Gość poret50 Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Postaram się pisać jakoś inaczej. To znaczy... Np. Będę zapisywał wszystkie pomysły które mi przyjdą do głowy a później je wykorzystam. Ale mogę obiecać że 20 lipca pojawia się 2-3 rozdziałów w odstępach czasowych około 3 godziny. Wiec warto poczekać. Może warto powiedzieć prawdę... nie ma żadnych problemów technicznych. Nie mam na czym pisać (oprócz komórki). Moi rodzice zabrali mi komputer udzie miałem juz trochę napisane. Dlaczego to zrobili? Dobre pytanie... 14 lipca kadr w góry. W pociągu na 100% skończę co najmniej jeden rozdział. A resztę się zobaczy.Wyczekujcie bo jest na co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Cóż, czekać będe na pewno, bo jest po co. Jak mówiłem opowiadanie zapowiada się naprawde fajnie a skoro mają wyjść jakieś 2-3 rozdziały to jednak warto czekać Ja już niemoge się doczekać Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Patryk956 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 jóż Moje Oczy! :,< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 jóż To mi wygląda na wezwanie: BŁĄD ORTOGRAFICZNY, PISZE SIĘ JUŻ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Moje Oczy! :,< Hehe... wybacz, pisze na telefonie i w dodatku się zamyśliłem i nie dostrzegłem błędu, sorka :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Hehe... wybacz, pisze na telefonie i w dodatku się zamyśliłem i nie dostrzegłem błędu, sorka :/ Rozumiem ale nie róbmy Off-Topu, A co do fica, mam cichą nadzieję że jednak się rozmyślisz i rozdział będzie wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Nie mogę się rozmyślić. Bardzo bym chciał wcześniej, ale... No cóż. Zobaczymy co się da zrobić... PS: Mam cichą nadzieje ze rozwinę z tego trylogie. A mam takowe plany... Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez poret50 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Ale mogę obiecać że 20 lipca pojawia się 2-3 rozdziałów w odstępach czasowych około 3 godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Jeszcze tylko jeden dzień.... Wytrzymam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 @Up jakoś wytrzymamy Fajnie się to czyta. Z jednej strony jestem zatwardziałym ateistą i trochę trudno mnie do tego przekonać, z drugiej natomiast świetny pomysł i chcę więęęceeeeej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Jak nie da to zwołujemy się na wjazd na jego chatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie wjazd, tylko hiszpańską inkwizycję Mu zrobimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 No to ma jeszcze jakieś 13 godzin na wrzucenie kilku rozdziałów(licząc od 11.00) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Oczekiwanie jak na narodziny syna królewskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ma jeszcze jakieś mniej więcej 9 godzin. Super !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ushold Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Przeczytałem kawałek prologu i trochę dziwi mnie tag "human" . W końcu anioły to nie ludzie, zwłaszcza że nawet ten anioł ma przejść ponyfikację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Trochę o Fan Ficu: -Pomysł orginalny -za dużo dialogów -za mało opisów -praktycznie brak pokazywanych uczuć (przydało by się o wiele więcej !) - Humorystyczne przedstawienie umila czytanie - Dawać ZOMO bo chcę więcej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 A miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Może się doczekamy nowego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Jak można zauważyć liczba postów uległa znacznemu zmniejszeniu, a odpowiedzialni otrzymali ostrzeżenia. Taki spam jaki miał tu miejsce nie będzie tolerowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 WUT?! Jaki spam? Nie ważne... BARDZO WAS PRZEPRASZAM! PRZEPRASZAM ALE JESZCZE NIE NAPISAŁEM, ALE ZROBIĘ TO JUŻ WKRÓTCE (Mam na myśli ten tydzień). Wybaczcie! Już nie długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) W wyniku podstępnej akcji Dolara, usunięte zostały szczegółowe plany ataku na twoją chałupę, z wykorzystaniem oddziałów ZOMO. Atak ten miał na celu "skłonienie" cię do szybszego napisania rozdziału. A tak, nie ma ataku - nie ma rozdziału. Dzięki Dolar Edytowano Lipiec 25, 2013 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie chcę się powtarzać, ale znów mamy kolejny termin, który minął. Jakieś plany co do kontynuacji opowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Robię. Będąc tu w Turcji i patrząc w niebo oraz kontemplując swoje myśli nad słowami bibli, doznałem natchnienia. Rozdział juz w krótce!Opentana Celestia Ortografia!~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 UWAGA UWAGA! ROZDZIAŁ ZAJECHAŁ! Sorry za długie oczekiwanie, ale "Lepiej późno niż wcale". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 NARESZCIE! Tyle czekania, lecz udało się wytrwać. Ahhhh... te podteksty xD. Tia widzę ma poczucie humoru Reakcje Luny są "dość" ciekawe a ilość różowych pyszczków jest dość wyskoka. Mam nadzieję że następny rozdział nie zajmie ci tak długo i będziemy mogli niedługo przeczytać następny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts