Leah Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ja wymyśliłam tą zabawę... Ale mi do archiwum dali :c Leah jest ze Zmierzchu Nie lubię tej serii, ale imię mi się podoba, więc jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Uszatka - inaczej sowa uszata. Czyli moja ulubiona sowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Cóż, lubię oglądać wselkiego rodzaju filmy przyrodnicze, historyczne, naukowe i różne inne dokumentalne. W pośród tych nie może zabraknąć także filmów o dinożarłach, praaawda? http://pl.wikipedia.org/wiki/Celofyz Ciekawostka: konkretny odcinek z pewnej serii filmów, w którym usłyszałem po raz pierwszy o tym gatunku nosił nazwę "Świeża Krew". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ludziska w dzieciństwie mówili mi koza z powodu moich zębów. W tym momencie zęby mam naprawione , ale pseudonim nie zniknął. Ostatnio dla chłopaka przełożyłem "kozę" na angielski, następnie ,z powodów zainteresowań przeniosłem mój pseudonim na język Ukraiński. Historia krótka i zwięzła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Alicorn Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Jestem Rudym Alicornem ponieważ: (Podzielone na części) Część "Rudy": Chciałabym mieć rude włosy Rudzi są uważani za wrednych, a ja taka jestem Czerwony (czyli rudy) to mój ulubiony kolor Część "Alicorn" Bardzo lubię Alicorny Gdybym była kucykiem to bym nim była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Mój nick wzial sie z tego , ze lubie Bon Bon i odealnie do niej pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Miałem BARDZO dużo nicków. Mój pierwszy nick to kjhjgj, jak powstał? Wpisywałem randomowe litery. 2 nick to hryniakk- hryniak od nazwiska a k od pierwszej litery imienia. Wkońcu musiałem wymyślić jakiś na forum, czyli Night Sound. Stworzyłem go z moich 2 ulubionych rzeczy: nocy(ave Luna) i muzyki. Zamieniłem na angielski i powstał Night Music co brzmiało troszkę bez sensu, więc Music zamieniłem na Sound. A nick obecny czyli GamesPon3 powstał przy tworzeniu konta na yt. Dj-Pon3 zamieniłem na GamesPon3. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Przeglądała, sobie jakieś ładne zagraniczne imiona i natrafiłam na takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Obecny nick czyli uszatka to po prostu potoczna (a może i nie..sama w sumie nie wiem) nazwa sowy uszatej, która jest jedną z moich ulubionych sów. Uznałam, że zamiast nazywać siebie dziwnymi nazwami jak Yamishi bądź Vanilla Puddiing znajdę coś prostego i polskiego. Wybrałam ptaki bo są wolne i potrafią latać, a poza tym bardzo je lubię. Szukałam fajnej nazwy wśród ulbionych ptaków i tak oto jest Uszatka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Historia niezwykle wspaniała jak i nudna Więc zaczęło się jeszcze jak miałem kilka lat. Brat mi pokazał pewną grę, która powstała w latach N64 (które pewnie tak samo jak inne Nintendo nie było w Polsce ) o nazwie "The Legend of Zelda: Ocarina of Time", grał na emulatorze Project 64 a patrząc zainteresowałem się i sam zachciałem zagrać. I w ten sposób zacząłem grać w TLoZ! Tylko to jeszcze nie wyjaśnia mojej nazwy Otóż grając i grając w inne części natknąłem się na wersję na Gameboy Advance (który też odpalam za pomocą emulatora ) o nazwie "The Legend of Zelda: Minish Cap", otóż na wersję tej oto konsolki była to część wyróżniająca się dobrym wyglądem oraz fabułą (fabułę to jak zwykle w każdej części ) i mi się spodobała. Kiedyś miałem inną nazwę (nie zdradzę :3), lecz nie spodobała mi się i chciałem zacząć od nowa, więc zainspirowałem się tą oto grą i tak już zostało. THE END Edytowano Sierpień 20, 2014 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Onyx... ta nazwa wzięła się od mojego ulubionego kryształu, który nazywa się "Onyks", i od mojej ulubionej litery "x". I zorientowałem się, że litera ta idealnie pasuje do nazwy mojego ulubionego kryształu. I takim sposobem powstał mój nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Mój pierwszy nick pochodzi od tego, że lubię takiego owada, waszka, a mój brat ma na początku literę P czyli Piotrek. I stąd się Paszka wzięła. Mój drugi nick po prostu wpadł mi do głowy, a trzeci, że po prostu lubię takie stworki :3 I postanowiłam zostać Stworkiem. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Stworek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Pewnego razu kol. przypasowala moj charakter do Bon Bon. Najpierw mialam nick Bon Bon. Z czasem.. chcialabym by moj nick byl bardziej orginalny. Taki.. inny. A poniewaz Bon Bon najprawdopodobniej znaczy cukierek, sprobowalam wymyslic cos zwiazanego wlasnie z cukierkiem. Candy to oznacza ogolem lizak chyba. Cos slodkiego. Myslalam: Candy.. candy.. to za malo. Myslalam nad nickiem CandyCandy. Ale.. po polsku znaczenie nie ma sensu. Brillant znaczy genialny, cudowny itp. BrillantCandy znaczy genialny,cudowny itd.. Genialny Cukierek/Lizak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszka Heretyk Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Rysuje sobie czasami i myślałem jak się podpisać i tak jakoś wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Właściwie nie miałem pomysłu na nick, początkowo chciałem użyć nicku z wota, ale uznałem że jakoś nie pasuje, więc dałem praktycznie zlepek liter. Dopiero później dowiedziałem się że "Alder" to olcha po angielsku oraz mistrz pokemon...yeah! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Wymyśliłem na poczekaniu @edit A dziś się dowiedziałem, że sloth oznacza leniwiec Nawet trafione Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Mój nick jest skrótem pełnej wersji mojej ksywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Interesuję się historią upadłych aniołów. A że najleprzy z nich to Lucyfer to tak jakoś wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Mój nick wzią się od Luny Moon, mojej zmyślonej postaci. Myśląc nad tym żeby to niebyło zwykłe "Luna Moon" pomyślałam o lekcji angielskiego. Między "Luna", a "Moon" wstawiłam "the". "Luna" i "Moon" znaczą to samo, księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Ja zacząłem stosować swój nick, kiedy otwierałem konto na YouTobie będąc młodym gimbem. Jeśli chodzi o genezę to myślałem nad czymś "amerykanckim" wiec dałem "The" na początku, potem o czymś "mhrocznym", więc dałem "Koszmar", potem pomyślałem o czymś szczęśliwym i to na dodatek podwójnym, więc dałem "77", a że chciałem, żeby moja nazwa było dobrze widoczna, napisałem wszystko z dużych liter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 VII The Chariot to karta tarota. Jest ona w grze binding of isaac daje ona nieśmiertelność na parę sekund i właśnie ta karta mi wiele razy uratowała siedzenie. A poza tym Chariot jest podobne do carrot czyli do marchewki którą lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Bo jestem mhroczny! Kiedyś, bardzo dawno temu, za górami, za lasami... Gry byłem jeszcze no-life'm graczem CS'a grałem sobie na pewnym serwerze. I tam dopadła mnie myśl bo było tam tak mhrocznie że też będę miał coś takiego. Więc wziąłem sobie zlepke z liter i gdy przemyślałem to co napisałem, wybrałem DarkEpisod czyli mroczna (albo ciemna sam nie wiem xd) część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ja zastanawiając się jaki dać sobie nick piłem wodę a, że teraz angielski modny język to water no i forum o kucach = waterpony [poza tym lubię pływać ] Przestrzegam zasad nawiasów jak na lekcji matmy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Wział się od Bezimiennego bohatera z gry Gothic:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Mój nick? Och to bardzo proste. Pochodzi z gry Dishonored gdzie wcielamy się w bohatera imieniem Corvo Attano, który ma właśnie tytuł Lorda Protektora (czyli jest jak by to można było powiedzieć: prywatnym ochroniarzem cesarzowej Jessamine Kaldwin, władczyni Gristolu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się