Gubryś Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 jest też inny test z 72 pytaniami http://www.trener.pun.pl/test-mbti-4.htm ale ja wolę z Wikipedii, bo raz mi wychodzi coś, a później coś innego (jak nie jestem zdecydowany na jakąś odpowiedź) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 1 test wyszło mi spike a w drugim tak samo O_O a w tym co podała osoba nademną to wyszło że twilight i do tego zauważyłem(pacząc posty na innych stronach) że tym co wyszło w jakimś teście spike to w innym twilight wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Orangutanek ciekawy ten test, możnaby go podpiąć wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Celestia? Wtf Cóż, niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakika5 Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 INFJ jestem Zecorą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 jak tamten obrazek powiększycie to widać napisy i jak czytałem je to się nawet zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 z testu wychodzi mi ESFJ (Cheerilee) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 ESFP teraz mi wychodzi (Scootaloo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 W wiki ESTP Czyli Rainbow Dash, a w qizie ISFJ czyli Swiettie Belle. Przeczytałam SB pasuje, RD słabiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Na wiki ISFP, czyli Fluttie. W sumie się zgadza A w quizie... ESFJ. Cheerilie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Ha, ja ponoć jestem jak Luna... Nigdy nie byłem na księżycu, ale reszta sie zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Z pierwszego Luna a drugi nie pamiętam :3 Z testu na bronylandzie wynika, że na maxa Rainbow Dash dalej, że na mniej maxa Pinkie pie i najniżej Rarity a z tych co w ogóle to Twilight i na minusie rzekł bym Fluttershy, Applejack norma . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 wolę specjalistyczny test w przychodni, niż taki z internetu jak pójdę do przychodni, to wtedy napiszę co mi wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 1.INFP-Luna 2.ESFP-Scotaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 ISTJ - Big Macintosh. Nie dziwię się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jestem INTJ czyli wasza księżniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Quizu nie zrobiłem, bo nie jestę dobry w angliku. Z wikipedii mam Spike'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 ENFP w obu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 LUNA :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 W pierwszym Scootaloo..... :-I W drugim Celestyna :-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 ESTP (na początku trochę nie zrozumiałem pytań i wyszedł mi Spike...) Tak naprawdę, to większość testów pokaże nam to samo...dlaczego? Moim ulubieńcem jest RD, dlaczego? Bo mam do niej podobny charakter i dlatego pewnie w większości quizów wyszłaby mi Rainbow Dash...To samo będzie u np miłośników Twilight...Będą odpowiadać mądrze i rozważnie i będą uważać na szczegóły...jak ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Wykonałem tylko pierwszy, nie jestem zbyt .... w zasadzie w wcale kumaty z anglika Wyszła mi Luna co mnie troszkę zdziwiło ale po zapoznani się z Wikipedią coś w tym jest. Mam nadzieje że mój brat nie wykopie mnie na księżyc tak jak Celestia Lune :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Kolega wyżej ma rację w przypadku wielu testów, ale nie tego. Cóż...to ja z tego nic nie rozumiem.. na każdym teście wychodzi mi RD, więc pewnie to nie wada pytań, tylko po prostu mam charakter bardzo zbliżony do Rainbow Dash... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dwukrotnie Big Mac - cóż, skoro tak wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 iNFP Nie spodziewałbym się . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts