Generalek Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 W polskiej wersji jest napisane, że arcywróg Cait podpisuje się "C". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Mam szczerą nadzieję, że Fnatic dzisiaj zdemoluje Cloud9. Szanse są duże, biorąc pod uwagę, w jakiej formie jest Fnatic, a Cloud9 może i wyglądało bardzo dobrze w NA LCSie, ale prawda jest taka, że nie mieli kompletnie żadnej konkurencji - starczy spojrzeć na wyniki Vulcunu i TSMu.Gambit można z miejsca spisać na straty, ale można mieć nadzieję, że Fnatic coś pokaże. Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Byleby nie wygrały jakieś mongoły. Fnatic jest mongolski tylko w 1/5, więc ujdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Moja prognoza się sprawdziła. Cieszę się.Jutro na forach LoLa będzie płacz fanboyów, narzekanie na złe ustawienie grup, przez które TSM i Vulcun odpadły, i jęczenie, że NA ciągle jest lepsze od EU. Teraz zobaczymy, czy sprawdzi się moja prognoza, że Gambit dostanie stompa 2:0. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Gambit>Vulcun Fnatic>C9 EU > NA Co tutaj się rozpisywać? Ta ostatnia gra Fnatic z C9 tak naprawdę ośmieszyła Amerykę. Najlepiej nadal streamować gierki, zgarniać kasę od sponsorów i z Twitcha. Pokazali, że poziom NA jest niski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Fnatic naprawdę pokazał klasę, nie rozumiem tylko dlaczego C9 dało xpeke 2 razy Kassadina, szczególnie po tej pierwszej grze Niech jeszcze Gambit dołoży jedną grę i będę naprawdę szczęśliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) "Xpeke wychędożył całe C9"? Hahahaha, to jest po prostu genialne. Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Airlick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 http://beta.euw.leagueoflegends.com/node/6209 - zapowiedź nowego championa.Spójrzcie na jeden ze szkiców... Co ona ma na plecach...? JETPACK! Mówiłem. A poza tym, LoLowa wersja Harley Quinn = Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Żeńska wersja Shaco. do not want Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 http://beta.euw.leagueoflegends.com/node/6209 - zapowiedź nowego championa. Spójrzcie na jeden ze szkiców... Co ona ma na plecach...? JETPACK! Mówiłem. A poza tym, LoLowa wersja Harley Quinn = Wow, Shaco znalazł dziewczynę. Jetpack powiadasz? Będzie ciekawie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Air - ja nie wiem co ty tam widzisz, ale na szkicu masz kobietę z 3 giwerami - dwoma małymi i jedną wielką na plecach... Obok masz szkic tej pukawki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Nie, nie, nie, to jest jetpack. Zobaczysz. Tymczasem:Ta lista przestępstw. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Mogę się na wielu rzeczach nie znać, ale na pukawkach to akurat się znam ;> Wniosek - nowa Championka ma większą rurę niż Tristiana A tak z meczu - wygrałem mecz, Teemo z trolami(byłem Teemo top) 3/12/13 - za każdym razem jak na midzie albo bocie był teamfight, ja znikałem na topie tureta. Przeciwnicy obudzili się pod naszym inhibitorem kiedy super miniony z mojej linii niszczyły im wierze ze mną w składzie xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Twój argument jest inwalidą - to będzie jetpack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Uwielbiam szalone postaci, które bawią się walką i zabijaniem. Jak na razie w LoLu jedynie co Shaco z lekka spełniał tę rolę, no i ZiggsTo chyba nie słyszałeś śmiechu Lux. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Przeglądając informacje o Jinx miałem dokładnie taką minę: Dużo rzeczy chciałbym napisać, ale wypowiem się tylko na temat tego, co ma na plecach. Stawiam 10/1 że jest to bazooka, która będzie miała coś wspólnego z jej ultem. W ogóle chyba szykuje się nowy adc/range top o_o Edit: Wrzucam ciekawy komentarz, umieszczony pod zdjęciem Jinx na tablicy LoLa.new Champs name is JinxThe "X" in the vandalized Vi's page was the X at the end of her nameJinx is also the "C" character from Caitlyn's lore.ransom said the "C" was meaning for CAT BURGLAR.He then went on saying that Jinx LOVES kittens. This also as hinted by her name :LSOLVED IT RIOT!!116 = CXVIC X VIC(Caitlyn's lore) X(Vandal Signature) Vi(Champion) any questions ? Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Kolejny Shakulec o śmiechu Singeda i Luxusowej jednoczesnie, raczej mider(ostatnio była Lissandra- dawno dość). 1. Być może to 'zaginiona' siostra Vi. 2. Być może to siostra Vi, ale się się niej ne przyznaje. 3. Być może to ktoś z jej starej bandy. 4. Być może, rzeczywiście, nic o niej nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) To jednak nie jest plecak odrzutowyKłamstwo. Kłamstwo! W każdym razie, AD carry. Dziwne, że wypuszczają drugiego zaraz po Lucianie, ale mi to pasuje, bo Lucian i tak jest kompletnie bezużyteczny. Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Krzyżówka Skilli Ezreala, Tristiany Jaxa... Może być zabawnie, specjalnie, że już jej itemem z wyboru jest Manamune, Zobaczymy jakie dadzą jej przeliczniki i kto wie, może będzie bardziej opłacalna jak AP Carry jak Tristiana ._.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Raczej Tristany i Kog'Mawa. No i ulti Eza. Z Jaxem to ona ma tyle wspólnego, że jej imię zaczyna się na J.Riot może chce w 4 sezonie trochę odejść od idei full AD carry na bocie. Zresztą, w tej chwili AD championi mają przewagę, często mam tak, że w teamie 3-4 championów jest AD. A oprócz Corkiego i Koga nie ma carry, który robi dużo AP dmg, więc często w late game jest bieda, jak już przeciwnicy nastackują armor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Cum on!http://mlppolska.pl/watek/7624-arty-z-league-of-legends-normalne-i-kucykowe/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Q jest toggle, ale nie wiadomo jeszcze, jakie ma CD. Właściwie może nie mieć wcale, i tak nie będzie resetować timera AA.W każdym razie, jej classic skin jest słaby. Znowu będzie trzeba się wykosztować na bundle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Idź i wygraj go4lol-a, polecam Airlick :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Nie bawię się w turnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Jej skin ssie, moim zdaniem nie pasuje do niej, skoro jest z Piltover. Okej, zmieniam zdanie, nie pasuje do niej, fakt, ale przyjrzałem się mu i jest fajowy. Bardzo mi się podobają jej skille, ciekawe Q, niezłe W, interesujące E, a ult super Ciekaw jestem, jakie będzie miała przeliczniki z AP, skoro jest ADC. Może będzie się ją opłacało robić pod AP, podobnie jak Tristanę. Albo hybrydowo. I tak zapowiada się bardzo ciekawie. 2. Być może to siostra Vi, ale się się niej ne przyznaje. Oficjalnie nie jest to napisane, ale wiadomo, że to siostra Vi. Raz - wiemy, że Vi ma siostrę. Dwa - w tekstach Jinx jest mowa o siostrze. A trzy - aktorka głosowa Vi określiła Jinx jako "Vi's sister". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się