SzymonL Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) AR-K wysłane do DżumaSinking Island wysłane do DżumaSurvivalist wysłane do Triste CordisKnights of Pen & Paper +1 Edition wysłane do PlaguePonyVictoria II wysłane do MaciejKamilWar of the Roses - Kingmaker wysłane do PaplokMagicka wysłane do LepusMagicka - The Other Side of the Coin wysłane do LepusMagicka - Horror Props Item Pack wysłane do arent7Hearts of Iron III wysłane do GarinImpire wysłane do PaplokShadows of War wysłane do PlaguePonyRetro/Grade wysłane do ATIMKOSPixel Piracy wysłane do PaplokFinal Dusk wysłane do EmSki Edytowano Maj 29, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Magicka Magicka - The Other Side of the Coin Poproszę ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Hearts of Iron III poproszę. Edytowano Maj 15, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Ja bym prosił Pixel Piracy i War of the Roses :3 EDIT Teraz jeszcze zauważyłem Impire - o ile to nie problem to poprosiłbym także i o tę grę ^^ Edytowano Maj 15, 2015 przez Paplok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Poproszę Final Dusk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Poproszę o Retro/Grade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 To ja poproszę o Knights of Pen & Paper +1 Edition i Shadows of War. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Czy ktoś wie czy można dodać grę nie wchodząc na steam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Survivalist - wygląda fajniePytanie. Czy promocja na steam, gdzie napisali: "do 18 maja" kończy się 18 maja o godzinie 19:00, czy równo o północy 17 maja? Chciałbym kupić obie części Darkness Within. Problem w tym, że mam kasę, ale w portfelu Z reguły wyprzedaże weekendowe kończą się w Pn o 19:00, ale tym razem nie mam pojęcia... Jeśli kończy się równo 18 - ominie mnie promocjaJeśli 18 o godzinie 19:00 - zdążę Jeśli jest ktoś, kto mógłby je dla mnie kupić jako prezent, będę wdzięczny. Rzecz jasna oddam kasę jeszcze w PN zgodnie z kalkulatorem euro - złotówki + "napiwek". Nieaktualne - dziękuję Sir Hugoholic :3 Edytowano Maj 15, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Czy ktoś wie czy można dodać grę nie wchodząc na steam? Nope. Dawniej w HiB i Indie Gala była bezpośrednia aktywacja gier do przypisanego konta ale zrezygnowali bo by było zbyt wygodnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Poproszę AR-K i Sinking Island Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 (edytowany) Magicka - Horror Props Item Pack Poproszę Edytowano Maj 17, 2015 przez Sosna z Rivii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Na indiegala do zgarnięcia jest gra Chip. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Witam, ma ktoś może na zbyciu S.T.A.L.K.E.R.a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Witam, ma ktoś może na zbyciu S.T.A.L.K.E.R.a? Wszyscy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Witam, ma ktoś może na zbyciu S.T.A.L.K.E.R.a? To ja przypomnę że tutaj nie pytamy czy ktoś ma ale ładnie i cierpliwie czekamy aż ktoś ze złotym serduszkiem coś wrzuci. Nie ma wyjątków, nie ma odskoków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 (edytowany) Na https://www.indiegala.com/store można dostać Racer 8 Edytowano Maj 25, 2015 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Nieaktualne - brak kluczy. Mimo to dziękujemy za info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Nieaktualne - brak kluczy. Mimo to dziękujemy za info. Nie sprawdzałem, bo mam już tą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 (edytowany) Tutaj (link) można zgarnąć darmowy klucz do gry The Culling Of The Cows. A tutaj (link) do Litil Divil Edytowano Maj 29, 2015 przez Chief 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 (edytowany) Się rzuciliście, w godzinę się rozeszło. Tales of the Orient - The Rising Sun wysłane do ZegarmistrzMagnetic By Nature wysłane do GeraltCompany of Heroes Complete Edition wysłane do SosnaCompany of Heroes 2 (w zamian proszę o karty bo jak nie to tulaśny terror ) wysłane do DraquesCompany of Heroes 2 - The Western Front Armies - Oberkommando West wysłane do DayanWarhammer 40,000 - Dawn of War - Game of the Year Edition wysłane do DiscordiaWarhammer 40,000 - Dawn of War II wysłane do Kacpi01_PL Edytowano Lipiec 1, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Poproszę Company of Heroers CE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 COH 2! Karty sobie wybierz z mojego profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Tales of the Orient - The Rising Sun Poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Proszę o: Warhammer 40,000 - Dawn of War II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się