khawker Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Możliwe że już wcześniej to już tu było, ale nie chce mi się przeglądać 42 stron! Pytanie - poleci ktoś gdzie można tanio zamówić koszulkę z nadrukiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Możliwe że już wcześniej to już tu było, ale nie chce mi się przeglądać 42 stron! [emoji3] Pytanie - poleci ktoś gdzie można tanio zamówić koszulkę z nadrukiem? Jedyne co mi na myśl przychodzi to lokalne sklepy z pamiątkami/zabawkami, nawet w mojej okolicy mają. Jest jeszcze cupsell.pl ale to opcja zaawansowana i już nie najtańsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Właśnie teraz khawker napisał: Możliwe że już wcześniej to już tu było, ale nie chce mi się przeglądać 42 stron! Pytanie - poleci ktoś gdzie można tanio zamówić koszulkę z nadrukiem? Yatta, Cupsell, Magnarium... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Tylko,że trzeba tu podkreślić cupsell ma słabą jakość nadruku.Kiedyś chciałem u nich zamawiać koszulki,ale zrezygnowałem jak napisali mi coś takiego "Przy odpowiednim praniu nadruk wytrzyma długo",a przecież nie będę prał 2-3 koszulek oddzielnie bo mają słabą jakość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 14 godziny temu khawker napisał: Możliwe że już wcześniej to już tu było, ale nie chce mi się przeglądać 42 stron! Pytanie - poleci ktoś gdzie można tanio zamówić koszulkę z nadrukiem? Ja kupuję z Maginarium: http://maginarium.pl/pl/30-koszulki-my-little-pony http://maginarium.pl/pl/40-koszulki-z-wlasnym-wzorem Wysoka jakość nadruku, niska cena i żadnych problemów z zamawianiem, czasem nawet coś dorzucą gratis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 W Mcdonald są dostępne kucykowe maski. Ciekawi mnie ile maska Rarci ma tego kosmyku i czy da się go wykorzystać do pluszaka http://mcdonalds.pl/dla-rodzicow/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Czekałem aż w Macu znowu pojawią się kuce, ale nie do końca tego się spodziewałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Spoiler Biedronka W Macu A te lalki, to nie wiem gdzie... Może w Smyku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) http://puu.sh/lKkcL.jpg Gadżet z MCDonalda Edytowano Grudzień 5, 2015 przez Accurate Accu Memory 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 3 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: http://puu.sh/lKkcL.jpg Gadżet z MCDonalda Ty masz bzika na punkcie kucyków, tak trzymać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) 7 minut temu BiP napisał: Ukryj zawartość Nie wiesz jak ci zazdroszczę :( U mnie w mieście dzieciaki ograbiły maka!! Pełno ich było w maskach Tylko RD zostawiły :( 8 minut temu Phoenix13 napisał: Ty masz bzika na punkcie kucyków, tak trzymać! Mój pokój wywołuje przerażenie u niektórych ludzi Ale kumple akceptują... Kurcze, przyzwyczaiłem sie do słowa Kumple, a to najbliżsi przyjaciele są Edytowano Grudzień 5, 2015 przez Accurate Accu Memory 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 6 godzin temu BiP napisał: Ukryj zawartość A te lalki, to nie wiem gdzie... Może w Smyku? Z tego co się zorientowałem to te figurki to całkowita nowość i dopiero teraz grudniu będzie ich premiera. Wciąż trwają preordery na zagranicznych stronach, więc pewnie do Polski trafią na początku nowego roku (jeśli w ogóle trafią). Jest to pierwsza fala takich figurek. Oby w drugiej była Sunset Bo jak będzie to sobie od razu z zagranicy kupię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 5 minut temu Herudin napisał: Z tego co się zorientowałem to te figurki to całkowita nowość i dopiero teraz grudniu będzie ich premiera. Wciąż trwają preordery na zagranicznych stronach, więc pewnie do Polski trafią na początku nowego roku (jeśli w ogóle trafią). Jest to pierwsza fala takich figurek. Oby w drugiej była Sunset Bo jak będzie to sobie od razu z zagranicy kupię Różnie z tym może być. Co prawda szanse na to, że owe figurki pojawią się w Polsce jest spora, ale z drugiej strony Funko kuców w polskich sklepach jak na lekarstwo więc możliwe, że te figurki też się z jakichś nieznanych przyczyn nie pojawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 2 minuty temu Uszatka napisał: Różnie z tym może być. Co prawda szanse na to, że owe figurki pojawią się w Polsce jest spora, ale z drugiej strony Funko kuców w polskich sklepach jak na lekarstwo więc możliwe, że te figurki też się z jakichś nieznanych przyczyn nie pojawią. Ze względu na fakt, że zabawek kucyków jest znacznie więcej od Equestria Girls to mam nadzieję, że się pojawią w Polsce by poszerzyć ten asortyment związany z EG. Tylko dziwne bo te figurki są sprzedawane jako komplet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 W sobotę byłem na Xmasconie w Krakowie. Oto co ujrzały moje oczy...Ponynomicon - kucykowa wersja plugawego Necronomiconu. Zdjęcie nie moje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 (edytowany) Gdy patrzyłem na kucyki z Kinder niespodzianki nie wyglądały zbyt atrakcyjnie, lecz modele ze "strusich jajek" już są całkiem niezłe i pokaźne według mnie: Na zdjęciu do porównania wielkości dwa AJ i Shy znalezione w saszetkach Hasbro Spoiler Edytowano Grudzień 9, 2015 przez Chief Dodane drugie zdjęcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 Jakościowo w sumie wyglądają bardzo fajnie jak na dzikie jajka Pomijając ciut ziemniakowaty pyszczek Rarity. Aż mnie kusi żeby iść wykupić wszystkie niespodzianki ze sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 Około 15zl sztuka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 (edytowany) Coś dla pegasis Spoiler A takiego pluszaka znalazłem wczoraj w TESCO Spoiler Edytowano Grudzień 12, 2015 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 7 minut temu BiP napisał: Można wiedzieć gdzie kupione? BTW, słodkie słuchawki. Sam kiedyś nad takimi myślałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Niestety, widziałem w opisie że kosztowały ok 60 zł, ale nazwy sklepu nie podano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) 15 minut temu BiP napisał: Niestety, widziałem w opisie że kosztowały ok 60 zł, ale nazwy sklepu nie podano Można poszukać po grafice w Google Może się znajdzie. Ale dzięki za odp I, że to tu dałeś, szukałem takich. Jak znajdę sklep, to podam linka Tutaj są http://geb.ebay.in/g/ImportHubViewItem?itemid=272050843795&My-Little-Pony-Headphones-Adjustable-Best-Friends-Hasbro-Pink-New Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Jeżeli chodzi o słuchawki to sklep nazywa się "KiK". Edytowano Grudzień 14, 2015 przez OttonandPooky 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts