Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 żeby było zabawniej to jestem za Trum xD pegasis x pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zgodnie z Waszym wyborem drugą połówką Nightmare stał się Pawlex! Ciekawe, co Luna sądzi na ich temat... Pojawiam się i ja' date=' Magenta! Jakże mogłoby mnie tu zabraknąć...[/quote'] Święte słowa, Madżi! Zatem kto najlepiej pasowałby do Magenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nikt się jeszcze nie miał odwagi wypowiedzieć? No proszę... cóż za okazja się trafiła! ^^ To może zróbmy shippa a'la Wenus x Hefajstos, czyli Queen of Fabulousness i najbardziej pokraczna istota na forum, ha! Czysty geniusz zła x] Muahahahahahaha!!! :N9EAZ: Yyy... taa... tyle że nie będę głosował na siebie przecież :/ ech, i szatański plan wziął w łeb, trudno, w takim razie... Trum? Może tym razem się uda xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Trum? Niech będzie Trum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Żeby było śmiesznie, proponuję demonicznego banknota - Dolara. Lubią ficki, pracują razem w brohoofie... Brzmi zabawnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Emronn - this is evilest thing I can imagine (>;_> Magenta pasje do... bobula > Na zasadzie przeciwieństw. Soon wieszanie Cygnusa po uprzednim torturowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Cygnus poparłabym Cię, ale będą z tego nieprzyjemności, więc Solaris ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Trum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Do Magenty? Hmm.... nieskromnie ja się zgłaszam A teraz na serio. Głosuję na Trum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Truuuuuuum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solaris albo Arjel Więc niech będzie Solaris Chociaż zbanował mojego Airliczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solar. Tylko i wyłącznie. Inni się nie znają Co do Trum... odczepcie się od mojej siostry bo macie bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Hm... Skoro Madżi jest najbardziej faboulus, a sławne kobiety zwykle mają mężów, którzy lubią alkohol, a na podstawie tego, co wyczytałem w "Znajdź swój CM" stwierdzam, iż bobul taki warunek spełnia, więc do Magenty pasuje Głos na bobula ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Żeby było zabawnie to zagłosuję na siebie, zasługuję na fabulous w moim życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zagłosuje na solara, bo chłopak to pierdoła i ktoś musi nim kierować w życiu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Tru... znaczy Solaris! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Trum jest niepełnoletnia, mam co do tego mieszane uczucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A ja jestem za Pawlexem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A ja jestem za Pawlexem . Ja również Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solaris - wydaje się najbardziej rozsądną propozycją tutaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 I dlatego, że Solaris jest najrozsądniejszą propozycją oddam głos na Bobula Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Niechaj będzie Trum. Taka wola moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Dla Magenty? Mhyyy.. Niby Solar pasuje ale to pierdoła jak ja, no i wolałby wódkę. Black Hayate - bo by się pozabijały po max tygodniu, a ich walka byłaby zacna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Dajcie mi jakąś fabulous partię, zasługuję na Prince Charming, nie żabę bobulego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Z Mag mam się pozabijać? Oh, proszę Cię, Sysiu, raczej w to wątpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts