Kamisha Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Szkoda że w Polsce nie ma nigdzie RD i FS z Fashion Style ;_; Nawet na allegro.. Chcę zebrać całą kolekcję, ale oczywiście Polska jest traktowana po macoszemu.. Nie ma JUŻ. Wyprzedały się. Możliwe, ze będzie nowa linia, bo pojawiaja się prototypy, ale nic nie wiadomo. Póki co można kupić "Ribbonshy" czli Flutter z dziwnie stunningowanymi włosami oraz niedługo Rarity. Co potem, nie wiem. Nie będę się rozpisywać, lecz powiem tyle (nie sprawdzając poprzednich postów) co kryje się pod takowymi "kolekcjami". Figurki, koszulki, itp są spoko, ale nałogowe kupowanie tego jest moim zdaniem nie-spoko. Co mam na myśli? Mam tu na myśli symboliczną ilość figurek. Jak ktoś zbiera, to niech se zbiera, jednak widziałam pokoje perfidnie przejęte przez kucyki. Nie jest to normalne, a choroba ta nazywa się kucyko-mania. Radzę się leczyć, to nie jest normalne. Nie kupujcie więc za dużo gadżetów MLP, ponieważ kucyki przejmą Wam pokój, a potem wkradną się do umysłu i pozżerają wszystko. Powoli, a do celu. Nie raz widziałam kogoś, kto wychodził ze sklepu z całą siatką blind-bagów. Więc jestem na NIE, jeśli chodzi o nałogowe kupowanie gadżetów. Można kupić jeden na miesiąc, mieć jakąś systematyczność i postawę(założenie, że kuca kupię raz na miesiąc. Nie wcześniej. Bo tak). Cóż, uśmiałam się. Wie ktoś czy można w Polsce kupić ,,My Little Pony Dog Tag Blind Bags''? Takie saszetki z wisiorkiem w środku. Własnie zamawiam całe pudło, więc niedługo będą na Allegro Moja kolekcja [bez blindów]: Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Kamisha 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Własnie zamawiam całe pudło, więc niedługo będą na Allegro Daj znać jak będą Twoja kolekcja to po prostu cudo Pozazdrościć Skąd masz tego słodkiego pluszaka Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Skąd masz tego słodkiego pluszaka Spike'a? Z Build-a-Bear I dzięki wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Jak widziałam pierwsze zdjęcie to myślę: Oh, jaka słodka mała kolekcja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Z Build-a-Bear Zaraz, to Build a Bear jest też w Polsce? Jedyny raz kiedy widziałam jeden z tych sklepów to było w Nowym Jorku. >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Zaraz, to Build a Bear jest też w Polsce? Jedyny raz kiedy widziałam jeden z tych sklepów to było w Nowym Jorku. >.> Nie kupiłam tego w Polsce, wysłał mi to znajomy z USA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 To ja z góry zamawiam dwie saszetki Bo znając moje szczęście, zapomne o tym, a jak sobie przypomnę za tydzień to już nic nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 To ja z góry zamawiam dwie saszetki Bo znając moje szczęście, zapomne o tym, a jak sobie przypomnę za tydzień to już nic nie będzie Dam tu znac, jak już będę je mieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 A do mojej kolekcji ostatnio dołączyła RD EG (dzięki promocji w Realu ) oraz pluszowa Pinkie Pie z Design a Bear (ciekawe, czym to się różni od Build-a-Bear...). Tę drugą kupiłam, bo była tania (Allegro ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ja ostatnio zrobiłam sobie bluzkę z AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ja ostatnio zrobiłam sobie bluzkę z AJ Zrobiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 W końcu znalazłam figurkę Applejack z McDonalds Mam zaciesz niczym małe dziecko. Jak na razie są to marne początki. W lutym bądź marcu będę zamawiać Pinkie, ponieważ oszczędzam kieszonkowe na wycieczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Momencik... plastikowa grzywa i "włochaty" ogon? Trochę to dziwne, ale z drugiej strony bardzo nietypowe. Jeśli o mnie chodzi to czekam na książkę "Elements of Harmony" oraz Rainbow i Fluttershy (9 fala) z wyleczonymi z choroby Hasbro. Gdy otrzymam całe to tałatajstwo będę mógł powiedzieć: "Achevement unlocked: Blind Bag Hunter". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Zrobiłaś? Tak dostałam specjalne pastele do malowania po bluzkach i tkaninach ale że były tylko biały,żółty,pomarańczowy,czerwony,zielony,niebieski i czarny mogłam zrobić tylko Applejack. Potem nałożyłam kartkę na wzór i mama wyprasowała wyprasowałam. Nawet nie zeszło w praniu. Teraz bluzka się suszy ale nie wiem czy będę ją nosić bo jest rozmiaru M a ja noszę XS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 W końcu znalazłam figurkę Applejack z McDonalds Mam zaciesz niczym małe dziecko. Jak na razie są to marne początki. W lutym bądź marcu będę zamawiać Pinkie, ponieważ oszczędzam kieszonkowe na wycieczkę A co było trudnego w znalezieniu jej na allegro? ;D oraz Rainbow i Fluttershy (9 fala) z wyleczonymi z choroby Hasbro. W 9 fali RD wygląda dokładnie tak samo jak we wcześniejszych, więc o co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Tak dostałam specjalne pastele do malowania po bluzkach i tkaninach ale że były tylko biały,żółty,pomarańczowy,czerwony,zielony,niebieski i czarny mogłam zrobić tylko Applejack. Potem nałożyłam kartkę na wzór i mama wyprasowała wyprasowałam. Nawet nie zeszło w praniu. Teraz bluzka się suszy ale nie wiem czy będę ją nosić bo jest rozmiaru M a ja noszę XS. Pochwal się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 W 9 fali RD wygląda dokładnie tak samo jak we wcześniejszych, więc o co chodzi?1. Nigdzie nie mogłem jej znaleźć.2. Każda figurka cierpi na chorobę Hasbro. Obie zostały z niej wyleczone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 A co było trudnego w znalezieniu jej na allegro? ;D Lepiej chyba oszczędzić jakieś 20-25 zł i do tego przesyłka 7-10 zł. A tak to tylko z Happy Meal'a za 9 zł (chyba), : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) 1. Nigdzie nie mogłem jej znaleźć. 2. Każda figurka cierpi na chorobę Hasbro. Obie zostały z niej wyleczone Nadal proszę o konkret to cos w spoilerze nie działa. Lepiej chyba oszczędzić jakieś 20-25 zł i do tego przesyłka 7-10 zł. A tak to tylko z Happy Meal'a za 9 zł (chyba), : ) Na Allegro kosztuje całe 22zł z wysyłką... Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Kamisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Jakieś 10 minut temu kupiłam Sunset Shimmer. Na razie jest schowana w szafie i nie otwarta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 A ja mam figukę Twilight figurkę z Pinkie i Twilight z gazety. I parę jakichś gazet xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 EDIT: Zdjęcia Musiałam jej odciąć trochę grzywy bo kołtuniła się jeszcze bardziej. Moim znaniem tak lepiej z krótszą grzywą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 https://www.dropbox.com/s/lhzzzzn5ndxidma/DSC_0095.jpg much poni and seiba Jak link przestanie działać to znaczy, że jakieś poni doszły mi do kolekcji |D' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nadal proszę o konkret to cos w spoilerze nie działa. Na Allegro kosztuje całe 22zł z wysyłką... Proszę bardzo: Jeśli chcesz to wrzucę zdjęcia. Tak czy inaczej mam dwie figurki, których mi brakowało. Kolekcje uznaję za zamkniętą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Proszę bardzo: Jeśli chcesz to wrzucę zdjęcia. Tak czy inaczej mam dwie figurki, których mi brakowało. Kolekcje uznaję za zamkniętą. Tobie działa ten Hasbro-disease... ? bo mi wciąż nie :/ A jestem bardzo ciekawa, co się tam kryje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts