Middida Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Middida, ślicznie rysujesz Fajnie by było zobaczyć szkic Rarity pokolorowany i dopieszczony w jakimś edytorze... Bardzo dziękuję za opinię. Na pewno nałożę na gotowy rysunek, jakiś efekt fotograficzny, ale przy moich zdolnościach w GIMP'ie, poprawki spowodowałyby ... no, nie chcecie wiedzieć co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Szacunek dla tych, którzy przybliżają nam prawdopodobne humanizacje naszych kochanych kucyków. Wow naprawdę świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ja nic nie mam do humanizacji x3 niektóre mi się podobają, ale nieliczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/163/193755unoptsafehumanize.jpg/ to jest niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ciekawe wykonanie Wilson, trza przyznać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Moje najulubieńsze ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madame Carotte Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Myślę, że humanizacje są raczej niepotrzebne. Kuce są "ludzkie" pod względem zachowania i to chyba starczy. Przyznam, że niektóre humanizacje są naprawdę trafione i nawet mnie sie podobają, choć jak już wspomniałam nie są niezbędne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Czy ja wiem? Główna idea humanizacji jest próba pokazania ich w ludzkiej formie. "Jak wyglądałyby w naszym świecie? Jak ludzie? Kim by były?" itd, itd. Adaptacja, dopasowani. To jest... ciekawe! Inspirujące, rzekłbym nawet. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Czemu nie? Nawet jedną wstępnie naszkicowałam: http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/174/5/5/rarity_becomes_to_human__part_i_by_floratasartir-d54kgyo.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Czy ja wiem? Główna idea humanizacji jest próba pokazania ich w ludzkiej formie. "Jak wyglądałyby w naszym świecie? Jak ludzie? Kim by były?" itd, itd. Adaptacja, dopasowani. To jest... ciekawe! Inspirujące, rzekłbym nawet. Dokładnie, zgadzam się ^^. Humanizacje nie są niezbędne, w ogóle... Jakąkolwiek działalność fandomu można określić jako zbędną, ale jest fajna. Od tego jest kreatywność by się bawić i robić rzeczy zbędne, ale ciekawe, inspirujące :3. Dark Rose, osobiście ta humanizacja mi się niezbyt podoba, głównie dlatego, że nie lubię przedstawienia kuców jako bardziej realne osoby, preferuję tutaj zdecydowanie styl mangowy. Ale to mój gust... Samo wykonanie jest świetne, zazdroszczę osobą, które potrafią rysować dłonie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Znalazłem dzisiaj humanizację w stylu mangi ,,Bleach'', urzekła mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Lubię anthro. Niektóre sa nawet fajne, z kolei inne po prostu brzydkie. Ale generalnie anthro arty podobają mi się. Można przez nie wyczuć artystę, a nie jest łatwo z kuca zrobić anthro, więc poznamy po części ekspresje i uczucia artysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iosovoi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Niektóre są udane, inne mniej. Mimo wszystko nie lubię humanizacji, drażni mnie. Kuce to kuce i nic tego nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Humanizacji to humanizacja, czasami nawet nie widać że to mieli być ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 ja osobiście lubie humanizacje i to................................... tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie jestem jakąś miłośniczką humanizacji ale w jakimś folderze mam takie obrazki :3.Mogą być "trochę" duże ponieważ niezbyt ogarniam te wstawianie obrazków do postów -.-: Skarby moje ;_;. Nie pytajcie gdzie znalazłam -.-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ja nie jestem bardzo za humanizacjami aczkolwiek nie mam nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ja osobiście je lubię, ale tylko jak są zrobione dobrze i skoro humanizacja, to najlepiej bez skrzydeł i rogów, bo to wygląda mało ciekawie, lecz zdarzają się wyjątki, ale nie często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jestem zwolennikiem humanizacji, jednakże pod warunkiem, że tym się zajmuje fandom a nie Hasbro a po drugie to jak już humanizujemy bohaterki to im powinniśmy usuwać skrzydła i rogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Też nie jestem za tym by w humanizacjach dodawać postacią rogi, skrzydła czy ogony, bo mają one być ludźmi! Jak sama nazwa wskazuje "humanizacja" czyli uczłowieczanie czegoś co nie jest człowiekiem. Więc uważam, że jakiekolwiek skrzydła, rogi, ogony czy nawet końskie uszy są na humanizacji nie dopuszczalne Ale humanizacje jako tako lubię O ile są dobre.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alti Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Yup, zgadzam sie z przedmówcami. Powinni pousuwać im pewne elementy. Mogą to przecież zamienić w inny sposób - dać im jakieś moce, w symboliczny sposób. A sama humanizacja o ile fajnie zrobiona to dobra rzecz. Muszę przyznać że część z tych rysunków które widziałam są naprawde niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 W sposób mangowy jest robiona humanizacja kucyków, co mnie przecieszy. Ale tak jak już ktoś napisał : Kuc to kuc i nic tego nie zmieni. Bynajmniej ja nie chcę aby z poniaczek i poniaczków których znamy, zrobili jakieś denne człowieczki .__. Oraz prawie zgadzam się z wypowiedziami wyżej, acz rogi, ogony i skrzydła mogą wyglądać bardzo interesująco. Ale czasami to po prostu jest bardzo wkurzające, chcemy aby to coś było człowiekiem ale ma ten róg i ogon. Jedynie A uczłowieczenie kucyków od Hasbro to pewnie będzie jedna wielka masakra... Wolę aby kucyki zostały kucykami, mimo tego że bardzo lubię anime. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ten styl mangowy wszędzie jest, a kucyki nie są anime, tylko kreskówką kanadyjską. Choć nie które humanizacje są naprawdę śliczne. Manga Nie manga. To mi się podoba Też śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Lubię humanizacje , szczególnie AppleJack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts