wilczyca27 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Zasady nie są skomplikowane. Ja podaję cytat z jakiejś znanej gry, osoba która poprawnie zgadnie z jakiej gry jest ów cytat, podaje następny. Jeśli się chcę, można podawac gatunek gry, w razie trudności w zgadnięciu. A więc zaczynam: "Have you seen a little girl? Seven years old. Short, black hair." Jako podpowiedź dodam, że to stary horror. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Dobra cytat dałeś zabójczy -.-'' Pierwszy raz użyto go w 1999 - Silent Hill Drugi raz ten sam cytat(słowo w słowo) użyto w Resident Evil 4. Teraz pytanie - o którą grę chodziło? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wybacz niesprecyzowanie: Silent Hill. Twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 To na początek dajmy cos łatwego "Work, Work, Zag, zag" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 World of Warcraft? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Albo warcraft 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Peon z Warcraft 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nawet nie zauważyłem że z mojej winy temat stoi ^ ^'' Niestety nie nie WoW - to Warcraft 3 Więc Master of Ponies był pierwszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Dobra to ja zacznę temat na nowo: "To z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?" Kocham ten cytat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Wilk z Gothica ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Strzelam - Wiedźmin (chociaż po głowie chodzi mi też sequel dość kontrowersyjnej gry) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Gothic 2 Mogę dać następny? Coś prostego. Bo nie potrafiłbym pominąć: "Wojna. Wojna nie zmienia się nigdy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Prawie, źle i źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Skierowane to było do Sentenzy w Gohticu II bodaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Gothic 2 Mogę dać następny? Coś prostego. Bo nie potrafiłbym pominąć: "Wojna. Wojna nie zmienia się nigdy" Fallout New Vegas :Intro , wypowiada te slowa Ron Perlman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Owszem ale te słynne słowa towarzyszą nam przez praktycznie całą serię Wiem , byłeś pierwszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Właściwie to Gothic 2 był dobrze, lecz czekałem na osobę do której owy cytat był kierowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 No to masz powyżej. Hayate już napisała, że do Sentenzy. A z wojną na początku każdego Fallouta (chyba, że coś przeoczyłem). To może dla orzeźwienia tematu ja coś zarzucę: "I don't want to die in FRAAAAAAAANCE!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Prawidłowo. Zarzucaj cytatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Marcus (ten handlarz) z "Borderlands"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 "I'm not a warrior, I'm a soldier. That's a difference.. Warriors attack and conquer, they prey on the weak. Soldiers defend and protect the innocent - mostly from warriors." Poza grą zgadnijcie, kto do kogo to powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dobrze, bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Yyyyy... jakiś podręcznik dla farmaceutów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Metro 2033? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 a tak konkretnie to ile wieków wcześniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts