Lucy Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Truuuuuuum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solaris albo Arjel Więc niech będzie Solaris Chociaż zbanował mojego Airliczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solar. Tylko i wyłącznie. Inni się nie znają Co do Trum... odczepcie się od mojej siostry bo macie bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Hm... Skoro Madżi jest najbardziej faboulus, a sławne kobiety zwykle mają mężów, którzy lubią alkohol, a na podstawie tego, co wyczytałem w "Znajdź swój CM" stwierdzam, iż bobul taki warunek spełnia, więc do Magenty pasuje Głos na bobula ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Żeby było zabawnie to zagłosuję na siebie, zasługuję na fabulous w moim życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zagłosuje na solara, bo chłopak to pierdoła i ktoś musi nim kierować w życiu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Tru... znaczy Solaris! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Trum jest niepełnoletnia, mam co do tego mieszane uczucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A ja jestem za Pawlexem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A ja jestem za Pawlexem . Ja również Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Solaris - wydaje się najbardziej rozsądną propozycją tutaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 I dlatego, że Solaris jest najrozsądniejszą propozycją oddam głos na Bobula Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Niechaj będzie Trum. Taka wola moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Dla Magenty? Mhyyy.. Niby Solar pasuje ale to pierdoła jak ja, no i wolałby wódkę. Black Hayate - bo by się pozabijały po max tygodniu, a ich walka byłaby zacna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Dajcie mi jakąś fabulous partię, zasługuję na Prince Charming, nie żabę bobulego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Z Mag mam się pozabijać? Oh, proszę Cię, Sysiu, raczej w to wątpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Trumysław/a Nie wiem czy to "K" czy "M" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Aj tam aj... głos na Trum, bo według mojej logiki, pasują do siebie nickami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Z Mag mam się pozabijać? Oh' date=' proszę Cię, Sysiu, raczej w to wątpie.[/quote'] Oczywiście, drogi Psiskol jak zawsze w błędzie, toż Hajcia moją przyjaciółką, nie wrogiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Trum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Okey, okey, kochani. Luna oceniła już partner...kę Magenty! Zresztą. Zobaczcie to sami! Następną osobą będzie... Mrs. Octavia! Wasze zadanie jest proste - trzeba znaleźć odpowiedniego partnera/partnerkę dla niej! Do dzieła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 niezwyciezony1 !!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Przed zna... eh, nieważne. niezwyciezony1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja mówię, że Kartezjusz. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Kartezjusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts