Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Generał Italia, od Git Produkcji, tych od Bomby i Blok Ekipy. Hitler miał 3 życzenia, 2 wykorzystał wybrał karuzele i Kuca, miał jeszcze jedno, albo Arka Noego, albo kolejny Kuc, wybór był prosty (mają znaczki) jak się cieszy xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 Klatka z animacji: Batman Zabójczy żart: Spoiler Prawie identyczne proporcje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Tutaj sytuacja jest odwrotna, niż nazwa tematu, ale nie widzę sensu zakładania nowego tematu... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Mam odniesienie tylko że do innego serialu w MLP: Spoiler Poniacze ładują do worka czapki Cartmana z South parku i jeszcze coś kolorystycznie podobnego, do ubioru jeszcze jednego z nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Skończyłem ostatnio czytać ostatni, 9 tom komiksu i znalazłem taki smaczek: Discord czytający w wannie gazetkę (albo komiks) MLP Spoiler W kolejnym kadrze jest zbliżenie i widać litery ID (jak IDW - oryginalny wydawca komiksu), co sugerowałoby komikscepcję, ale jest też spis dodanych "fantastycznych gadżetów" co jak dla mnie ewidentnie wskazuje na gazetkę z całym tym plastikowym szajsem... Poza figurkami. Figurki zawsze na propsie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Trochę mi to wygląda na odniesienie do komiksów o Kaczorze Donaldzie, bo do nich dodawano właśnie tego typu badziew jak poduszki pierdzące (niedziałające). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 Kuc na JoeMonster. Spoiler http://joemonster.org/art/42181/7_rzeczy_ktore_warto_wiedziec_o_zwidach_i_halucynacjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) W serialu "Przyjaciele" S6E08 w mieszkaniu Joey'ego na tablicy na drzwiach (gdzie często są różne easter eggi) jest jednorożec z serduszkiem na zadzie Żeby było ciekawiej, w tej właśnie scenie Chandler poddaje w wątpliwość męskość Joey'ego, który zaczął robić na drutach i układać bukiety Spoiler Edytowano Luty 24, 2018 przez Malachi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 W grze na telefon w którą ostatnio zagrałam jeden z kotów jest wzorowany na Twilight i Lunie. Nazywa się Luna Sparkle, wygląda tak: Spoiler Cytaty: "I'm an Alicorn" "I'm the fluffiest of them all" "Eyeliner on point" "My favorite color is sparkles" "Friendship is magic." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaxx Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 Takie nawiązanie w Injustice 2: Spoiler Osoba, która udziela głosu Harley Quinn w tej grze to nie kto inny jak Tara Strong. Tak, ta sama co dubbinguje Twilight Sparkle w serialu. Poza tym jest też nawiązanie do Wróżków Chrzestnych, gdzie Tara Strong dubbinguje Timmiego. Kolory grzyw jej piesków odnoszą się do Cosma i Wandy: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 (edytowany) Spoiler Dnia 19.04.2013 o 14:00, ATIMKOS napisał: Mi pierwsze co przyszło do głowy to Pingwiny z Madakaskaru Który to sezon i odcinek bo szukam i znaleźć nie mogę a przypadkiem w tv widziałem ale źle podpisany był. Edytowano Luty 27, 2018 przez MGR Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 3 minuty temu, MGR Dash napisał: Odkryj ukrytą treść Który to sezon i odcinek bo szukam i znaleźć nie mogę a przypadkiem w tv widziałem ale źle podpisany był. Pojęcia nie mam, a z tego co pamiętam to te kucyki pojawiły się w kilku odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 W filmie Transformers: Age Of ExtinctionW jednej scenie widoczny jest pluszak Rainbow Dash,który zmienia się w karabin. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 27, 2018 Share Napisano Maj 27, 2018 Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 Spoiler Odnośnie Radomia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Smok imieniem Spike w Supergirl. Swoją drogą ten serial robi się coraz głupszy, ale to inny temat... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 No dobra... Wiem, że to nie za bardzo pasuje do tematu, ale nie mam gdzie tego wrzucić Spotkałem "bronisława" w Splatoon 2 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Celestia na Pyrkonie 1:18 i 5:00. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Sierpień 22, 2019 Share Napisano Sierpień 22, 2019 W trakcie wywiadu Mike Pondsmith mówi o tym, że w jego sypialni stoją figurki My Little Pony trzymające karabiny maszynowe. 10:20 Wywiad jest z polskimi napisami. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 29, 2019 Share Napisano Listopad 29, 2019 Gra: Big Drunk Satanic Massacre (BDSM) - strzelanka top-down reklamuje się filmami i grafikami z kucykami. Jak na razie niewiele wiem o tej grze, ale grafiki kucyków z minigunami sugerują, że możliwa jest gra jako kucyk. Wstawił bym trailer, ale była tam np. scena jak kuce miliły człowieka w maszynce do mięsa. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 13, 2020 Share Napisano Grudzień 13, 2020 Dobrze pamiętałem, że taki temat istnieje (kiedyś go przypadkiem zobaczyłem), no to odgrzebuję No bo jak coś zobaczyłem, to poczułem radość. Aż się uśmiałem, to i pokazać trzeba! Tym bardziej, że jakoś nikt tego (jeszcze) nie zauważył, albo po prostu nie zrozumiał nawiązania. No ale Youkai swoje wie! Otóż, moi mili, w World of Tanks trwa event świąteczny, wykonujemy misje, dostajemy za to specjalne skrzynki, m.in. z nich wylatują ozdoby, którymi dekorujemy swój „garaż”. Można też samemu stworzyć ozdóbki, co ja właśnie uczyniłem. Jakież było moje zdziwienie (i czysta radocha!), gdy przeczytałem opis ozdoby, którą sobie utworzyłem. Zobaczcie sami: Spoiler „Aby ta dekoracja mogła przetrwać dłużej, potrzebuje około 20% więcej chłodu.” (jakby kto nie mógł przeczytać, bo jakość słaba, aby się zmieściło w 1 MB ) Czy to ptak? Czy to parasprite? Nie, to Rainbow Dash w świecie czołgów! Trochę taka inna, ale przynajmniej też pegaz Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts