Jump to content

Anioł z Ponyville [NZ][Romans][Dark][Violence][Crossover][Human][Slice of Life]

Guest poret50
 Share

Recommended Posts

Guest poret50

Postaram się pisać jakoś inaczej. To znaczy... Np. Będę zapisywał wszystkie pomysły które mi przyjdą do głowy a później je wykorzystam. Ale mogę obiecać że 20 lipca pojawia się 2-3 rozdziałów w odstępach czasowych około 3 godziny. Wiec warto poczekać.

Może warto powiedzieć prawdę...

nie ma żadnych problemów technicznych. Nie mam na czym pisać (oprócz komórki). Moi rodzice zabrali mi komputer udzie miałem juz trochę napisane. Dlaczego to zrobili? Dobre pytanie... 14 lipca kadr w góry. W pociągu na 100% skończę co najmniej jeden rozdział. A resztę się zobaczy.Wyczekujcie bo jest na co.

Cóż, czekać będe na pewno, bo jest po co.

Jak mówiłem opowiadanie zapowiada się naprawde fajnie a skoro mają wyjść jakieś 2-3 rozdziały to jednak warto czekać

Ja już niemoge się doczekać :D

Edited by Patryk956

Guest poret50

Nie mogę się rozmyślić. Bardzo bym chciał wcześniej, ale... No cóż. Zobaczymy co się da zrobić...

PS: Mam cichą nadzieje ze rozwinę z tego trylogie. A mam takowe plany...

Edited by poret50

• 4 weeks later...

@Up jakoś wytrzymamy :D

Fajnie się to czyta. Z jednej strony jestem zatwardziałym ateistą i trochę trudno mnie do tego przekonać, z drugiej natomiast świetny pomysł i chcę więęęceeeeej! :fluttershy4:

Trochę o Fan Ficu:

-Pomysł orginalny
-za dużo dialogów

-za mało opisów

-praktycznie brak pokazywanych uczuć (przydało by się o wiele więcej !)

- Humorystyczne przedstawienie umila czytanie

- Dawać ZOMO bo chcę więcej !

Guest poret50

WUT?! Jaki spam? Nie ważne...

BARDZO WAS PRZEPRASZAM! PRZEPRASZAM ALE JESZCZE NIE NAPISAŁEM, ALE ZROBIĘ TO JUŻ WKRÓTCE (Mam na myśli ten tydzień). Wybaczcie! Już nie długo.

W wyniku podstępnej akcji Dolara, usunięte zostały szczegółowe plany ataku na twoją chałupę, z wykorzystaniem oddziałów ZOMO. Atak ten miał na celu "skłonienie" cię do szybszego napisania rozdziału. A tak, nie ma ataku - nie ma rozdziału. Dzięki Dolar :D

Edited by SzymonL

• 2 weeks later...
Guest poret50

Robię. Będąc tu w Turcji i patrząc w niebo oraz kontemplując swoje myśli nad słowami bibli, doznałem natchnienia. Rozdział juz w krótce!

Opentana Celestia

Ortografia!~Dolar84

NARESZCIE!

Tyle czekania, lecz udało się wytrwać.

Ahhhh... te podteksty xD. Tia widzę ma poczucie humoru :D

Reakcje Luny są "dość" ciekawe a ilość różowych pyszczków jest dość wyskoka.

Mam nadzieję że następny rozdział nie zajmie ci tak długo i będziemy mogli niedługo przeczytać następny rozdział.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...