asd Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ech :/ u mnie w kiosku jeszcze gazety nie ma, a nie mam dość siły by poprosić ja o zamówienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 A jak oceniacie komiks?Komiksy w "gazetkach" są słabe. BARDZO dziecinne i krótkie. Jeśli chcesz ją kupić, to tylko dla dodatku PS. Wkładanie ogona między nogi sprawia wrażenie, jakby NM była niczym wystraszony pies też podkulają ogon) xD Ja na brak stabilności miałem skuteczne lekarstwo - dwustronną taśmę klejącą. Mają ją w sklepach z narzędziami. Przyklejasz fragmenty wielkości kopyta... na kopyta które dotykają ziemi, ewentualnie fragment ogona i gotowe. Dopiero oderwanie na siłę ją przewróci. Wada - ciężko wycierać kurz z szafki, ale zawsze można zrobić nowe "podkładki" (przyda się nożyk introligatorski i odrobina uwagi). Teraz mam kilka, a nie naście figurek. Co więcej, charakterystycznych.Miałem nadzieję, że w ogon będzie półprzeźroczysty z brokatem, ale taki wygląda paskudnie. Dla mnie - szkoda kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Komiksy w "gazetkach" są słabe. BARDZO dziecinne i krótkie. Jeśli chcesz ją kupić, to tylko dla dodatku PS. Wkładanie ogona między nogi sprawia wrażenie, jakby NM była niczym wystraszony pies też podkulają ogon) xD Ja na brak stabilności miałem skuteczne lekarstwo - dwustronną taśmę klejącą. Już wyjąłem jej ten ogon, nogi się rozstawiły chyba na stałe, przez całą noc Co do komiksów, to nie takie dziecinne. Ale zamiast bać się, Luna powinna powiedzieć, że boi się złego wrażenia na kucykach. Bo wygląd straszny nie jest, ale może złe wrażenie robić. Przypominać kucom, kim była... Lecz, po wyglądzie się nie powinno oceniać bo to ZUO najgorsze. Nawet po ZACHOWANIU W SIECI można źle ocenić człowieka.Bo w sieci najgorszy skurwysyn może być, a IRL dobry gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Właśnie przyszła mi paczka. A jako że karty też gadżet to łapejcie. ps chciałeś tosty to masz. Oczywiście musiałem coś zepsuć i już zdążyłem podrzeć mate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 (edytowany) Jej!! Aktualizacja! Dorwałem dzisiaj cos Nostalgicznego :)... A z Allegro idzie mi jeszcze Lyra i Chrysalis :)]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/44/10/36/5744103685.jpghttp://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/43/41/19/5743411926.jpg Edytowano Październik 22, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Uwaga! W następnym numerze gazetki, będzie figurka! Tylko, czemu Bloom nie ma znaczka. Mogliby iść zgodnie z serialem. Dodatkowo, złapałem kojeny gadżet... Jednakże nie znam imienia kucyka, stojącego obok RD. A raczej, pomumo kolorów w grzywie, nie jest to RD poprzedniej generacji :( Edytowano Listopad 5, 2015 przez Accurate Accu Memory 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3.11.2015, 18:06:46 Accurate Accu Memory napisał: Uwaga! W następnym numerze gazetki, będzie figurka! Tylko, czemu Bloom nie ma znaczka. Mogliby iść zgodnie z serialem. Dodatkowo, złapałem kojeny gadżet... Jednakże nie znam imienia kucyka, stojącego obok RD. A raczej, pomumo kolorów w grzywie, nie jest to RD poprzedniej generacji :( Bez znaczka=mniej kosztów produkcji. Apple była więcej razy na ekranie bez znaczka. Mamy już Scootaloo bez znaczka więc cała CMC też taka będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) 17 minut temu StarostaXD napisał: Bez znaczka=mniej kosztów produkcji. Apple była więcej razy na ekranie bez znaczka. Mamy już Scootaloo bez znaczka więc cała CMC też taka będzie. Dokładnie. Tną koszty jak popadnie. Nic dziwnego, że internauci nabijają się ze znaczków "drukowanych" z jednej strony ("choroba Hasbro" xD) http://images6.fanpop.com/image/photos/35400000/Hasbro-disease-my-little-pony-friendship-is-magic-35420934-1010-792.jpg Edytowano Listopad 8, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) W Polsce nie wyemitowali jeszcze odcinka ze zdobyciem znaczka, więc to byłby spoiler Co do gadżetów, to takie coś znalazłem wczoraj u mnie w markecie: Edytowano Listopad 8, 2015 przez Chief 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3 godziny temu Chief napisał: Co do gadżetów, to takie coś znalazłem wczoraj u mnie w markecie: Można wiedzieć w jakim markecie? Jakaś sieciówka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3 minuty temu Phoenix13 napisał: Można wiedzieć w jakim markecie? Jakaś sieciówka? Oczywiście, było to w Selgros`ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Chief napisał: Oczywiście, było to w Selgros`ie Może w Poznańskim też będą je mieli xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Chief napisał: Oczywiście, było to w Selgros`ie Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 45 minuty temu BRONIESiPEGASIS napisał: Może w Poznańskim też będą je mieli xD Przypominam jedynie że potrzebna jest karta :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 24 minuty temu BRONIESiPEGASIS napisał: Tuszu do rzęs to im nie żałowali :) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Święta coraz bliżej xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 10.11.2015, 19:31:10 BiP napisał: Skąd to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Nie wiem, to chyba nawet nie w Polsce jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 (edytowany) 12 godziny temu Littlepip napisał: Skąd to jest? Widzialam takie w Netto. Są ogromne xd Edytowano Listopad 23, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Aż mi się zachciało znowu kalendarzyk adwentowy mieć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Właśnie teraz FrozenTear7 napisał: Aż mi się zachciało znowu kalendarzyk adwentowy mieć Mi też, tylko nie wiem czy jest sens kupować, skoro i tak wszystkie czekoladki zjem pierwszego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 1 minutę temu Phoenix13 napisał: Mi też, tylko nie wiem czy jest sens kupować, skoro i tak wszystkie czekoladki zjem pierwszego dnia. Na kalendarzyku Twilight będzie pilnowała żebyś nie zjadł za dużo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 (edytowany) 23.11.2015, 16:06:32 Phoenix13 napisał: Mi też, tylko nie wiem czy jest sens kupować, skoro i tak wszystkie czekoladki zjem pierwszego dnia. Można to tak otworzyć, by nie ruszać "okienek" z czekoladkami A przód zostanie cały Edit! Kolejny Gadżet Spoiler Edytowano Listopad 27, 2015 przez Accurate Accu Memory Dodano nowy gadżet w kolekcji :d 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Nice wzorki http://doctorredbird.deviantart.com/gallery/29985566/MLP-Shoes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts