rację bytu - a nawet tam w late tak czy inaczej przegrają, bo to będą 2 wałęsające się bez celu po mapie supporty.Dość picknąć Sivir, Tristanę albo Eza na takiego Ali/Blitza i oni mają pograne na linii, bo nie uniknąć tymi championami graba to jest naprawdę sztuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hecarim jest boski . Kupić do niego Headless Hecarima? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Lepszy Arcade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Popieram Arcade, lepszy Arcade. Arcade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Nie. Arcade mnie nie porywa i tyle. Solówka na gitarze podczas powrotu do bazy? Jedynie drażni uszy. Charakterystyczne pikanie podczas w? Irytuje. Reaper też jest nijaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 To kup Headless i już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Nie kupuj żadnej. Zaoszczędź na piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Nie pij piwa, oszczędzaj nerki, zaoszczędź na skórki Albo kup i piwo i skórkę. Kto bogatemu zabroni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Jak teraz jest z Rngor'em? Pamiętam jak kotek był przez chwile OP, potem znerf'ili go masakrycznie, a teraz? Dobrze się nim jungle'uje, czy nijako? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Jak teraz jest z Rngor'em? Pamiętam jak kotek był przez chwile OP, potem znerf'ili go masakrycznie, a teraz? Dobrze się nim jungle'uje, czy nijako? Jungluje się nim bardzo wygodnie. Doskonałe leczenie z W, attackspeed, skoki, łatwe ganki z E i redem(albo bez reda - i tak łatwo zgankować). Już od mida - początkiem late'a może 3/4 HP ściągnąć ADC/APC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 (edytowany) Rengar wpada, zabija carry, umiera - chyba że jest mocno nafeedowany, wtedy zabija kolejnego carry i dopiero umiera. Taki niedorobiony Kha'zix bez resetów, chociaż trochę nadrabia brakiem many. Sam gry nie uciągnie. Edytowano Listopad 7, 2013 przez Syrenka Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Oficjalnie stwierdzam po doświadczeniach z ostatnich dni, że do następnego sezonu po prostu nie da się grać. Trolle i flamerzy dosłownie w każdej grze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Co nie zmienia faktu, że na Twisted Treeline jest totalnie broken i w early pożera inne postacie, jak standardowy Amerykanin Hamburgery, przez co z lacie ma overfeed i bez tony cc jest nie do tknięcia w walkach 3v3. +1, zgadzam się w pełni. Oficjalnie stwierdzam po doświadczeniach z ostatnich dni, że do następnego sezonu po prostu nie da się grać. Trolle i flamerzy dosłownie w każdej grze... Też możesz na sam koniec sezonu zostać flamerem i trollem. A na te dwa czy trzy dni niech Ci się spodoba wyzywanie od żydów, polaczków, tetrisów etc. Albo inaczej, śmiej się z takich flamerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Trolle i flamerzy? Spotykam w 1% gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 DOTA w porównaniu z LoLem to jak stary Golf do jakiegoś porządnej, kilkuletniej Toyoty. Dzisiaj sobie przypomniałem o tej wypowiedzi i odpowiedź sama mi się nasunęła. Lepszy stary, ale działający Golf, niż kilkuletnia Toyota, która co chwila się psuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 to zabezpieczenie przed lamusami w goldzie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Fak ju rajot. Fak ju rajot. Mój dobry znajomy miał tak samo w Bronzie I. Dostał zero punktów mając już 99. Dopiero dwa mecze potem dostał tego punkcika. Miał promocję do Silvera, którą przegrał, po czym spadł do Bronzu II. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Dzisiaj sobie przypomniałem o tej wypowiedzi i odpowiedź sama mi się nasunęła. Lepszy stary, ale działający Golf, niż kilkuletnia Toyota, która co chwila się psuje.Bo w tej Toyocie silnik szwankuje. Wystarczy go wymienić, a pewnie niedługo to zrobią, i już Golf nie będzie miał dosłownie żadnej przewagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się