Estherenn. Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Może Stachul- rzeczywiście pasuje mu do kolorka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Mi od razu do głowy przyszedł Arjen - był w większości tematów, które widziałem i zawsze wnosił coś dobrego... Zdecydowanie Arjen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Arjen niech irys należy dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 A według mnie ten kwiat to uosobienie Maczi (Magenty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Hmmm ... Stachul! ^^ Ja chcieć Margaretkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ten kwiatek to bym dała Arjenowi. Więc Arjen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ja dam eee... Cuddly doggy bo jest eee... dobrą Regentką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Zgadzam się z Kubą. CD wydaje się całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Arjen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Od razu pomyślałem o Arjen (kolor pasuje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 -Tam dam dam... głosy już mam i... wychodzi na to, że to Arjen otrzymuje Irys! -Och to chyba dobry wybór -No ja myślę. Tak zagłosowano i tak jest... to teraz następny kwiat może? -Um... no dobrze. Ale jest ich tyle... co wybrać? -Hmmm... może coś... coś... a nie wiem. Troszkę zmęczony jestem. Nie mam pomysłu -To może coś prostego? Coś co przychodzi od razu do głowy, jako pierwsze? -Hm... Niezły pomysł! No dobra... To niech to będzie... Tulipan! Lol, bo jest panem i lubi się tulić! -Och! Bardzo ładny okaz! Tylko... kto go dostanie? -Aaaa to to zobaczymy dopiero! Głosujcie proszę! -Proszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Syrenka Arjen - za to że tyle razy mi pomógł i cierpliwie znosił zawracanie gitary Mi od razu do głowy przyszedł Arjen - był w większości tematów, które widziałem i zawsze wnosił coś dobrego... Zdecydowanie Arjen. :fluttershy4 Arjen niech irys należy dla ciebie. Ten kwiatek to bym dała Arjenowi. Więc Arjen. Arjen. Od razu pomyślałem o Arjen (kolor pasuje) Dziękuję Tulipana dałbym Cuddly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Tuli-pan, dałbym Stachulowi, forumowej hug-maszynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 zgadzam sie z panem UP Stachul to tuli maszyna 3000x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Stachul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Stachulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Zgadzam się. Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Też jestem za Stachulem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Stachul ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 To może ja tak dla odmiany napiszę... Stachul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 A ja daje Elizabett dla odmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 WilczejNati go! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Wilcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Stachul . Ja chcieć ANEMONY. SĄ MOJE!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 No to Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts