Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Co to, podbijanie Equestrii beze mnie? A tak poważnie - co zostało nam do ustalenia? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Chyba tylko ostateczna decyzja kto jest kim, dużo tego nie ma. No i sama oś zabawy. Zaczynamy konflikt z pominięciem "co ja tu robię i czemu nie ma wódki" czy przechodzimy przez to jeszcze raz? Link do komentarza
Arceus Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Możemy to i owo pominąć. To by nam pomogło bo nie musieli byśmy mówić znowu kto kim jest. (Jak tak dalej pójdzie to z wojny między Kryśką a Sombrą zrobi się nagonka na Celestie.) Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Arceus Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Bić Solarnych! Ale tak na poważnie to Equestria może ucierpieć. Bo obie strony chcą ją opanować. Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Fajnie niech Kryśka się dogada z Sombrą dodajmy do tego gryfy, smoki i sowietów, i podzielmy się Equestrią. Dobra na poważnie wszyscy chcemy obalić Celkę, ale najpierw trzeba stworzyć wątek. Ponawiam pytanie: kto się tego podejmie? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Z nudów to mogę nawet i ja, lecz potrzebuję zarysu kto jest kim, po czyjej stronie. Takie tam organizacyjne pierdoły. Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ja nie wiem wszystkiego możemy poprosić aby każdy napisał ze dwa zdania o sobie. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Niech i tak będzie. To teraz czekamy na resztę. Ja jutro postawię temat. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Dobra zacznę na zachętę. Mój pięcioosobowy oddział rekrutuje się z podmieńców po ciężkich przeżyciach w pewnej zbrojnej organizacji zwanej GDI. (więcej chyba nie trzeba) Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Czterdziestoosobowy oddział Vostroyanskich Pierworodnych plus komisarz na misji zwiadowczej melduje się ku chwale Imperatora! http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Vostroyan_Firstborn Link do komentarza
Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 ( i see many Warhammer 40k in this session. Przepraszam z całego serca że nie pisałem ale jak się jest na wsi bez neta i dowiaduje się na miejscu o tym to jest źle, więc jeszcze raz przepraszam) Napisze kiedy bedzie moja kolej Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Salar, temat pomerł, bo nikt poza Gandzią oraz Arceusem nie wstawił opisu frakcji... Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ja proponuję jednak już zacząć, bo wygląda na to, że tylko PpTomek, arceus i ja jesteśmy zainteresowani... Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ech, zapomniałem tutaj spojrzeć. 4 ludzi ( teraz w formie kucy ) - magów. Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ja też wchodzę, ale jeszcze wybieram nację Link do komentarza
Darth Imperius Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Ja też, zgadam się jeszcze z ppTomkiem i on mi wytłumacz. Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Salar Visari Link do komentarza
Komputer Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Ja też wejde, najpóźniej napisze do jutra. Link do komentarza
delet this Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (Jestem za głupia, żeby to ogarnąć więc poczekam ) Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Po prostu zaczynamy tu tworzyć nowy wątek, więc jeśli chcesz brać udział to opisz czym dowodzisz. (A później podzielimy się Equestrią ) Link do komentarza
delet this Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Czym ja żądze? A da się tak zrobić, żebym nie rządziła (na razie) niczym. Ale w takim razie musiałbym sobie wymyślić jakiś ciekawy wątek <> Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wszystko macie już jako tako ustalone, czy też lepiej jeszcze poczekać? Bo zabawa będzie na pewno w nowym temacie. Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wolfast jeszcze wybiera nacje, a komputer mówił że najpóźniej dzisiaj napisze... dajmy im jeszcze trochę czasu i jutro się napisze temat. Link do komentarza
Komputer Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Dobra wpadłem w końcu na pomysł po miesiącu, odświeżyłem swój pomysł z robotami, tylko nie są tym razem jakięś zapałki czy inne tego typu lecz już bardziej rozwinięte i groźne. Będe startował z 36 robotami typu Atlus oraz z 4 robotami zwiadowczymi typu Ox2 rzecz jasna nazwy można mieć gdzieś , a jak się znalazły na tamtej planecie to już napisze w drugim temacie Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 No dobra. To co? Tworzymy wątek? Link do komentarza
Recommended Posts