Simplistic Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Nosiłbym... A na serio, ciekawe ale wydaje mi się że są ,,homemade". Nie.mylę się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Nosiłbym...A na serio, ciekawe ale wydaje mi się że są ,,homemade". Nie.mylę się?Handmade, Leszy handmade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jadłbym 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jadłbym ,,shut up and take my bitts" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Ciekawa książeczka... Jeśli ktoś wie, gdzie ją można dostać, to proszę o kontakt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 @BRONIESiPEGASIS w Empiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 W mojej biedrze jest fala 12/13 (nie orientuje sie, ta z okienkiem do podgladu) za 6.99 zl. Promo trwa od 10.09 do wyczerpania zapasów. Kiedyś to bralabym, ale juz mi przeszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 U mnie dopiero dziś i minimalnie drożej (chyba 8 cebulionów ) Ale nie w tej sprawie:Fajne to.... 28 dolców + wysylka cholera wie skąd. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Pochwalę się super stuffem kucowym jaki mam bo dzisiaj się powiększył:Mini figurki dostałem tam na klasowe mikołajki w pierwszej i w drugiej klasie. Czepek w pierwszej klasie liceum też. Chodziłem w nim na wfy na basenie przez całą pierwszą klasę Dzisiaj bardzo stylowy ręcznik z Twi Flutterką i Pinkie już niestety uciętą. I dodatek pluszak mini 10cm i trochę ma. Ale moje 2 cudeńka są już w drodze to za około 10 dni powinienem mieć Lunę i Celestię 30cm pluszaki czyli największy hype życia Taka czapka byłaby fajna ale jeszcze trzeba mieć jaja żeby w tym się nosić gdzieś Tylko ta Dashie jakaś złowroga... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Ciekawe, czy któraś Pegasis, użyła by takich butów do kostiumu na jakiego meeta ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Jak ktoś kupi mi takie buty, to za odpowiednią opłatą zrobię to bez problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Chciałbym zobaczyć dziewczyny w EG nowym w takich buciorach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Ciekawa książeczka... Ukryta zawartość Jeśli ktoś wie, gdzie ją można dostać, to proszę o kontakt To ta z historią o Cadance, jako pegazicy. Potem jej Alicornizacji, czytałem po ENG Ale PL bym dorwał, jak i resztę. "Under the sparkling sea", najchętniej, ale nima :( Masz ją tu: http://www.gandalf.com.pl/b/my-little-pony-twilight-sparkle-a/ Czepek w pierwszej klasie liceum też. Chodziłem w nim na wfy na basenie przez całą pierwszą klasę Odwazyłeś się w takim czepku, bedąc facetem? Wnioskuje po sposobie wypowiedzi... Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Odwazyłeś się w takim czepku, bedąc facetem? Wnioskuje po sposobie wypowiedzi... No tak w końcu dostałem od ludzi z klasy Na normalny basen bym tak nie poszedł (chyba ) ale mieliśmy tylko w obrębie klasy i z nauczycielem wfu to jakoś bez problemu. Teraz dostałem super ręcznik w kuce no ale komu się z tym pokazać Moja licealna klasa jest na szczęście powalona mocno więc moje kucowe zainteresowania przechodzą bez problemu ^^ Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez FrozenTear7 top keké 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 (edytowany) kocham Biedre!! cały wawe 12, znalazłem po 7 złotych za sztukę Szkoda, że z 24, mogłem narazie 2 figurki kupić :( Mam nadzieję, że nie wykupią za szybko. Ale fandom w Tarnowie zamarł, wiec może? A tutaj macie wszystkie z 12 fali, które dotychczas wykradłem Dzisiaj 3 nowe, 5 ogólnie EDIT... No i kolejne 2 Gadżety, właściwie bardzo dobre Książki Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Oh hello there 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ukryta zawartość Oh hello there Ta glowa głowa Celestii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ta glowa głowa Celestii...Na tym zdjęciu akurat wygląda trochę jak kartofel z okiem ale w realu o wiele lepiej się prezentuje Ale i tak wiadomo wykonanie twarzy Luny jest lepsze. Ale kto by narzekał na 30cm pluszaka Celestii?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 @FrozenTear7 Ta Luna taka piękna, ale...ale Celestia...co oni jej zrobili? Detale takie piękne, a oczami zechlano całość :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 @FrozenTear7 Ta Luna taka piękna, ale...ale Celestia...co oni jej zrobili? Detale takie piękne, a oczami zechlano całość :CEj serio nie jest tak źle! Celestia ma za to świetną grzywę i wspaniałe skrzydełka ^^ Worek na głowę i wszystko będzie dobrze Celestia jest 3cm około mniejsza od Luny przez ten pionowy róg i inne położenie głowy i myślę że przez to trochę ją zdeformowali.Ale biorąc pod uwagę specyficzne oczka Celestii to mi akurat się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ja bym się bała usnąć przy takiej Celestii ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Shhhh nawet nic nie poczujesz Dobrze że mam Lunę co chociaż w śnie mnie ochroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Luna będzie podtrzymywać sen, a Celestia zrobi swoje 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Jak tylko nie będę widział tej kartoflanej twarzy to się już nie przejmuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Shhhh nawet nic nie poczujesz Dobrze że mam Lunę co chociaż w śnie mnie ochroni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts