Kowlad Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Nwm czm ale po oglądaniu tego wszystkiego mam ochotę pójść do smyka czy innego empika i kupić pierwszego blind baga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) Spokojnie, nie tylko ty. Niestety, zdjęcie nie chce się dodać, więc moją kolekcję opiszę :3 1. Mała pluszową RD z biedronki 2. EG Applejack 3. EG pinkie pie 4. Blind bagi, wave 12 -pinkie CMM -rainbow CMM zwykłe meine6, wyłączając futterkę Minty 5. Figurki z gazety: -FS -AJ -scotaloo 6. Bon bon choinka, cutie mark magic Oprócz tego mam jeszcze dwa randomowe blindy (: I jeszcze przypinka, i pinkie z kindera (: Edytowano Styczeń 29, 2016 przez WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 MEC 2016: Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Moja kolekcja Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Oprócz wymienionych wcześniej w temacie drukowanych w 3d figurek Twilight od czasu do czasu na papierze foto wyprodukuję co ciekawsze grafiki: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Niektóre są całkiem fajne, ale większość już widziałem w internecie na różnych stronach, łącznie z tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) 4 godziny temu FrozenTear7 napisał: Ukryta zawartość Ty "zboczuchu" XD A tak na serio, tez bym taką chciał, ale z Nightmare Moon, ot, taki Hardcore Niestety, mojej kolekcji nie opiszę, bo zrobiłbym bardzo długiego tasiemca Kiedyś nagram filmik z przedstawienia, pokoju dziewczynki... W którym mieszka Broniak Edytowano Październik 7, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 @Accurate Accu Memory oj od razu zboczuchu. To tak póki nie znajdę dziewczyny na studiach. A z drugiej strony z taką poduchą ciężko będzie Weź lepiej z Luną bo Nightmare może być zbyt agresywna w łóżku khy khy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Elo wszystkim! Mam nadzieję, że ten temat jeszcze żyje. Większość postuje wprawdzie w "gadżetach MLP" ale jako, że to część mojej kolekcji a nie randomowe szpeje, to wrzucę tutaj A mam trochę zaległości. Aha, wybaczcie zaszumione zdjęcia ale już mi się nie chce przestawiać i robić ponownie. Anyway, dzisiejszy wpis sponsorują Akry Słodkich Jabłek *Buy some apples!* Na pierwszy ogień idzie kolejna paczka z Ameryki sprzed paru miesięcy - figurka chibi Applejack z welovefine.com. Według mnie najsłodsza w całej kolekcji. I dodatkowo miniaturowe jabłuszko w komplecie, czego chcieć więcej...? No może jeszcze jednej AJ... Tę tutaj kupiłem na Krakowskim 12.4. Fantastycznie uszyta, w rozmiarze maxi-kieszonkowym i z haftowanymi oczami i znaczkiem ^^ Jej autorką jest Miya no Sora Nie wiem czy jest na forum, ale jeśli to czyta, to serdecznie pozdrawiam, Twoja AJ znalazła dobry dom 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 (edytowany) Nie wiem gdzie to dać, więc daje tu Sprzedaję CAŁĄ moją kolekcję kucyków 36 blind bagów + chyba 4? sety blindbagów (wiecie, te trójpaki itp) + 10 kucyków do czesania + 5 konikuf z gazetki Nie rozdzielam kolekcji, sprzedaje ją tylko jako całość. Osoba która kupi może sobie wybrać: rysunek ode mnie LUB dwa komiksy MLP od IDW - 1 Dollarowy 1-szy tom + Art Gallery (zdjęcia okładek mogę dać na PW, nie chce mi się szukać w Google xd) Cena to 700zł ALE jestem skora do negocjacji ponieważ bardzo mi zależy na sprzedaży Zdjęcie kolekcji: (spis wszystkich kucyków dostępny na PW) Do każdego blinda mam kartę, każdy kucyk jest w stanie "wyjęty z opakowania i stał na półce". NIE SPRZEDAJĘ FUNKO RD https://www.dropbox.com/s/djmmo2v10q3qnyd/2017-01-26 03.29.41.jpg?dl=0 Edytowano Styczeń 28, 2017 przez Servant Saber 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Wideo z mojego pokoju kolekcjonerskiego Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 (edytowany) Moja kolekcja figurek Spoiler Edytowano Wrzesień 25, 2017 przez Cahan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 (edytowany) Nówka nieśmigana Spoiler Edytowano Wrzesień 25, 2017 przez Cahan 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Ale obrazki proszę chować w spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts