Gorgon Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Zapiszę się Chaos rządzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Czemu mmie tu nie ma? Proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Tylu fanów! Milusio! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spearheart Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Jeśli można to proszę o dopisanie mnie. Chaos wszystkim! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Przepraszam, że robię problemy ale niedawno zmieniłem nazwę wyświetlaną, możliwe byłoby zmienienie "djpon3fan" na liście, w moją aktualną nazwę Gorgon? Z góry dziękuję, i przepraszam za utrudnienia Zgoda, niechaj tak się stanie ~ Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schweppes Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Wpisz ... MNIE... CHAOS RZĄDZI !!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Wpisz mnie i niech spadnie na nas czekoladowy deszcz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Bardzo proszę o wpisanie mnie! Ave Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Uwielbiam twoje poczucie humoru też proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lissa Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Discord! *.* Lissa jest wiernym sługom i prosi o zaszczt bycia na liście. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Kocham Chaos, więc chcę być na liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 ˙ɔɐsıdʍ ǝıuɯ ı ǝzsoɹd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 wpiszz *O* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponystoteles Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Dopiszcie mnie.Chaos z wami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Bądź co bądź wprowadziłem zamęt wśród pracowników policji i robotników drogowych w 20 minut. Wpisz mnie! Chaos szaleje w moim pokoju gorzej niż... Nawet nie wiem co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Seltsam, dass ich nicht da bin. Entrez moi aussi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ja też mogę chcieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Ja też proszę o wpisanie mnie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Lista została zaktualizowana! Niechaj Chaos będzie z wami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Bad Wolf Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Czy moglibyście mnie też wpisać? Jestem wielkim fanem! Mógłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Mnie też możesz zapisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Mnie też zapisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Wygląda na to, że to miejsce w sam raz dla mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 To ja tu jeszcze się nie zapisałam...jak ja mogłam. Me miejsce jest właśnie tu z moim Dizzy'm. Yay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts