Wafel Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Proszę o dopisanie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Rozumiem, że mam Cię dopisać? Jasne, ze tak Jedna z moich ulubionych postaci z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Pudelełku - gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) Ja też chcę ! Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Efei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 12, 2015 Autor Share Napisano Listopad 12, 2015 Późno, bo poźno, alee.... Gotowe ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 Taaa... Na listę się zapisać dam :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 29, 2015 Autor Share Napisano Listopad 29, 2015 Gotowe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Proszę o dopisanie do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 Lista znowu działa i działać będzie. Możecie się wpisywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 Zawsze lubiłem szamanizm i ten jej rap. Proszę o wpisanie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 Dopisz mnie do fanów Zecory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 (edytowany) Szamanka jeszcze przyjmuje bo chętnie się zapiszę. @Cahan masz najładniej prowadzony dział i mówię to szczerze. Najładniejsza kolorystyka. Edytowano Kwiecień 6, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaxx Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Ja również poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Pewnego razu do Equestrii człowiek zawitał. Jak dojść do domu zebry wszystkich wokół pytał. Kucyki już dosyć miały jego ciągłego bełkotu. Wskazały mu drogę niedaleko płotu. Wędrówka jego trwała wiele czasu, W końcu stanął u wrót ciemnego lasu. Rzuciwszy na niego okiem, Wmaszerował spokojnym krokiem. Bez cienia strachu, kroczył ścieżkami lasu, Robiąc przy tym sporo hałasu. Dotarłszy do celu nie krył swej radości. Zebra patrzyła na niego czerwona ze złości. Spojrzała gniewnie na twarz idioty, Czekając, aż wytłumaczy się ze swej głupoty. Witam cię serdecznie Zecoro piękna, wspaniała. Przybyłem byś mnie na listę swych fanów wpisała. 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts