Night Shadow Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 No cóż tak jak w temacie.Jaki jest wasz ulubiony fanfic i dlaczego akurat ten? Moimi ulubionymi fanficami są -Koma-za przesłanie -Blast-za normalność -Ostatnia rzecz jaką zrobi i Świt-za epickość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Władcy Equestrii - bo mój własny () Past Sins - za supeeerowy pomysł Silent Ponyville (cała seria) - za akcję i krew Muhuhahaha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Shylitude - swoje "dzieci" trzeba kochać, nie? Atut Spike'a - za genialny humor Shipping Googles - ech te wyobrażenia Rarci Antropologia - jeszcze nie skończyłem, ale już zaliczyłem do ulubionych Pinkie uczy się nowego słowa - po prostu przeczytajcie Na razie to tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kurcze, ciężko się zdecydować. Na pewno Past Sins jest w czołówce, to nie ulega wątpliwości. Dalej jest Antropologia, która moim zdanie dorównuje pierwszemu ff który wymieniłem. Z niezakończonych, trwających ... Crisis:Equestria jest wprost genialna, naprawdę polecam ... chyba jest to najlepszy fanfick jaki czytałem. Tak, lepszy nawet od Past Sins (4 real), ale nie wydaję ostatecznego werdyktu przed zakończeniem historii. Z polskich ff strasznie spodobał mi się Orzeł Biały (niezakończony/trwa). Może i jest trochę błędów zarówno językowych i interpunkcyjnych, ale "sadzi mnie to". Historia którą opowiada ten ff jest warta tego poświęcenia, poza tym świetnie poprawił mi humor z uwagi na moją potrzebę patriotyzmu pozytywnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Blast-za normalność Mówisz o moim fanficu? Normalność W każdym razie dzięki, nie spodziewałam się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Shadow Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 No takie rzeczy po prostu się zdarzają. Ja wiem coś o tym, ale nie drążmy tematu:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Moich ulubionych trochę jest oto pierwsza piątka Project Bronies - Za pomysły Chaos jest trwały jak czas - Ma w sobie to coś czego nie potrafię określić Teenager - Za ciekawą fabułę Efekt Motylka - Dużo matematycznego i naukowego gadania Si Deus nobiscum - Jest o tym jak Blueblood chciał zamordować Celestie i Lune by przejąć władzę ale pojawili się Polacy i pokrzyżowali mu plany i dlatego mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Moje ulubione to na pewno Past Sin - za epickość Project Bronies a w szczególności: My Little Twinkie; My Little Friendship; Call of Octavia oraz My Little Party! - za humor oraz to co najbardziej lubię, czyli emocje i problemy wewnętrzne bohaterów. Niemożna także zapomnieć o fabule która zaskakuje nie jednokrotnie. Oraz kilka innych z serii Human+crossover za styl i fabułę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 To teraz wiem co będę czytać w najbliższym czasie Sam od niedawna czytam FF, więc znam tylko kilka... Oto moje dwa ulubione jak na tę chwilę: Teenager za ciekawą fabułę (szkoda, że ostatnio nie ma nowych rozdziałów ) My Little Dashie - za opis przeżyć wewnętrznych bohatera i smutne zakończenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nie bede wymieniał wszystkich wiec odpowiem jak w temacie.... Najlepszym Ficem Wszech Czasów jest "Project Bronnies" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja szczerze mówiąc przeczytałam jednego fanfica ,,Koma" który mi się bardzo spodobał Teraz czytam ,,Past Sins" i to jest świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Jeśli chodzi o fici to nie czytałem ich zbyt wiele, 4 może 5. Wśród nich było już wymieniane w tym temacie Past Sins. Co ja mogę powiedzieć, historia urzekająca, epicka, wzruszająca, ciekawa i mógłbym jeszcze tak wymieniać...Podoba mi się również fic Pinkie Pie learns a new word. Naprawdę śmieszny, polecam . Podobają mi się również forumowe Chaos jest trwały jak czas oraz Shylitude. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Jeśli chodzi o fici to nie czytałem ich zbyt wiele, 4 może 5. Wśród nich było już wymieniane w tym temacie Past Sins. Co ja mogę powiedzieć, historia urzekająca, epicka, wzruszająca, ciekawa i mógłbym jeszcze tak wymieniać...Podoba mi się również fic Pinkie Pie learns a new word. Naprawdę śmieszny, polecam . Podobają mi się również forumowe Chaos jest trwały jak czas oraz Shylitude. Łoł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - My little Dashie (oj wiem, wiem jestem taki przeciętny) - Sweet apple massacre - Cupcakes - Koma - Rainbow factory - Świt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Smocze łzy: epickość i jeszcze raz epickość, najlepszy FF ever -Rainbow Factory: krew, tęcza i zuo -Atomówka: ogólny zarys -Nasz nowy wspaniały świat(chyba taki tytuł...już nie pamiętam): przesłanie i świetne zakończenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ehhh temat rzeka. Ale można popróbować odpowiedzi. Fallout: Equestria - jest genialny. Po prostu. Past Sins - chyba nie trzeba tłumaczyć? Cała seria Winningverse i DeadDerpyverse - za kunszt literacki, za zabójczy humor w jednej serii i przejmujący smutek w drugiej. Twilight Discovers Wikipedia - za absurdalny humor. No i go tłumaczyłem. Koszmar Hejtera - też moge się zareklamować a co! W poszukiwaniu dawnej chwały - czekam na kontynuację. Blast - pierwszy polski fanfik z jakim miałem do czynienia. Przyjemnie się go czyta. Na razie to tyle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Gdzie jest ten Fallout Equestria? Chciałabym przeczytać... PS. Czemu nikt nie lubi mojego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 PS. Czemu nikt nie lubi mojego? Chodzi ci o "Władcy Equestrii" ? Jeśli tak to pewnie dlatego że jest trochę nowy i mało osób go czytała. Nie martw się jeszcze sporo osób go polubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Gdzie jest ten Fallout Equestria? Chciałabym przeczytać... PS. Czemu nikt nie lubi mojego? Ma tylko jeden rozdział Akcja się rozkręci to inaczej pogadamy. Ale ten niedokończony jest niezły. Szkoda że zabrakło finału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ja czytałam dość mało FF. Do moich ulubionych jednak zaliczają się Anthropology, Past Sins oraz Pinkie learns a new word. RF i Kapkejksy tez mi się podobają, chociaż trochę mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ja nie czytam dużo Fanficów, ale jakie wysłuchałam to podoba mi MLD (My little Dashie) najbardziej. Nie czytałam RF (Rainbow Factory) ale muzyka jest świetna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Koma przeczytałem kilka razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Shadow Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Cóż widzę, że dużo osób lubi Past Sim i Fallout więc zabieram się do czytania:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 A ja polecam nasz forumowy fanfick o bardzo ciekawej i orginalnej konwencji mianowicie http://mlppolska.pl/Watek-K-Z-E-Kryminalne-Zagadki-Equestrii-Zagadki--3882 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Świt - epickie Ostatnia podróż - bo mega epickie Koma - bo tak Fallout of Equestria - bo jest długi i epicki Past Sins - Bo mnie wzruszył i bardzo mnie zaciekawiła postać Nyx Sorki za błędy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się