Neiter Napisano Luty 10, 2012 Share Napisano Luty 10, 2012 20 minut bólu brzucha (od śmiania się cały czas) oraz ciągłe zastrzyki z insuliny. WORTH IT Na minus tylko to, że nie było Rarity i zdemolowano jej dom :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 10, 2012 Share Napisano Luty 10, 2012 wiadomo dlaczeo odcinek wyciekl http://dx11.deviantart.com/art/Derpys-first-day-at-apple-284287305 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 niezłe złamanie systemu a ja myślałem ze to ja jestem największym trolem w internecie xD. kur** gdzie jest aspiryna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Insulina. Szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Taka zacna minka Cheerilee, którą wypatrzyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 ok po wróceniu do domu z apteki po aspirynę obejrzałem odcinek i teraz oceniam: CMC i te minki Big mac zaraz by słownik wyczerpał po tej miksturce ....i jeszcze dostał siły Pudziana i Roberta per Hardcorowy koksu w jednym ciekawe gdzie można kupić odkurzacz który wsysa tęcze kto wie może po drugiej stronie będzie RD jak to ja lubię piosenka i ksiądz się znalazł a kościoła ja w ponyville nie widziałem Big macintosh robił jumpy pinkie pie w wersji trzęsienie ziemi Fanarty coming a teraz minusy za dużo słodkich nazw dla zakochanych móż mi się od tego prawie zlasował tylko twilight z mane6 Buuuuu Odcinek oceniam na 7/10 jak na znaczkową ligę dobrze wyszedł.Czekam na następny przeciek by derpy z apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Według mnie najlepszy odcinek z Cutie Mark Crusaders Na plus zasługują: - Big Mac i Miss Cherilee od momentu, w którym wypili miłosną truciznę - reakcje CMC na przeróżne słodkie zdrobnienia - slowmotion pod koniec odcinka - skaczący Big Mac - wszystkie starania CMC aby zatrzymać Miss Cherilee i Big Maca od patrzenia sobie w oczy - to ogromniaste serce, które CMC wręczyły Miss Cherilee Jedynym minusem dla mnie jest to, że nie było to odcinek o żadnym z kucyków z mane6. Jakoś te z CMC mi nie podchodzą, chociaż ten był dobry 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Odcinek jak zwykle fajny, zabrakło mi tylko Rarity, był jej butik a jej nie? Jak to tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Kolejna herezja Poniatora... ty razem jakoś późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 nie wiem czemu ale zachciało mi się grac w te napierdalank* z poniaczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkanusek Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Popieram poprzedników - CMC w tym odcinku wymietli po całości Choć bło mi przykro, że z ich planu nic nie wyszło. Przecież to byłaby taka świetna para, a przecież przeciwieństwa się przyciągają. Jak myślicie - pociągną dalej ten wątek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Nie wiem jak wam ale mi zrobiło się niedobrze jak słuchałem tego dosładzania sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Oto co by było gdyby CM nie dały rady powstrzymać tej parki przez godzinę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Spróbowałoby się jeszcze raz... i jeszcze... i tak do efektu . Zaś sama para przez ten czas przyprawiłaby wszystkie kuce... i oglądających o mdłości, niszcząc przy okazji wszystko co stanie im na drodze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 Yaplap! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 o kur... dobrze, że ściszyłem przed rozpoczęciem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Zarąbisty odcinek ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Myślałem, że to jakieś nudne "love story" będzie, a tu coś takiego WOW! Plusy: -Dużo Big Mac'a i Cheerilee. Te postacie zawsze stały gdzieś zboku a teraz mają praktycznie swój własny odcinek. -Cheerilee i Big Mac pod wpływem miłosnej trucizny. Za każdym razem zwijałem się ze śmiechu jak się odzywali. -1 randka. -2 randka. -Próba powstrzymania Big Mac'a i Cheerilee przed patrzeniem sobie w oczy przez godzinę. -Olbrzymia ilość epickich do bólu momentów. ~Kucyk z dziwną obsesje na punkcie dżemu WTF ~http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NLYpYfyOIKE HAHAHAHAHAHAHAHAH Cheerilee zawsze ma taki pogodny głos, a teraz jaki zażenowany ~Cheerilee: "Piękny dzień mamy." Big Mac patrzy się w górę XD ~http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-2Mkg4bYk-w&feature=plcp Ta scena mnie powaliła. Zwłaszcza to, że za każdym razem, gdy Cheerilee przybliża głowę do Big Mac'a to CMC coraz bardziej roździabiają gęby i mają coraz większe oczy. HAHAHAHAHAHAHHAHAhHAHA "Masz coś miedzy zębami" Rozgniotło mnie to jak puszkę po piwie, I jeszcze to "AW COME ON!" HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAH ~Scena na 2 randce, gdzie znowu za każdym razem gdy Cheerilee przybliża głowę do Big Mac'a, to CMC ma bardziej roździabione gęby i wielkie oczy XD ~http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wdOink3-mBI YAS! Jak to powiedziała HAHAHAHAHAHHAHAHAA Spadłem z krzesła! ~Cheerilee: "He's my shmoopy-doopy sweedy-weedy pony pie." CMC mocno zdziwione. Big Mac: "You're my shmoopy-doopy sweedy-weedy pony pie." LOL ~Wizja głodującego Ponyville. To było dziwne. ~Big Mac i Cheerilee gryzą razem czereśnie/wiśnie. WTF?!? ~Sweetie Belle oddziela od siebie Big Mac'a i Cheerile, a oni z wystraszonymi minami próbują się dosięgnąć ~Big Mac wybiega z cukierni krzycząc: "Brylant!" a Cheerilee z przerażoną miną krzyczy: "Shmoopy!" i próbuje biec za nim. ~Cheerile: "och, sukienka!" i wybiega w stylu "z buta wjeżdżam" rozwalając drzwi. HAH ~Big Mac próbuje wyskoczyć z dołu krzycząc: "Shmoopy-doo!", przelatuje kamera na uwięzioną w przebieralni Cheerilee która krzyczy: "Sweetums?" i SRU! Rozwala barykadę i wyrywa drzwi wraz ze ścianą HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA ~ Dat eyes XD Minusy: -To ciągnięcie domu przez Big Mac'a było przesadzone. Ocena:9/10 Odcinek strasznie śmieszny. Od dawna się tak nie uśmiałem. Najlepszy odcinek o CMC. Piosenka była.... nawet dobra, ale nie aż tak, żeby się dostała do plusów. To zachowanie Big Mac'a oraz Cheerilee było miażdżące, a to, jak do siebie mówili było śmieszne do bólu. You're my heartie-smartie smirchy-wirchy baby-waby. HAH. Myślałem, że ten odcinek będzie nudny, ale było zupełnie inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Odcinek mi się niezbyt podobał.. ...5/10? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Odcinek świetny Ma dużo epickich momentów, cała fabuła i sposób wykonania bardzo oryginalny. Świetne teksty i cała rola CMC No i nareszcie jakiś wątek miłosny ^.^ I to taki, który wcale nie taki oczywisty 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Najśmieszniejszy odcinek i fajna muzyczka. Mi się podobał dam mu też 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Najoryginalniejszy odcinek z Big Mac-iem. I like it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 mi nie działał :( pisało tylko film usunięty przez użytkownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 mi nie działał :( pisało tylko film usunięty przez użytkownika Zawsze można obejreć na minimini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 mi nie działał :( pisało tylko film usunięty przez użytkownika Trzeba było trochę poszukać na innych kanałach. Mnie odcinek się podobał. Piosenkę znałem przed obejrzeniem samego odcinka i bardzo mi się podobała, więc z niecierpliwością oczekiwałem na niego, oglądając poprzednie. I te miny CMC, gdy siedzieli w krzakach... Super! Fajnie, że Charlie i Big Macintosh też mają dedykowany odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się