Testar Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Parę "fajnych" fotek: http://pics.livejournal.com/tapestrypuppet/pic/00001wtw/s320x240 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 ten Viking to jest coś ^^ i koń ahh ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 hehehehehe nie ma to jak ludzka wyobrażnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 WHAT THE F....K ??!! .... Sorry , ale tylko takie słowa cisną mi się na usta .... no cóż ... ludzka wyobraźnia nie zna granic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Maj 7, 2012 Autor Share Napisano Maj 7, 2012 No i narobiło się ciut nowych zdjęć Miły uśmiech ( i bardzo podoba mi się naszyjniczek ): Szalony uśmiech (wtf?): Sugestywny kaczor (bez obrazy Kaczy xD): I UWAGA, UWAGA! NAJLEPSZE NA KONIEC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 @up WOOOOW, ta pierwsza RD *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Ostatni art niszczy system .... .... A teraz poważnie ... pierwsza RD wyszła chyba najlepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Też coś znalazłem Nie jest genialnie ale nie jest też źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 ^ | Hmm...dlaczego nie mogę się pozbyć wrażenia,że specjalnie tego typu foty wklejacie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 yyyyy.... okejjjjj.... niektóre są fajne a reszta.... ale to od Avro jest całkiem, całkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 To ja jeszcze coś mam Tutaj ta Daring Do jest genialna Jedno ucho chyba leży, nie tak jak powinno leżeć ale ta bujna grzywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Maj 31, 2012 Autor Share Napisano Maj 31, 2012 CUDDLE! UMARŁEM ZE SZCZĘŚCIA! Fajowe zdjęcia. Ostatnie najbardziej. Dobra perspektywa :3 Btw. KIEDY NASZE KOCHANE PEGASIS ZACZNĄ SIĘ ZA RD PRZEBIERAĆ? CZEKAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 CUDDLE! UMARŁEM ZE SZCZĘŚCIA! Fajowe zdjęcia. Ostatnie najbardziej. Dobra perspektywa :3 Btw. KIEDY NASZE KOCHANE PEGASIS ZACZNĄ SIĘ ZA RD PRZEBIERAĆ? CZEKAM! Za pewne wtedy gdy peruki RD będą trochę łatwiej dostępne, na razie nawet nie mam pojęcia gdzie taką można nabyć. Nawet w sumie chciałam sobie włosy na tęczowo przefarbować ale mój kolega uświadomił mi, że jak pojawią się odrosty będzie to chu**** wyglądało :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Avuś, my się przebierzmy xD Odniesiemy większy sukces niż RD Viking. No i ja nie muszę przemalowywać części włosów xD Chociaż to niezły pomysł. Konkurs na cosplay dowolnego kucyka RD wymiata, zwłaszcza ta szykująca się do biegu. Jest 20% cooler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 hmm... chyba trochę inna grzywa niż normalnie Pluszowe uszka! i te same panienki co poprzednio wrzucałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 :3 A co do propozycji Warmiego - lolol xD. Brak mi słów na ten pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Znalazłem DOŚĆ ciekawy cosplay :3 Me gusta ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 RD i Daring Doo... ooooch Celestio gdzie takie produkują? Panowie może Wy wiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Znalazłem jeszcze to: Inne ujęcie z mojego ostatniego posta w tym temacie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 hahahaha, po prostu świetnie wygląda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts