Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Witam Dodam od siebie lokalizacje z blindbagami (Warszawa): Wave 5 - do zakupienia w Realu w Forcie Wola ul. Połczyńska 4 i w Realu King Cross ul. Jubilerska 1/3 Wave 6 - do zakupienia w Smyku w Wola Parku ul.Górczewska 124 Wave 7 - do zakupienia w Smyku ul. Krucza 50 Pozdrawiam P.s. Byłabym wdzięczna za inne lokalizacje blinbagów w sklepach w Warszawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Dodaję kolejna lokalizację (Warszawa): - Wave 7 - do zakupienia w Smyku w Centrum handlowym Arkadia Al. Jana Pawła II 82. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Szczecin: Galaxy -Real - Fala Wonderboltsów. Dużo Rarity i Fluttershy tam widziałem ostatnio. Jakby ktoś w Szczecinie znalazł jeszcze gdzieś 5-tą falę (lub chciał odsprzedać Lunę =w=) to wiecie do których drzwi pukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Kitsun, ja mogę poszukać w Wawie tej Luny. Jakby była to mogę Ci ją nabyć, a później to byśmy się już jakoś dogadali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Aktualizacja: Smyk przy ul. Kruczej 50 jest już nieaktualny. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/kultowy-sklep-znika-z-gmachu-dawnego-cdt,1,5537731,region-wiadomosc.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 W Szczecinie tak jak mówił Kitsun można z 7 fali w Realu w Galaxy. A ja jeszcze dodam, że widziałem jeszcze w Smyku w Outlet Parku na prawobrzeżu bagi z (prawdopodobnie) 6 i 7 fali. Ale sądzę że w Realach (CH Ster na Gumieńcach, niedaleko Outletu na Prawobrzeżu) i Smykach (CH Kaskada, CH Ster, CH Galaxy) też mogą się znaleźć. I jeszcze widziałem w Carrefourze na Turzynie bagi z 6 albo 7 fali, można też poszukać jeszcze w Carrefourze w CH Molo (vis a vis Tesco - jak 53 jedzie na Pomorzany) i CH Gryf (przy tej samej ulicy (przy ulicy Andrzeja Struga na prawobrzeżu) co Outlet Park). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Kolejna lokalizacja w Warszawie to: - Wave 6 - do zakupienia w Smyku w Złotych Tarasach ul. Złota 59 Przy okazji podrzucam przydatnego linka, tematycznie powiązanego z tematem: http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html I pytanie do Was. Trafiły Wam się kiedyś Wave 3, 4 i 8? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Przy okazji podrzucam przydatnego linka, tematycznie powiązanego z tematem: http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html Wszyscy już o niej wiedzą I pytanie do Was. Trafiły Wam się kiedyś Wave 3, 4 i 8? 8 to nie jest przypadkiem jak na razie tylko w Ameryce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Wszyscy już o niej wiedzą Może i wiedzą, ale uważam, że taki link powinien się tu znajdować. Poza tym dla niektórych mimo wszystko jest nieznany, a jeśli trafią na ten temat, będą mieli ułatwione zadanie 8 to nie jest przypadkiem jak na razie tylko w Ameryce? Trzeba będzie chyba poszperać bardziej w necie. Dobrze by było, gdyby w Polsce też już była dostępna, bo powiem szczerze, że parę ciekawych okazów tam jest Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Następna lokalizacja (Warszawa) - Wave 5 i 6 - do zakupienia w Tesco ul. Połczyńska 121/125 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Takie zaskoczenie: Bełchatów, Tesco przy ul. Wojska Polskiego i... wave 6! I mieszkam tuż obok niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Mam pytanie do posiadaczy figurek RD: czy figurki ze wszystkich setów wyglądają tak jak figurka z tego przezroczystego plastikowego opakowania? Wpadło mi w ręce takie pudełko i nie jestem zadowolona z jakości wykonania. Najbardziej przeszkadzały mi kolory - w moim odczuciu zdecydowanie zbyt ciemne, do tego na grzywce nad oczami zielone pasemko (którego postać z serialu nie ma i bardzo mi ono przeszkadza). Czy RD z BB (chociażby 6 fala) też jest tak tragicznie pomalowana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Mam pytanie do posiadaczy figurek RD: czy figurki ze wszystkich setów wyglądają tak jak figurka z tego przezroczystego plastikowego opakowania? Wpadło mi w ręce takie pudełko i nie jestem zadowolona z jakości wykonania. Najbardziej przeszkadzały mi kolory - w moim odczuciu zdecydowanie zbyt ciemne, do tego na grzywce nad oczami zielone pasemko (którego postać z serialu nie ma i bardzo mi ono przeszkadza). Czy RD z BB (chociażby 6 fala) też jest tak tragicznie pomalowana? To znaczy ja nie rozumiem o co Ci chodzi... jakość wykonania figurki RD na przestrzeni wave'ów? Czy może o chamskie wykończenie detali? Pierwsze ma się [w mojej opinii] dobrze, a drugie to defekt produkcyjny i nic z tym nie zrobisz. Wszystkie figurki jakie ja posiadam mają lekkie niedoskonałości: niedociągnięta farba do końca, czasami za bardzo pociągnięta, odstające elementy powstałe po wyciągnięciu z formy i tak dalej, i tak dalej... Wszystkie figurki są robione maszynowo i choćbyś chciała nie pozbędziesz się tych wad, no chyba, że weźmie Cię coś na repainting. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Aglet chodziło mi o to, czy figurki są tak samo pomalowane jak ta z przezroczystego pudełka (ciemne kolory, zielony pasek na grzywce). Poluję na RD z blindów, ale tam nie widać jakie są użyte kolory i nie wiem, czy w ogóle warto szukać, jeśli tamta figurka mnie nie zadowala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 to to samo , przykro mi , no chyba że lubisz malować to można jakąś farbą modelarską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Aglet chodziło mi o to, czy figurki są tak samo pomalowane jak ta z przezroczystego pudełka (ciemne kolory, zielony pasek na grzywce). Poluję na RD z blindów, ale tam nie widać jakie są użyte kolory i nie wiem, czy w ogóle warto szukać, jeśli tamta figurka mnie nie zadowala. Chodzi o = lub inny bag tak? Jeżeli o to chodzi, to tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Tak, o to mi chodziło:) no trudno... Trzeba się zastanowić, czy mimo wszystko szukać dalej i zgrzytnąć zębami czy sobie odpuscić. Dzięki za odpowiedzi:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Nie ma problemu ^ ^ Ważne info prosto z Equestria Daily. Sposób identyfikacji bagów wave'u 8 zmienia się na... literowy. I Applejack wcale nie ma "AJ". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Info: W Realu w Forcie Wola, nie ma już czego szukać. Wszystko zostało rozkradzione, i zostały same opakowania... Nie komentuję tego procederu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Info: W Realu w Forcie Wola, nie ma już czego szukać. Wszystko zostało rozkradzione, i zostały same opakowania... Nie komentuję tego procederu... Jak ostatnio byłam w Łodzi to podobnie było... morał: Real ma kiepska ochronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Jak ostatnio byłam w Łodzi to podobnie było... morał: Real ma kiepska ochronę Nie sposób się z Tobą niezgodzić, aczkolwiek powiem Ci, że wymienione przeze mnie w jednym z wcześniejszych postów, Tesco na Połczyńskiej, też nie za dobrze się ma w tym temacie. Co prawda tam skala tego zjawiska była dużo mniejsza, jednak niestety występowała. Z kolei Real na Gocławku, blindbagi ma porozwieszane, wzorem Smyków, i (przynajmniej kiedy byłam tam ostatnio) ani jeden nie był otwarty. Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Cleo3007 vel Sweetie Tram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 W Częstochowie w galerii Jurajskiej są Blind Bagi i jest ich dość sporo jak na Częstochowskie warunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 W Toruniu w Realu jest tego pełno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 śląskie Reale mają już 7dmą falę z wonderboltsami , w jednym smyku widzialem jak ktos rozcinal torebki taki zeby mozna bylo zobaczyc co jest w srodku ale nie wyjac ich z trebki. ale wariactwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 śląskie Reale mają już 7dmą falę z wonderboltsami , w jednym smyku widzialem jak ktos rozcinal torebki taki zeby mozna bylo zobaczyc co jest w srodku ale nie wyjac ich z trebki. ale wariactwo. Amatorka. To się maca a potem rozrywa Chociaż jeżeli to był akt desperacji spowodowany brakiem numerków w indeksie ukochanego Blind Bag Findera to gratuluję intelektu, bo numerki można sobie spisać ze Strawberry Reef 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts