Poszukiwacz15 Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Całkiem dobry kawałek, bardzo klimatyczny i świetnie pasujący do tematyki gry. Otrzymuje 9/10. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 (edytowany) Fajny, nie powiem że nie. Czuć ten klimat drugo wojenny. Daję 9/10 Spoiler Jak ktoś przeszedł, niech da znać. Edytowano Listopad 4, 2017 przez Forest Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 Bardzo klimatyczny utwór. Nie wiem czemu, ale bardziej kojarzy mi się z Warhammerem 40k, niż z czymkolwiek innym 8/10, lubie taki typ muzyki Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Jakoś bez zachwytu, niezbyt mi pasuje ten radosny wydźwięk xD 6/10 No to może coś nastrojowego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Sama gra nigdy jakoś mi nie podpadła, ale OST jest bardzo dobry i przyjemny w słuchaniu. znowu 8/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 (edytowany) Będę szczery, nie znam tej gry, ale muzyka nawet wpada w ucho. Mocne 7/10 Spoiler Edytowano Listopad 5, 2017 przez Forest Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 lubię takie mocniejsze klimaty, ten kawałek jest dość mocno wpadający w ucho i ma całkiem ciekawy klimat. Jednakże jako całość średnio mi się podoba, drażnią mnie nieco zbyt mocne basy i solówka mogła być lepsza. Jak dla mnie to taki utwór 6/10 Ode mnie utworek z Bayonetty Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Fajny kawałek i wpada w ucho, można przy tym pograć w jakąś strzelankę. Kawałki z Persony 5 brzmią podobnie. Niezłe 8/10 Mass Effect 2 najlepsza misja( słuchać od 01:00) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Utwór wpada w ucho. Czuć tę napięcie związane z "Misją samobójczą". Osobiście jeżeli chodzi o sci-fi, to wolę klimaty z Warhammer'a 40k. Daję mocne 8/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 Szczerze - w ogóle mi nie podpada. może gdybym był bardziej into MGS, ale tak to meh. Ode mnie takie 4/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 Według mnie, ta muzyka w ogóle nie pasuje do klimatu I wojny, w której jest osadzona. Może to dlatego, że za dużo grałem w BF1. Moja ocena 5/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Cóż... jak słowiańskiego klimatu można nie lubić? Swojski a zarazem dziki... jak ten utwór, który jest ponadto świetnie wyważony... 9.0/10 Utwór, który teraz zaprezentuję... "No Below" by Speedy Ortiz znalazł się w prequelu "gry" Life is Strange. Ten z wolna rozkręcający się kawałek przy wtórze łagodnego wokalu okraszony surowym i zdecydowanym dźwiękiem alternatywnej gitary (klimat trochę a'la Weezer) jako jedyny wyróżnił się ze ścieżki dźwiękowej wspomnianej produkcji i zapadł mi w pamięć do tego stopnia, iż postanowiłem go wyszukać i... po paru przesłuchaniach mogę stwierdzić, iż naprawdę się mi spodobał ^^ Polecam! Polecam również poszerzyć swoje muzyczne horyzonty - nie tylko gry posiadają wyborne motywy przewodnie, na pewno znacie mnogość utworów z różnorakich filmów i seriali... zapraszam do podzielenia się także nimi~ o tutaj! x] Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 Utwór nawet nie jest zły, ale jakoś specjalnie do ucha mi nie wpadł. taki 6/10 bym powiedział. To teraz trochę imperialnych brzmień. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 Uwielbiam tego typu soundtracki. Battlestation pamiętam z dzieciństwa. Jak dla mnie 10/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 Bardzo lubie takie heroiczne utwory. Fajnie się słucha, więc będzie 8/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Lubię utwory które w jakimś stopniu przypominają o konfliktach zbrojnych 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 (edytowany) Utwór bardzo dobry, ale w mojej opini nie pasuje do powolnego tempa rozgrywki jaki narzucała ArmA 7/10 Spoiler Edytowano Listopad 21, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Spoko utwór zwłaszcza że lubię wojenne klimaty 8/10 Co myślicie o tym ? : Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 8/10. Przyjemne dla ucha, podobają mi się te partie a la smyczkowe. Aczkolwiek, czy to jest muzyka z gry? Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Nie za bardzo moje klimaty. Jakoś mi nie podpada 6/10 No to teraz coś krótkiego, ale (wg mnie) bardzo epickiego. Spoiler Need Extended version Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Znakomita nuta. Osobiście grałem tylko w pierwszą część Men of war i Men of war Wietnam. Moja ocena 9/10 Skoro był Men of war to teraz kolej na Company of heroes - Stand, Rise Up. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Te chóry są świetne. Ostatnio wszystkie utwory z takimi chórami kojarzą mi się z Wojennym Młotkiem 40 tysięcy. 8/10 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Nawiązując do wypowiedzi mojego poprzednika: utwór kojarzy mi się z Warhammerem 40k i brzmi jak pieśń poświęcona Gwardii Imperialnej. Wracając. Jeżeli chodzi o gry poświęcone wojnie na Pacyfiku to kojarzę tylko Battlestations. Raczej nie będę tego słuchał przez następne 2 dni, jak miało to miejsce przy utworze Yamato action z Battlestations: Pacific, ale i tak fajny soundtrack. mocne 7/10 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 [offtop] Spoiler Tylko dwa dni na Yamato faze miałeś? Proszę cie,, ja kiedyś przez tydzień się uwolnić nie mogłem [Koniec offtopu] Warhammer to taka przypadłość że czego byś nie dał, to nie da się ocenić źle. Dałbym 10/10, ale istnieje coś takiego jak "Imperial Guard Theme" więc jestem zmuszony wystawić 9/10 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 28, 2017 Share Napisano Listopad 28, 2017 (edytowany) Ciekawa kompozycja instrumentów, chociaż brzmi bardzo powtarzalnie moim zdaniem i przychodzi mi na myśl ekranu ładowania jeśli mam być szczery, gry nie znam to nie mnie oceniać jaka atmosfera tam panuje i czy utwór ją dobrze oddaje, chociaż ze screenów widzę że jest to typ gry za którymi nie przepadam za bardzo, oceniamy tu jednak utwór. Oceniam go szczerze na 6. Jest naprawdę ok, ale jakoś mnie nie zachwycił strasznie, to tylko moja zdanie. Spoiler Crypt of the necrodancer posiada najlepszy soundtrack z gry jaki kiedykolwiek słuchałem. A na dodatek cała gra polega na ruszaniu się do bitu muzyki żeby przetrwać. Gra zawiera 3 wersje soundtracku (aktualnie 4 nawet) normalny gdy przechodzimy grę za pierwszym razem, remix gdy przechodzimy 2 raz inną postacią i gitarowy gdy przechodzimy postacią która ginie po 1 ciosie i po spudłowaniu chociaż 1 bitu, co czyni 3 wersje bardzo hardcorową. Pokonując przeciwników ze świadomością że giniesz po 1 ciosie z rockową oprawą w tle jest naprawdę świetne. Ja wstawiam muzykę z przedostatniego bossa "Dead Ringera" (mój ulubiony boss btw) jest to jeden z moich ulubionych kawałków z gry i jedna z przyczyn czemu najczęściej gram z gitarowym podkładem Edytowano Grudzień 25, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się