Littlepip Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 13.12.2015 at 20:59 OttonandPooky napisał: Jeżeli chodzi o słuchawki to sklep nazywa się "KiK". W smyku też są takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Wie ktoś gdzie mogę kupić taką Lunę? Widziałam ją w Smyku i na Allegro swego czasu, ale nie miałam serca prosić rodziców o nią Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) 19 godzin temu Aglet Treserka Smoków napisał: Wie ktoś gdzie mogę kupić taką Lunę? Widziałam ją w Smyku i na Allegro swego czasu, ale nie miałam serca prosić rodziców o nią Ukryj zawartość Niestety ci nie pomogę :( Moją właśnie w Smyku opadłem. I miałem serce poprosić o taka mamę. Na moje Imieniny. A żeby nie było tylko, że odpowiadam. Aktualizacja Spoiler Wiem, ta TWI trochę taka, brodata Nie ogoliłem się do zdjęcia<Facehoof>. Ale PP z broda pasuje Żarty bywają brodate XD Edytowano Grudzień 16, 2015 przez Accurate Accu Memory 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 @Accurate Accu Memory Masz kinderkową Pinkie Pie ;__; Jak ja na nią polowałam...niestety bez skutku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) 21 godziny temu Uszatka Derpatka napisał: @Accurate Accu Memory Masz kinderkową Pinkie Pie ;__; Jak ja na nią polowałam...niestety bez skutku. No, trafiło się jajko A co do masek kucyków... U mnie jest tylko 1 Mac i myślałem, że już nie dorwę kompletu. A brakuje mi tylko Rarity już :( Ale mam nadzieję, że złapie ją jeszcze Tylko tak jak widać na fotce, Twilight jest robiona STRICTE dla maluchów. Tą jej Tiarę ledwo ubrałem. O ile inne maski wejdą na dorosłego spokojnie. To twi jest na 7 lat faktycznie robiona :( Spoiler http://puu.sh/lZ5lE.JPG Nareszcie Cały komplet Mam tylko za rzadką miotłę, by sobie loki Rarci doczepić Edytowano Grudzień 17, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Kto szuka pluszaka na święta... TESCO za 35 zł jak coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 (edytowany) Ma ktoś może którąś z maskotek firmy Play-by-Play ? Takie jak ta : Spoiler Jeśli tak to prosiłbym o opinie na temat firmy I tak, wiem, jestem trochę nie normalny będąc 20 letnim facetem lubiącym pluszaki xD Chociaż trochę to może zbyt łagodne określenie. Edytowano Grudzień 19, 2015 przez Maniek116 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Po angielsku co prawda, ale udało sie tanio wyrwac okazję Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 @Maniek116 O ile się nie mylę to mam AJ z tej firmy. Pluszak miły w dotyku, równo zszyty, ładnie wyszyte oczyska, ale niestety choroba Hasbro dotknęła i te maskotki: cutie mark po jednej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Edit... A właściwie taki dodatek, do dzisiejszej Cadance. Z TESCO Spoiler Oto, jak wyglądają te pluszaki z bliska. Nawet ładne Jak na 25 złotych w GemminiParku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 @Accurate Accu Memory Widziałam je niedawno w Tesco. Kucyki same w sobie ładne chociaż ich pyszczki, co z resztą widać na zdjęciu, mają niejednolitą długość: albo kartofle, albo bataty Ładne oczyska i pomimo dziwnych moim zdaniem włosów wszystkie poza RD wyglądają miło ^^ Wielki plus za to, że jest Rarity. Zazwyczaj się ją pomija. Pewnie z powodu grzywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 13 godziny temu Uszatka Derpatka napisał: @Accurate Accu Memory Widziałam je niedawno w Tesco. Kucyki same w sobie ładne chociaż ich pyszczki, co z resztą widać na zdjęciu, mają niejednolitą długość: albo kartofle, albo bataty Ładne oczyska i pomimo dziwnych moim zdaniem włosów wszystkie poza RD wyglądają miło ^^ Wielki plus za to, że jest Rarity. Zazwyczaj się ją pomija. Pewnie z powodu grzywy No, tylko AJ i Twi nie widziałem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Dzisiaj widziałam w Biedronce kalendarz ścienny MLP ^^ Nawet dość porządnie wyglądał^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 (edytowany) 2 godziny temu Magic Sunset napisał: Dzisiaj widziałam w Biedronce kalendarz ścienny MLP ^^ Nawet dość porządnie wyglądał^^ Widziałem na FB, cena ok 12:99zł. Spoiler A to z innego sklepu.. Edytowano Grudzień 23, 2015 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 5 godzin temu Magic Sunset napisał: Dzisiaj widziałam w Biedronce kalendarz ścienny MLP ^^ Nawet dość porządnie wyglądał^^ Wybrać się tam muszę, żeby zobaczyć co i jak. Może kupię sobie jako prezent na święta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 (edytowany) Dzisiaj jak byłem w multikinie na Przebudzeniu Mocy to widziałem w gablocie różne gadżety filmowe w tym ku mojemu zdziwieniu pluszowe Pinkie Pie i Apple Jack o ile się nie myle po 44,99 zł. Niestety nie zrobiłem zdjęć bo to mogłoby trochę dziwnie wyglądać, ale jakościowo wydawały mi się być na niezłym poziomie. Edytowano Grudzień 24, 2015 przez Maniek116 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Oho, takiego kalendarza potrzebuję. Równie dobrze motywem mogą być kamienie, ale najważniejsze jest to, że pod "artem" jest miejsce na krótki dopisek. A potrzebuję takich (np. "neurolog 12:00") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Kto by chciał taką grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Fajna kamizelka? I taśma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 A w następnym numerze gazetki... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Czy tylko mnie, RD ma lekkiego Derpa? Spójrzcie na jej oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 4 minuty temu Zexel ! napisał: Czy tylko mnie, RD ma lekkiego Derpa? Spójrzcie na jej oczy Wygląda na to, że użyli modelu Derpy, serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 27.12.2015 at 22:46 BiP napisał: Fajna kamizelka? To było rok temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Nie wiedziałem, gdzie to dać, w pewnym sensie ma to związek z gadżetami MLP. Rozbawiło mnie to strasznie : Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=t6023crXgIQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Widziałem to gdzieś kiedyś xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts