Dakelin Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ruby nie martw się zawsze znajdzie się rozwiązanie. Powiedziała Dakelin z błyskiem w oku planując ucieczkę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 W momencie, gdy błękitny jednorożec zaczął przeczuwać sens mowy Ruby wykonał jeden z najtrudniejszych zestaw czarów, jaki mógł wymyśleć. Jednocześnie wyciszył drużynę i otoczył ich iluzją, która sprawiła, że wyglądali, jakby stali spokojnie. Rzucenie czaru było energochłonne i krótkie, ale zdjęcie ich zajęło mu dłuższą chwilę. Rozejrzał się dookoła wypatrując miejsc, w których stały kuce, którym obiecał pomóc. Swoim zwyczajowym sposobem odezwał się do nich. Zdecydował, że przekaże im też instrukcje odnośnie swojego planu. Proszę, pozwólcie mi z nimi rozmawiać. Jeśli coś się stanie, to zakryjcie sobie oczy i idźcie tam, gdzie będę was popychał. Postarajcie się też na dłuższą chwilę wstrzymać oddech. Poczuł, jak bardzo te czary go wyczerpały. Zaczął agresywnie zdobywać energię magiczną znacznie oziębiając powietrze dookoła siebie. Liczył, że przez jego czar nieznajome kuce nic nie zobaczyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Hej hej gościu my dużo umiemy. I zamierzamy przywrócić harmonie razem możemy wiele osiągnąć a jak nie to będziemy musieli rozwiązać to siłowo a ognisty krąg to tylko zalążek moich możliwości a ten tu błękitny też dużo umie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Klacz przez chwilę się zawahała,po czym odłożyła swój flet, choć wolałaby co innego zrobić. Przez chwilę emocję opadły, ale była gotowa zrobić wszystko by dotrzeć do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Nie wątpię w Wasze umiejętności, jednak takie mamy przepisy. Zechcecie się zatem udać z nami i porozmawiać przy normalnym stole i posiłku, czy czeka nas tutaj walka?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Błękitny kuc spojrzał się na swoich towarzyszy. Spokojna rozmowa chyba nam nie zaszkodzi. Czyż nie? Zaufajcie mi, proszę. Liczył, iż w końcu pozwolą mu się czegoś dowiedzieć. Obiecał i chciał im pomóc, jednocześnie pomagając całej Equestrii, ale już zdążył się przekonać, że dołączył do nieprzewidywalnych kucy. W duchu błagał księżniczkę, by mu zaufali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Te procedury są głupie ;c! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Pojawiło się nowe ogłoszenie w dziale ogłoszeń, jeśli możecie to zajrzyjcie Smoczuś skupił się i odkrył część myśli dowódcy. W tym co znalazł nie było żadnych złych zamiarów, pod warunkiem, że drużyna nie będzie stawiać oporu, jednak zostawała jeszcze część myśli niedostępnych dla Smoczusia i tam mogą mieć one inny charakter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Shantee, widząc kilkunastu kuców z bronią postąpiła nerwowo z nogi na nogę. Najchętniej rozświetliłaby róg fioletowym światem, ale coś ją powstrzymało. - Ja nie będę walczyć. - oznajmiła, woląc na chwilę tą nie zostać zabita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Hmmm...? Czego w ogóle od nas chcecie? Nie jest to przypadkiem z waszej strony pułapka, skąd mamy pewność, czy nie trafimy do więzienia, skoro nam nim grozicie? Tu nie ma czasu na dyskusje, tylko na działanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Jak uważacie, to Wasza decyzja, skoro nie wierzcie mi na słowo, to nie mogę Wam nic zagwarantować, bo i tak nie zaufacie temu co powiem. Ja wolę uniknąć walki, ale decyzja jest Wasza, tylko że to nas jest tu więcej i o ile mi wiadomo, to my mamy przewagę. Ten, kto chcę pójść po dobroci i w miłej atmosferze, niech przejdzie na prawą stronę, Ci którzy wolą walczyć, na lewo, choć w tym drugim przypadku, podejrzewam, że się mnie nie posłuchacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ruby przewróciła oczami Dziwicie się, dlaczego jesteśmy ostrożni? Skoro przywitaliście nas kuszami. Ja jestem głodna, moje kopytka mi drętwieją, ile można stać w tym chłodnym ciemnym korytarzu? Ciarki jej przeszły po grzbiecie. Chcemy tylko dostać się do biblioteki i wrócić do swoich. Spuściła głowy, myśląc o swoich najbliższych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Jestem przeciwny walce, ale jeśli moi towarzysze zdecydują się walczyć, to do nich dołączę. Powiedział do kuca, po czym odwrócił się do drużyny. Ale proszę, zróbcie to samo, co ja. Gorzej być nie może. Obiecałem, że wam pomogę, i to zrobię. Ale uwierzcie trochę we mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 MY CHCEMY POMÓC! Czy nie dochodzi to do twojego małego układu neuronów?! Krzyknał dymiący się znowu MT po czym dodał: Na Stringi Celestiańskie znów mnie poniosło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dakelin zeszła na prawą strone z myślą że reszta uczyni to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nie jestem za walką, nawet nie potrafię walczyć, raczej rozdawać radość, uśmiech. Oby było warto, bo dla mnie to tylko strata czasu, tyle niewinny kucyków traci swoją harmonię duszy. Ruby nie miała zamiaru grać w gierki po jakiej stronie ma ustać. Wiedziała, że czas działa na ich nie korzyść, a przed nimi jeszcze wiele do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 stała z tyłu, ale po chwili przeszła na prawą stronę, stała tam w ciszy, spokojnie czekając na innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ruby ze spuszczoną głową, ziewając przeszła na prawą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Czy możesz mi wyjaśnić, skąd te nerwy, przecież my Was nie obrażamy?(tu zwrócił się do MT) Cieszy mnie, że jednak większość z Was zdecydowała się na kulturę. Zapraszam tym korytarzem.- tu pokazał ręką jedno z przejść bocznych. Mur z kucy rozstąpił się w tamtym miejscu. Sam kapitan stanął obok tunelu. - Kto się już zdecydował porozmawiać, proszę tędy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 A tak w ogóle kim wy jesteście? I skąd ta uprzejmość? Zapytała spokojnym głosem z nutką niepokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 OK spokojnie. Wole z wami na spokojnie pogadać nisz się bić. Macie może herbatkę i ciastka? Podczas obrady chętnie bym zjadł coś co nie jest sucharem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Cieszę się, że mi, albo tym kucom, zaufaliście. Ale lepiej chodźmy w grupie. Powiedział do reszty drużyny. Odwrócił się do kuca z złotym elementem zbroi. Prawda, kim wy jesteście? Błękitny kuc, w stosunku do nieznajomych kucy, wolał stosować zasadę ograniczonego zaufania. Zmienił barierę tak, że nie chłonęła już całego okolicznego ciepła, oraz uczynił ją praktycznie niewykrywalną. Stanął przed wejściem do tunelu. No to co? Chyba pójdziemy. Czekał na resztę drużyny. Musiał być pewien, że w razie czego pomoże całej drużynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Widzę, że mnie ignorują. Przynajmniej niech będzie coś do leżenia, muszę odpocząć. Podreptała za innymi do przejścia, przyglądając się kapitanowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Na początek brązowa niepewnie się rozglądała, ale przeszła na prawą stronę. Zaraz potem poszła za ruchem wskazanym przez kapitana. - No dobra... Jesteście przeciw Chrysalis i innych antagonistów? Czy z nimi? - Na ostatnie zdanie lekko ściszyła głos i zadrżała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Chodźcie! Jak koledzy chcieli by nas skrzywdzić już byli byśmy nieźle podziurawieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts