Gość Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Witajcie. W tym właśnie temacie będziecie mogli zadawać pytania bratu Twilight Sparkle, będącym także niezwykłym wojownikiem. Coś z nim związane Was interesuje? Macie pytanie, które chcielibyście mu zadać? Więc zapraszam, w ten temat właśnie do tego służy. Pamiętajcie jednak, że obowiązują tutaj pewne zasady. Wasze posty mają tylko i wyłącznie zawierać pytania na temat, priorytetem jest także przestrzeganie regulaminu forum. Odpowiedzi na Wasze pytania pojawią się w odpowiednim temacie. Proszę pamiętać o, co napisałem wyżej na temat tego, w jaki sposób macie zadawać pytania. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 To ja zacznę tak romantycznie: Jak poznałeś Księżniczkę Cadance? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Jak zostałeś kapitanem królewskiej straży? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Opowiedz o swoich uczuciach do Kredensji Cadance Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Pytanie moje może będzie dość dziwnym, ale pytanie to pytanie, nie musisz odpowiadać. Czy kiedykolwiek w swojej przeszłości marzyłeś/dokonałeś przestępstw takich jak kradzież czy gwałt? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Pierwsze pytanie: co robisz ludziom, którzy nazywają twoją żonę Kredensem? Drugie: co się z tobą działo, kiedy uwolnił się Discord? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Witaj Shining Armor Mam kilka pytani 1 Jak byś zareagował gdybyś się dowiedział że Cadence jest w ciąży ? 2 Co myślisz o Chrysalis ? 3 Czy to prawda że zostałeś pantoflarzem i zajmujesz się wszystkimi pracami domowymi (gotowanie, wynoszenie śmieci, sprzątanie, itp.) ? 4 Gdyby Cadence była w ciąży i pojawiły się powikłania i oboje(Cadence i dziecko) byli by zagrożeni a uratować można by było tylko jedno to kogo byś wybrał Cadence czy nienarodzone dziecko. A gdybyś wybrał Cadence to ona nie będzie mogła mieć więcej dzieci (na to pytanie nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz) 5 Jak się czułeś będąc kontrolowanym przez Chrysalis ? 6 Nie zauważyłeś że Cadence przed ślubem się dziwnie zachowuje ? 7 Skoro jesteś teraz mężem księżniczki Cadence to znaczy że jesteś księciem ? 8 Wolisz walczyć mieczem czy magią ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Drogi Shining Armorze... 1. Podobał ci się ślub? 2. Hug? 3. Autograf? 4. Też uczyłeś się w szkole Celestii? 5. Chcesz mieć taką faajną nazwę jak ''Kredens''? 6. Co sądzisz o elementach Harmonii? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 1.Byłeś kiedyś w Ponyville? 2. Ulubiony kolor? 3.Lubisz kiwi? (chodzi o owoc, nie o ptaka ) 3.Podobasz się sobie, czy chciałbyś coś zmienić? 4.Chciałbyś zamienić się w pegaza na jeden dzień? 5.Jak zdobyłeś swój CM? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Drogi Shining Armorze, od kiedy trenujesz lekkoatletów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śniący Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Drogi Shining Armorze, co zrobisz kiedy Śmierć i Zniszczenie przyjdzie po ciebie ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 A tak w ogóle, to jak to było zobaczyć do kogo tak naprawdę się przytulałeś, całowałeś, a może, hehe, zrobiłeś coś więcej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Czemu twoja siostra Twilight nie wspomniała nam o tobie wcześniej tylko pod koniec 2 sezonu ??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Której księżnicce jestej bardziej posłuszny? Lunie czy Celestii? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłeś swój CM? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (edytowany) shining armor pozdrów za mnie princess cadenc i powiec wszystkiego najlepszego w dniu kobiet i napisz co mi powiedzłaEkhem... Znowu łamiesz zasady ortografii i piszesz pytania bez ładu i składu. Radzę się poprawić, w przeciwnym wypadku będę zmuszony Cię ukarać. ~Tric Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Tric Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jak bardzo drażni cię Twilight oraz jak często ? A kiedy tak się dzieje to co wtedy robisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Drogi Shining Armorze 1. Gdyby ci się urodziło dziecko, jakie byś nadał imię? 2. Czy bolało, kiedy król Sombra wyczarował na twoim rogu kamienie? 3. Znałeś już wcześniej Cadence (niezależnie czy była opiekunką Twilight)? 4. Czy książe Bluebood działał Ci na nerwy? Jeśli tak to dlaczego? To tyle ode mnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ile kucy masz na koncie? Jaki rodzaj broni i styl walki preferujesz? Ile kucyków uratowałeś i ile oszczędziłeś? Zakładam, że zaczynałeś jako rekrut. Czy Candence miała wpływ na twój dość szybki awans? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 1. Czy wiedziałeś że Cadance jest następczynią tronu Kryształowego Imperium gdy byliście młodzi ? 2. Czy planujecie jakieś dzieci ? Jeśli tak to jak byś je nazwał i jak by wyglądały ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 witaj Shining Armorze kilka pytań 1 kiedy twilight przerwała pierwszy (podajże próbny) ślub to nakrzyczałeś na nią i teraz prawdziwe pytanie to dlatego że myślałeś że chce ci dopiec czy Chrysalis to wywołała? 2 słyszałem szybką wersje twojej przygody w armii "poszedłem w kamasze zostałem na dłużej i teraz mówią do mnie "panie kapitanie"" można to uznać za prawde? 3 jeśli zaraz wpadnie tu Celestia krzycząc: "łapać tego pegaza!" dasz cenne 3 sekundy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coredem Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jaki jest twój ulubiony typ muzyki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Jaka jest twoja ulubiona książka? Twój najlepszy przyjaciel? Na co w życiu chorowałeś? Miałeś jakieś urazy(np. Złamana noga.) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 1.Czy chcesz mieć dzieci? 2.Jeśli tak to kiedy? 3.Jeśli dzieci, to ile? Dobra inna tematyka: Lubisz lody?Jeśli tak to jakie? Miałeś inna niż twoja żona? Co byś wybrał?: http://www.obrazki.jeja.pl/22631,wybierz-pigulke.html Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jaka była twoja reakcja gdy dowiedziałeś się że będziesz mieć młodszą siostrę? Jaka ci się na początku żyło z małą Twilight? Jak wyglądały twoje oświadczyny? Twój najgorszy koszmar? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts