Xyz Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Czarna seria? Skysplitowi - niggasowi Tarretha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Krew na podłodze? bobulowi, w końcu ostatnio coś takiego wrzucał >.> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Xyziu, nigga Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Dla Xyzia, tego murzyna jakże pracowitego człeka się coś przyda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Hmm.... Krew .... zagadki .... tajemniczość .... ?? Jak dla mnie Warmen xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Niech będzie Bob. Warmen by mi bardziej do czegoś takiego pasował: KILIK @Down: Preferuję fantastykę. The Call of Warmen? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Kryminał to dla Vandala. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Vandal i kryminał? Nieee... jemu prędzej komedię A co do książki do raczej Bob Skipp. EDIT: (zmiana głosu, po zapoznaniu pewnego użytkownika ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Warmenowi, bo książka mhroczna... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dajcie mi, mi! A jak nie to Warmenowi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Kryminał? Ja bym jednak stawiał na Lemuura, on lubi takie klimaty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Elementarnie głosuję na Skippera (skoro ma takiego OC to musi lubić takie rzeczy) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Jedyną osobą, o której wiem, że lubi kryminały, jestem ja, ale na siebie głosować nie wypada, to dam Skipperowi, bo chyba jak lubi sherlocka, to lubi:P Zgadzam się z Vandalem co do książki dla Warmiego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 To ja też kryminał rzucę Lemuurowi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Dał bym to cichemu-taka pesymistyczna książka dla pesymisty będzie w sam raz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ten temat jest ekstra, proponuje go ożywić, Niklas zgłoś się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 No dobra... Długo to trwało... Za długo. Wyniki... Według moich wyliczeń po trzy głosy mieli Skipper i Warmen, więc o wygranej zadecydował rzut monetą. Wygrał ten pierwszy. Brawo! A teraz kolejna księga... Nowy Jork, 1896 rok. Miastem wstrząsają makabryczne zabójstwa chłopców-prostytutek. Skorumpowani policjanci prowadzą oficjalne śledztwo, ale niezależnie od nich działa tajna grupa powołana przez Theodore'a Roosevelta, późniejszego prezydenta Stanów Zjednoczonych. Najważniejszy w tej grupie jest tytułowy alienista - dziś powiedzielibyśmy psychopatolog - Laszlo Kreizler, który wykorzystuje całą swą wiedzę, by przeniknąć najmroczniejsze zakamarki umysłu mordercy i w ten sposób wpaść na jego trop. Alienista znakomicie łączy elementy powieści historycznej, psychologicznej i thrillera, dając przy tym niesamowity obraz Nowego Jorku w epoce wielkich przemian. Zatem... wybierajcie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 ThatItSoSad - wybieram Cię! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Trochę dziwne... A więc... AdamiiiiPL! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Psychologia? Thriller? Oh, oh! Pick me! Pick me! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Niech będzie Magenta I tak nie wiem kogo innego wybrać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Dobra, niech Magenta sobie bierze :3 Lubię magentę, zwłaszcza wytykanie Amolkowi i innym avatarom, że ich kolorek to nie jest róż ani fiolet, tylko magenta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Dzięki za miłe słowo dla magenty, Katherine, będę bronić czci koloru magentowego, jak na Magentę przystało ( choć ci z góry mogliby mi załatwić odpowiedni kolor- pomarańczowa magenta- któż to widział?) ;3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Jestem za Magentą (jak zwykle, pewnie nikt nic lepszego nie wymyśli...) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Kurde. Człowiek całe życie interesował się thrillerami psychologicznymi (no doobra, tylko 9 miesięcy) a tu Magenta mu kradnie. Jak chcesz, Mag, to bierz, ale masz się podzielić! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts