Zeus Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 Cytuj Było to wspomniane w tym temacie całkiem niedawno, tak więc radzę uprzednio sprawdzać wcześniejszą zawartość. moj blad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 13, 2016 Share Napisano Kwiecień 13, 2016 Jestem pewien, że to już można nazwać subtelnym nawiązaniem: https://imaniwatchesstuff.wordpress.com/2014/04/13/bobs-bronys/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Może to bardzo słabe nawiązanie, ale je tu wstawię, by temat się nie kurzył ... Spoiler http://alltube.tv/doktor-who-doctor-who/odcinek-13/odcinek-13-sezon-8/21123#! 14:03-14:14 Sorry ... to naprawdę jest suabe ... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Wczoraj to odkryłem, ze w grze AirMech po wygraniu gry w kooperacji dostaje się osiągniecie "20% Cooler" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 A tym czasem na jakimś pokazie mody... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 2 hours ago, Triste Cordis said: A tym czasem na jakimś pokazie mody... Reveal hidden contents Co oni zrobili z moją Fluttershy??? Dlaczego ona ma jakieś pseudo-tęczowe kolory na grzywie??? I brak Cutie Marka!!! Ale niewątpliwie jest to Flutterka ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 (edytowany) To nie pierwszy taki pokaz i niestety pewnie nie ostatni. Spoiler Edytowano Maj 24, 2016 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Te skarpetki do połowy łydki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 I te wystające gacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Daję linka do całości, ale uprzedzam, że jest co najmniej 16+, a dlaczego to już się sami dowiecie. https://fashionablymale.net/2015/06/15/katie-eary-springsummer-2016-london/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 W czerwcowym Focusie jest takie coś: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Spoiler 6:52 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 9.06.2016 at 18:14 Daring Do Muffins napisał: W czerwcowym Focusie jest takie coś: "Kucykarze..." "fanatyczni"... "nigdy nie byli dziewczynkami" Moja reakcja: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Cytuj "Kucykarze..." "fanatyczni"... "nigdy nie byli dziewczynkami" Hmm...tak...bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 godzinę temu Triste Cordis napisał: "Kucykarze..." "fanatyczni"... "nigdy nie byli dziewczynkami" Moja reakcja: Ukryj zawartość Dziennikarski bełkot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 21 godziny temu pepeh napisał: Pokaż ukrytą zawartość 6:52 Twilight była jedynym fajnym elementem tego wideo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Dziś w teleexpresie był krótki wywiad z Piotrem Rubikiem, gdzie prezentował właśnie tą piosenkę. Momentu nie muszę wskazywać gdyż cały teledysk przepełniony jest poniaczami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Mam nadzieję, że nikt tego wcześniej nie dodawał... Więc czytałam sobie Ostatniego Olimpijczyka z serii Percy Jackson i trafiłam na taki tekst: " Uznałem, że pewnie wolałby mieć zaplecioną grzywę jak bohater serialu Mój mały kucyk, niż wracać w to miejsce" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Piosenka i słowa raczej takie sobie, a te kolorowe piegi na tych dzieciakach, przypomina mi "Akademię Pana Kleksa", ale kucyki fajne nawet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Wytrzymałem do połowy tego teledysku. Nawet nie widziałem, że takie duże kucyki są w sprzedaży, szkoda tylko, że łyse. Pewnie jakaś umowa z Hasbro, bo transformersy też tam widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 1:16 bodajże Tam dalej też jakiś momentum się znalazł c: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 W grze łódzkiego studia, Epic Clikier Journey, możemy spotkać taką postać https://youtu.be/bP2VX_-KFzc?t=8s 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Gdy Twilight Sparkle wplątuję się w wybory prezydenckie w USA, to nie będzie dobrze http://edition.cnn.com/videos/politics/2016/07/19/rnc-communications-director-plagiarism-sot-wolf.cnn 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Grając w Prison Architect trafiłem na bardzo ciekawego więźnia I dla zainteresowanych dlaczego trafił do więzienia (to takie mało MLP chyba, że weźmie się pod uwagę Cupcakes ) Już widzę te artykuły: "zabił bo oglądał kucyki" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) Istnieje sporo parodii "Upadku" związanych z My Little Pony, jednak w tej nawiązanie jest tak subtelne, że aż chcę zapodać. OSTRZEGAM, ŻE W TEJ PARODII JEST DUŻO ELEMENTÓW WULGARNYCH I OBRZYDLIWYCH, dlatego zapodam tylko konkretny fragment dla tych, co nie mają ochoty tego oglądać w całości: 4:40-4:52 Parodia bardzo śmieszna, choć jak mówiłem, jednocześnie dość często obleśna. Myślę, że kilka takich parodii tego filmu i niekoniecznie tak ordynarnych trzeba mieć już obejrzanych, by wiedzieć, o co kaman. A ci, co w ogóle nie chcą tego tykać, to nawiązanie jest widoczne na obrazku do filmu B) Spoiler Edytowano Wrzesień 20, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts