Szonszczyk Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Zna ktoś tego streamera?: Spoiler 1:29 <- jak komuś nie wskakuje fragment. Koleś ma na tapecie wielką Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 2 godziny temu MasterOfRainbows napisał: Zna ktoś tego streamera?: Koleś ma na tapecie wielką Rainbow To nie jest nawet odniesienie. A jak już chcesz wiedzieć, to prawdopodobnie jest xRAINB0W_DASHx. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 2 hours ago, Lucas said: To nie jest nawet odniesienie. Kij tam się znasz na odniesieniach ... i tak nie było komu odkopać tematu 2 hours ago, Lucas said: A jak już chcesz wiedzieć, to prawdopodobnie jest xRAINB0W_DASHx. Pewnie nie, bo ten streamer po polsku gadał, a jak wchodzę na tego co podałeś na twitch to widzę tylko EN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Spoiler Muzyczka w tle podczas pierwszej akcji. Może było to już tutaj, ale ja dopiero teraz na to trafiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 10, 2016 Share Napisano Listopad 10, 2016 Wyspotowane w randomowym oficjalnym filmiku z Clash Royale: Spoiler Złoty bilet taki jak w s01e03 http://pl.mlp.wikia.com/wiki/Biletomistrzyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 pierwsze 40 sekund filmu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Reklama sklepu z udziałem Pinkie Spoiler 32 sekunda 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Hm kucykowe nawiązania... a czy w utworach, które sami piszemy się liczą? Bo w drugiej księdze "Powrotu Xany"(moja kontynuacja Kod Lyoko) kilka umieściłem... i po prawdzie kilka planuje jeszcze umieścić. No jedno z nich powiem(bo pewnie nawet nie będzie kiedy tego umieścić i zostanie to takie "ukryte założenie świata") w swoich siłach powietrznych Doragoni mają model myśliwca do działań nocnych, który nazywa się "Iskra Zmierzchu". A resztę cóż... poczekam aż ktoś sam je zgadnie Chociaż... raz też się doszukano w Powrocie Xany dwóch nawiązań do MLP, których wcale nie było[choć są nieco spoilerujące - pierwszy z 22 rozdziału, drugi taki ogólniejszy, dotyczy postaci pojawiającej się w rozdziale 14]: Spoiler "Rozdział Sen, a dokładnie wątek, w którym Wojownicy odkrywają, że są w śnie i zaczynają materializować to co chcą przypomina mi odcinek 13 sezonu 5 My Little Pony (tej aktualnej wersji). Ogólnie większość tego rozdziału przypomina mi ten odcinek." Spoiler "Anioł Ciemności (postać) strasznie kojarzy mi się z Luną z kucyków (tych najnowszych) przez PMV do piosenki o tytule Angel of darknes, w którym ta postać właśnie była (nie jestem pewna tytułu piosenki, ale tak chyba się nazywała). Poza tym Angel of darknes znaczy chyba Anioł ciemności." Przy czym to oczywiście nie były wcale nawiązania(ewentualnie pewne drobne niezamierzone podobieństwa), bo kluczowym aspektem nawiązania jest jego celowość. A kucyki to ja poznałem na dobrą sprawę już po napisaniu pierwszego tomu Powrotu Xany, więc nie mogłem do nich nawiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 30.11.2016 at 19:00 Chief napisał: Reklama sklepu z udziałem Pinkie Ukryj zawartość 32 sekunda Świetna reklama i jeszcze lepsza z super głosem. A wiadomo z jakiego kraju ta reklama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 godzinę temu BiP napisał: A wiadomo z jakiego kraju ta reklama? Meksyk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Wiedziałem, że prędzej czy później w tym komiksie pojawią się kuce ("Sandra and Woo") Spoiler A tutaj kilka "pasków" o kucach Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 5:28 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Kupiłam sobie doładowanie, a w kodzie ukryte MLP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Tam jest ukryte "6MLP" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 @Kacpi Season 9 confirmed 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Przewertowałem i nie było. Jedna z puszek z jedzeniem w DayZ Spoiler 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Spoiler 0:54, 1:03 - (Angielskie wulgaryzmy (Poza tym śmieszne nawet)) Spoiler 2:01 (Również wulgaryzmy po angielsku) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Kwiecień 17, 2017 Share Napisano Kwiecień 17, 2017 1 kwietnia Reddit udostępnił pustą kartę na której każdy co kilka minut mógł postawić piksel. Powstało wiele artów m.in. flagi, postacie z gier i seriali itp. Na prawo od środka możemy zobaczyć RD. Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 W jednym z nowych hamerykańskich komedii: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 7:16-Stoisko z kucykami na Pyrkonie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 6, 2017 Share Napisano Maj 6, 2017 8 godzin temu Bartulo napisał: 7:16-Stoisko z kucykami na Pyrkonie. Ukryj zawartość Szkoda, że w tym roku nie miałem ochoty i kasy na wyjście tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 (edytowany) Dem, chiński kucyk z wadami genetycznymi i słynne już stoisko z Pyrkonu Spoiler Edytowano Maj 8, 2017 przez Malachi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 18, 2017 Share Napisano Maj 18, 2017 W Goat Simulator: Waste of Space można znaleźć ciekawe zadanie. Nazywa się "My Little Brony" i polega na romansie z gościem, który nazywa się... Shining Armor. Jakby tego było mało, pod marynarką widać kawałek koszulki z logo serialu. Aha, żeby zdobyć jego serce trzeba przynieść mu figurkę rosjanina oraz znaleźć pięć kóz, które "trochę" przypominają kuce. Wrzucę później filmik. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 Nie wiem czy to już tu było, ale... W Gravity Falls pojawia się jednorożec ze znaczkiem Rarity i choć grzywa pasuje do RD, to jednak znaczek i kolor sierści, to wykapana Rarity... Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts