SzymonL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) LIMBO za darmo przez 24h. Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Dzięki, czekałem na tę grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 (edytowany) Mam do oddania kod do gry Survivalist na steamie oddano w ręce TwilightSpringTrapPL Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 (edytowany) Mam do oddania kod na Steam do Dungeons Gold Edition, piszie na priv [ODDANE] Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez plx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 23.06.2016 at 22:46 Nawias napisał: Mam do oddania kod do gry Survivalist na steamie Chętnie wezme Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Elite Dangerous: Arena za darmo na steamie. Ponoć grę należy przypisać do konta do 11.07. http://store.steampowered.com/app/443080/ A ponadto, Splinter Cell za darmo na Uplay w ramach 30 lecia Ub$oftu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 12 godziny temu Draques napisał: Elite Dangerous: Arena za darmo na steamie. Ponoć grę należy przypisać do konta do 11.07. http://store.steampowered.com/app/443080/ A ponadto, Splinter Cell za darmo na Uplay w ramach 30 lecia Ub$oftu. Dzięki za cynk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Z ciekawych informacji to Evolve przechodzi na model F2P. Dodatkowo http://www.gram.pl/news/2016/07/06/wykaz-sie-w-demie-trials-of-the-blood-dragon-i-zgarnij-pelna-wersje-za-darmo.shtml Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) Demented wysłane do KruszonPLPOSTAL wysłane do DecadedPOSTAL 2 wysłane do Decaded Adam's Venture Chronicles wysłane do TwilightSpringTrapPLGimbal wysłane do ASmaxPL Edytowano Lipiec 14, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 8 minut temu SzymonL napisał: POSTAL POSTAL 2 chętnie przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 23 minuty temu SzymonL napisał: Gimbal Poproszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 pillars of eternity hero edition za 5 zł. https://www.g2a.com/pillars-of-eternity-hero-edition-gog-cd-key-global.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Dodatkowo na Uplay co miesiąc dają darmowe gry. W tym jest Prince of Persia The Sands of Time. Trzeba się zalogować w aplikacji i tam jest opcja darmowych gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 10 godzin temu Gryf napisał: Dodatkowo na Uplay co miesiąc dają darmowe gry. W tym jest Prince of Persia The Sands of Time. Trzeba się zalogować w aplikacji i tam jest opcja darmowych gier. W środę będzie to Splinter Cell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 2016-07-09 at 14:48 SzymonL napisał: Fiends of Imprisonment Demented Scapeland StarFringe - AdversusPOSTAL wysłane do DecadedPOSTAL 2 wysłane do Decaded Adam's Venture Chronicles Archon Classic Judgement Apothecarium - The Renaissance of Evil ASTROKILLGimbal wysłane do ASmaxPL Adams Venture Chronicles tylko poproszę P.S Decaded wybrałeś bardzo fajnie gry ja grałem w obie części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 9.07.2016 at 14:48 SzymonL napisał: 9.07.2016 at 14:48 SzymonL napisał: Fiends of Imprisonment Demented Scapeland StarFringe - AdversusPOSTAL wysłane do DecadedPOSTAL 2 wysłane do Decaded Adam's Venture Chronicles wysłane do TwilightSpringTrapPL Archon Classic Judgement Apothecarium - The Renaissance of Evil ASTROKILLGimbal wysłane do ASmaxPL Demented wygląda ciekawie poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 https://gleam.io/FYyHz/lead-gold-key-giveaway Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) Journey To The Center Of The Earth wysłane do SosnaStore Manager - Cellular Edition wysłane do TwilightSpringTrapPLCorrosion - Cold Winter Waiting [Enhanced Edition] wysłane do TwilightSpringTrapPLThe Last NightMary - A Lenda do Cabeca de Cuia wysłane do TwilightSpringTrapPLNightmare on Azathoth wysłane do PervKapitanWhy So Evil 2 - Dystopia wysłane do TwilightSpringTrapPLUriel's Chasm 2 wysłane do TwilightSpringTrapPLDoor Kickers wysłane do ArekeenSir, You Are Being Hunted wysłane do SosnaReus wysłane do Geralt Edytowano Lipiec 17, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Można prosić o Sir, You Are being Hunted i Journey To The Center Of The Earth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Ja już to zakupiłem, więc kodu nie biorę, ale polecam Door Kickers. Świetny strateg taktyczny, dosyć trudny (na steamie po 19 euro) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Ja proszę o Reus ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Nightmare on Azathoth spasiba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 To ja poproszę o Door Kickers. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 Nightmare on Azathoth jeśli można. Swoją drogą bundle są co raz to mniej ciekawe. Przynajmniej te w serwisie Bundlestars :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się