wiej007 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Jak dla mnie bomba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Dlaczego przy odpowiedziach do Luny i NMM jest bialy prostokąt? Czy to znaczy, że wątek jest zamknięty? Jeśli tak to dlaczego? Ja żądam odpowiedzi na moje pytanie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Dlaczego przy odpowiedziach do Luny i NMM jest bialy prostokąt? Czy to znaczy, że wątek jest zamknięty? Jeśli tak to dlaczego? Ja żądam odpowiedzi na moje pytanie!!! Tak, jest zamknięty. To są ODPOWIEDZI, więc nikt prócz zarządzających działem nie ma prawa tam pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A co to ma do tego, że jest zamknięty? Ja chcę znać odpowiedź na moje pytanie z działu "zapytaj"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Trzeba poczekać aż ja lub Arjen odpiszemy... Najwcześniej kiedy mogę udzielić odpowiedzi to niedziela (za tydzień)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Niedługo Regnum Lunae dobije do 2000 postów... zapewne chcielibyście jakiś event Mam pomysł głowie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Może sami macie jakieś sugestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Dobra misie ptysie patysie... Wpadłem na pomysł kolejnej, prawdopodobnie dziwnej, pbf'o pochodnej zabawy... Kto z Was nie marzył o przeżyciu całych 24 godzin z Luną... Na tym ma polegać ta "zabawa". Każdy z was będzie mógł przeżyć z Luną całe 24 godziny. Wymagania? Tylko jedno... jednak zdradzę je gdy zabawa już ruszy... Każdy post będzie odpowiadać około minucie, chyba, że ktoś zacznie rozpisywać fanfika... logicznym jest, że wtedy ucieknie trochę więcej czasu... Do rzeczy... zabawa i tak powstanie, jednak zanim to nastąpi proszę was o jakąś opinię, albo coś... Minucie? Przesada. Może parę, albo kwadrans? ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Arjen, może wprowadziłbyś galerię do działu? Jest kilka takich tematów ala "Arty", "PMV", a w tematach trochę chaos... Za czas jakiś podrzucę Ci jakieś zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Arjen, może wprowadziłbyś galerię do działu? Jest kilka takich tematów ala "Arty", "PMV", a w tematach trochę chaos... Za czas jakiś podrzucę Ci jakieś zabawy . Bardzo bym chciał uniknąć sytuacji, w którym większość tematów jest gdzieś "głębiej" bo jak wiadomo userom często nie chce się wchodzić dalej, a "Galeria Luny" to bądź co bądź moja perełka odkąd zacząłem tradycję niemal codziennego wrzucania tam artów. Ale dziękuje za propozycję! A co do zabaw, byłoby wręcz cudownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Arjen, może wprowadziłbyś galerię do działu? Jest kilka takich tematów ala "Arty", "PMV", a w tematach trochę chaos... Za czas jakiś podrzucę Ci jakieś zabawy . Aż fajnie dojść do wniosku, że się zapoczątkowało nową modę... Wybacz, ale jestem za hipsterkim podejściem, czyli: Zacząłem modę, gdy stała się zbyt modna, porzucam ją przez bycie zbyt mainstreamową Pierwsza "galeria" powstała chyba u Pinkie, jeszcze w maju... U Luny się to nie sprawdzi. Arjen... co byś powiedział na osobny dział na Nightmare Moon? Takie rzeczy raczej pisz mi na PM... nie zgodziłbym się ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Lemuur zrzęda zaczyna trajkotać o nieładzie w dziale - proponowałbym przypiąć sugestie, bo trochę znikają w tych wszystkich tematach, a są dość ważne... ( pewnie jeszcze nie raz złożę podobne propozycje, z góry przepraszam, bo to na bank stanie się irytujące xD ) Co do zabaw... Myśleliście o czymś takim, jak Equestria nocą? Dajecie kucyka, a użytkownicy piszą, jakie mógłby mieć zwyczaje nocne, co robić np. po kryjomu, gdy wszyscy już zasną . Sporo bawicie się też w sesje... Taki koncept wpadł mi do głowy - "W poszukiwaniu słońca" - W Equestrii od kilku dni nie można wznieść słońca, kuce zaczynają się martwić, Luna, jako królowa nocy otrzymuje misję - dobrać załogę ( graczy ) i zbadać sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Lemuur zrzęda zaczyna trajkotać o nieładzie w dziale - proponowałbym przypiąć sugestie, bo trochę znikają w tych wszystkich tematach, a są dość ważne... ( pewnie jeszcze nie raz złożę podobne propozycje, z góry przepraszam, bo to na bank stanie się irytujące xD ) Co do zabaw... Myśleliście o czymś takim, jak Equestria nocą? Dajecie kucyka, a użytkownicy piszą, jakie mógłby mieć zwyczaje nocne, co robić np. po kryjomu, gdy wszyscy już zasną . Sporo bawicie się też w sesje... Taki koncept wpadł mi do głowy - "W poszukiwaniu słońca" - W Equestrii od kilku dni nie można wznieść słońca, kuce zaczynają się martwić, Luna, jako królowa nocy otrzymuje misję - dobrać załogę ( graczy ) i zbadać sprawę. Tak, i całą ekipą wpaść do pokoju Celestii! - Siostro, miałaś wznieść słońce! - Jakie słońce? Co kucyki robią po zmroku...? Dobre Userzy lubią takie sprawki. Kuoth, co myślisz o podpięciu sugestii...? Już przypiąłem, dzięki Lemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Co do zabaw... Myśleliście o czymś takim' date=' jak Equestria nocą? Dajecie kucyka, a użytkownicy piszą, jakie mógłby mieć zwyczaje nocne, co robić np. po kryjomu, gdy wszyscy już zasną . [/quote'] Jakby to nie było jasne... CLOP CLOP CLOP... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Tylko zarezerwuj dla mnie jakieś miejsce w tej sesji . Arjen... Takie zakończenie... Niech tylko jeszcze Tarr bierze w tym udział! Niech historia mi rzyć urwie Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zasłużyliście na coś nowego... Macie jakieś pomysły, czy wolicie, żebym ja spróbował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 No cóż, start BigSistah będzie prezentem za wspólne osiągnięcie 4000 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Może mam błędne informacje, ale czy ten nocny salceson nie ma 2 regentów? Tu jest info o jednym, a działa 2... Niektórych użytkowników wprowadza to w błąd (albo nie widzią), przez to ktoś do mnie napisał o wpisanie na listę fanów. Co samo w sobie sugeruje, że się nieco obijacie tutaj... jak jest w rzeczywistości? Nie wiem i mam to gdzieś. Tak tylko zwracam uwagę, że brakuje tu jednego nicku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Może mam błędne informacje, ale czy ten nocny salceson nie ma 2 regentów? Tu jest info o jednym, a działa 2... Niektórych użytkowników wprowadza to w błąd (albo nie widzią), przez to ktoś do mnie napisał o wpisanie na listę fanów. Co samo w sobie sugeruje, że się nieco obijacie tutaj... jak jest w rzeczywistości? Nie wiem i mam to gdzieś. Tak tylko zwracam uwagę, że brakuje tu jednego nicku. Gdybyś miał to gdzieś nie napisałbyś bez tego posta. Proste. Działa dwóch regentów, obrazka działowego zmieniać mi się nie chciało. Nie obijamy się, skupiamy się na tym co ważne. Co do salcesonu - przynajmniej coś robi. Zmykaj już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ja mam taką sugestie, żeby zrobić następny dialog z Luną. To bardzo dobra sugestia, wiem to na pewno! Pozdrowienia dla Arjena! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Zabawa pt. "Dialog z Luną" zostanie wskrzeszona w ciągu najbliższych kilku dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Przydałyby się jakieś konkursy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Bardzo możliwe, że w najbliższym czasie 'jakieś konkursy' się pojawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiedyś może zreaktywujecie tą ostatnią sesję? To było nawet fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 w ogłoszeniach dotyczących sesji wszelakich znajdziesz na to pytanie odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Z małych projektów, które chciałbym przeprowadzić w przyszłości: Przetrzepać starą galerię (z której zawsze byłem dumny, dopóki nie została zaniedbana) i wyciągnąć z niej najlepsze arty. Pewnie po wyborach na regenta się tym zajmiemy Okej~ Sosen Edytowano Marzec 9, 2015 przez Ares 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts